Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 8.6.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Yksityiskohtien hiomisen ja töiden loppuunsaattamisen jälkeen illemmalla on kaikella todennäköisyydellä kohtaamisten aikaa, jolloin ilmeillä ja sanojen tärkeydellä on merkitystä. Illan vahvat planeettakuviot viittaavat myös siihen, että vastakkainasetteluja voi tulla. Yhdessäolo on aktiivista.

Härkä (20.4.-20.5.)

Ehkä saat arkeesi pehmeyttä tai saavutat työssä helpommin kiireettömän tasapainon. Toisaalta voit olla jossain keskiössä, jossa yhtäältä käytetään diplomaattisia keinoja ja toisaalta pyritään suoraan toimintaan. Venus merkissäsi saa sinut putoamaan jaloillesi ja haluamaan kahdenkeskistä lämpöä.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kuun siirtyminen vaa’an merkkiin iltapäivällä pariksi päiväksi rauhoittaa olotilaasi ja höllentää työelämän tiukkoja vaatimuksia. Haluat näkyä enemmän, ja tilaisuuksia siihen varmasti tuleekin joko työssä tai yksityiselämässä. Haluatko myös näyttää tyylikkäältä, ja kaivatko sitä varten vaatteen kaapin perukoilta?

Rapu (21.6.-22.7.)

Nämä pari päivää korostavat jännitettä kotielämän ja työn vaatimusten välillä, ja siksi voi olla, että joudut järjestelemään niitä yhteensovitettaviksi tavallista enemmän. Jollain näillä elämänalueilla on tarpeen laittaa töpinäksi, sillä entinen tilanne ei tyydytä. Suhteissa irrallisempi oleminen houkuttaa, ei kahdenkeskisyys.

Leijona (23.7.-22.8.)

Nämä ajat merkitsevät monille leijonille ahkeraa, määrätietoista ja ennen kaikkea kärsivällistä aseman rakentamista pitkälle tulevaisuuteen. Hermoja raastavia hetkiäkin on luvassa, kun Merkurius on pitkään haastavassa asemassa merkkiisi. Nyt onneksi kuu vaa’assa pehmentää ihmisten välisiä yhteyksiä!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Olet ehkä kokenut viime viikkoina poikkeuksellista tarvetta nousta ylöspäin yhteiskunnan hierarkian rappusilla, ja monessa mielessä matkasi on varmaankin hyvässä suunnassa. Tiukimmat tavoitteet alkavat pikku hiljaa höllentyä. Voit saada ihania kokemuksia reissun päällä, joten älä jää neljän seinän sisään!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Kuu saapuu merkkiisi pariksi päiväksi ja sen luulisi saavan sinut tuntemaan olosi hyväksytyksi, tarpeelliseksi, kauniiksi tai päteväksi. Jonkinlaisen palapelin rakentaminen kulissien takana jatkuu, koko ajan rennommin, mutta varo käyttämästä ohituskaistaa ylöspäin! Silloin voi ilmetä yllättävää vastustusta.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Voit uppoutua enemmän omiin ajatuksiisi lähipäivinä, ja sille voi olla syynä se, että työnteko ei maistu tai sinulla on tarve kerätä voimia kaikessa hiljaisuudessa. Omaa rauhaasi rikkovat kyllä todennäköisesti arkiset seikat, joita putkahtaa esiin sieltä sun täältä. Suhteen asioita on mietittävä!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Sinulla on voinut olla poikkeuksellisen paljon rutiininomaisia askareita viime aikoina tai ainakin suoritettavaa on riittänyt arjessa monella tapaa. Samalla on koko ajan ollut esillä kuntoilu, seikkailu tai moninainen fyysisen ja henkisen uskalluksen kehittäminen. Muista, miten tärkeää on jakaa tehtäviä arjessa!

Kauris (21.12.-19.1.)

Ilmassa voi olla paljon tekijöitä, jotka saavat sinut ajattelemaan asemaasi ja toisten kiinni kirimistä tai monta muuta mittelöä. Keskenään ristiriidassa olevat tekijät tai elämänalueet nostavat päätään juuri nyt, ja tekemistä voi riittää yli tarpeen. Hyödyt vielä Merkuriuksen ja Venuksen harmonisesta asemasta ja niiden vetovoimasta.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Hankaaviinkin asioihin tulee helpotusta, ja erityisesti saat tukea korkeassa asemassa olevilta henkilöiltä. Älylliset hankkeet sujuvat silti hitaasti, joten kärsivällisyys on edelleen vahva valttikortti. Monilla alkaa matkajalka väpättää, ja siihen tarkoitukseen voisi sopia yllätysreissu tai sen suunnittelu.

Kalat (19.2.-19.3.)

Olet luultavasti osannut sanoittaa ajatuksesi hyvin viime aikoina, ja se voi alkaa näkyä tuotoksissasi, työn laadussa, tarkkuudessa tai asiallisuudessa. Olet voinut myös saada erilaista kirjallisuutta hyllyysi, ja sitä kautta laajennusta tietopohjaasi. Syvälliset keskustelut yhdistävät myös rakkaudessa!

X