päivähoroskooppi skorpioni
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 9.11.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuu on taas vaihtanut merkkiä, kuten aina kahden päivän välein, ja siirtynyt kevyempään merkkiin, kaksosiin. Tämä sopii sinulle periaatteessa hyvin ja keventää olotilaasi, tuoden ehkä useita huumorin pilkahduksia päivääsi. Taivaalla olevat tiukat planeetta-asemat osoittavat muutostarpeita investoinneissa.

Härkä (20.4.-20.5.)

Noin kaksi tai kolme päivää näyttäisit keskittyvät seikkoihin, jotka vaativat paljon käsillä tekemistä, kuten kokkaamista tai näpräämistä. Saatat myös keskittyä enemmän konkreettisiin seikkoihin, eli materiaaleihin tai välttämättömien ostosten tekoon. Uusi ihminen voi osoittautua yllätykseksi!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Taivaalla olevat voimakkaat planeetat koskettavat näinä päivinä elämänaluetta, johon liittyvät päivittäiset askareet ja rutiininomaiset työt, joten niitä saattaa olla luvassa enemmän kuin tavallisesti. Ehkä mietit tai toteutat radikaalia muutosta tällä elämänalueella tai putsaat pöytää kaikesta ylimääräisestä kaksin käsin!

Rapu (21.6.-22.7.)

Useat planeetat viittaavat jollain tavalla esilläolon ja näkyvyyden mahdollisuuteen. Tämä suosii sellaisilla aloilla työskenteleviä, joiden työhön liittyy esiintymistä. Voit kasvattaa suosiotasi helpommin. Mieltä kohottavia kokemuksia saattaa olla enemmänkin, ja elämyksissä tulee vastaan yllätyksiä. Olemassa oleva tunne saa uutta hempeyttä!

Leijona (23.7.-22.8.)

Planeettojen muutoksiin ja kyseenalaistamiseen kannustava ilmapiiri voi sinun kohdallasi kannustaa huomioimaan vaikkapa asuinpaikkasi asiat toisesta näkökulmasta. Ehkä sinun on keskityttävä enemmän siihen, mikä on lähempänä sen sijaan, että tähtäät korkeuksissa odottaviin tavoitteisiin!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Mieleesi voi tulla näinä päivinä hämmästyttävän paljon uusia asioita, jotka auttavat sinua ratkomaan monenmoista, jopa suhteissa esiintyviä pulmallisia seikkoja. Tai sitten älysi yksinkertaisesti vain pelaa nopeammin ja tehokkaammin. Keskustelu ja samanlaiset ajatukset luovat pohjaa suhteelle!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Kuun sijainti kaksosten merkissä parin päivän ajan saattaa nostattaa matkustushalujasi tai lisätä tarvettasi kokea vapauttavia ja iloisia hetkiä. Matkailuun voi tässä kuussa liittyä runsaasti haaveita ja toiveita sekä mahdollinen vesielementti. Fyysiset kokemukset voivat toimia yhdistävänä tekijänä suhteissa!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Planeetat osuvat merkkiisi poikkeuksellisen voimakkaasti näinä päivinä, mikä voi merkitä jopa uuden aikakauden alkamista elämässäsi. Ehkä voit jättää entiset haasteet tieltäsi, ja tehdä tilaa uudelle. Kaikissa luovissa hankkeissa pitäisi olla erittäin hyvä flow, ja näet kauneutta ympärilläsi!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Kulissien takaisia asioita voi olla vieläkin mukana matkassa, ja näkymättömät, kaukaiset tai salaiset seikat värittävät tietäsi ainakin viikon. Ehkä kuulet asioita tai paljastuksia yllättävältä taholta, mikä saattaa vaikuttaa ajatuksiisi. Lähipäivät tietävät aktiivista viestintää toisten kanssa, mutta älä provosoidu!

Kauris (21.12.-19.1.)

Voit yllättyä, mihin kaikkeen silmäsi avautuvat näinä päivinä, kun muutoksen planeetta Uranus on mukana vaikuttamassa taivaalla olevaan planeettailmapiiriin. Sinun kohdallasi muutokset koskevat todennäköisesti sosiaalisia suhteita sekä suurempia joukkoja ja verkostoja. Tunne ei ole perinteinen!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Taivaalla olevat muutokseen patistavat planeetat kohdistuvat merkkiisi siten, että käsityksesi kotielämästä ja perhesiteistä todennäköisesti voivat muuttua enemmän kuin pitkiin aikoihin. Myös konkreettiset muutokset näillä elämänalueilla ovat monilla vesimiehillä tapetilla. Mukavaa rakkaudellista ajanviettoakin löytyy!

Kalat (19.2.-19.3.)

Planeetat skorpionin merkissä vaikuttavat sinuun yhä loistavasti, harmonisella aspektilla, minkä pitäisi tietää tien tasaantumista ja ongelmien lieventymistä jollain tavalla. Suuntasi on vahvasti poispäin rajoittavista kuvioista, joten kuuntele itseäsi! Mihin haluaisit lähteä seikkailemaan ja tekemään löytöjä?

X