päivähoroskooppi härkä
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 1.10.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Alkavatko toiset jo tunkeutua liikaa elämääsi, niin että sinusta tuntuu, ettet ohjailekaan omaa elämääsi kuten ennen? Tällä hetkellä on kuitenkin niin, että tasapainoinen vuorovaikutus on löydettävä, sillä niin asiat sujuvat parhaiten. Arjessasi saattaa olla sekaisin olevia seikkoja tai tavaroita.

Härkä (20.4.-20.5.)

Näyttää siltä, että pienimuotoiset puuhastelut houkuttavat tai ne on yksinkertaisesti tehtävä. Löydä nyt harmoniaa vaikka työympäristöösi pastellivärein, kukkasin tai yhteensopivien kalusteiden avulla. Terveyspuolella voi löytyä myös harmonian hakemista kevyestä ruokavaliosta tai zen-asenteesta.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Toiset vetelevät monista naruista, mutta se sopii sinulle eikä välttämättä siten tunnu epämiellyttävältä. Ehkä olet välittäjän roolissa kuohuvien tunteiden keskiössä. Kotiin tai perheeseen liittyvän aiheen parissa menee aikaa ja yritys ymmärtää on kova. Vältä sopimuksen tekoa, jos se liittyy asumiseen!

Rapu (21.6.-22.7.)

Kotiin ja perheeseen liittyvät aspektit ovat yleensä merkillesi todella tärkeitä, sillä olet hyvin kiintynyt menneisyyteesi. Nyt juuri näissä asioissa tapahtuu, joko niin, että kodissasi tai läheisen kodissa on asioita meneillään tai sitten jonkinasteista perhepiirin juhlaa on tuloillaan. Ehkä suhde löytyy läheltä!

Leijona (23.7.-22.8.)

Kaikenlaista ylimääräistä häslinkiä voi tulla ostosten kanssa varsinkin, jos olet ostelemassa laitteita tai tietoteknisiä välineitä. Sama voi muuten koskea muitakin merkkejä kuin leijonaa! Jos tavaran alkuperä tai laatu hämmentää, ehkä kannattaa jättää väliin. Keskustelu sujuu erinomaisesti, varsinkin yhteisössäsi!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Sinulla voi olla edessäsi töitä, jotka ovat peräisin edellisen kuun puolelta. Eteesi saattaa tupsahtaa myös paperiasioita tai sopimuksia, jotka ovat perua sieltä. Mars on työntänyt sinua jo pitkään liikuntasaleille, ja sen pitäisi jo tuntua kehossasi, kiinteytyksenä tai parantuneena voimana! Jatka vaan!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Ajatuksenjuoksusi on ehkä ollut jähmeämpää tai muutoin erilaista viime päivinä. Ehkä olet helpommin sekoittanut tai unohtanut asioita tai paennut toisiin sfääreihin keskustelun aikana. Muut maisemat kuten sielunmaisemat kiinnostavat myös yhä, ja matkailua on tulossa, meneillään tai kehitteillä.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Paneutumisesi alitajuisiin maisemiin alkaa todennäköisesti jo näkyä. Myös tulevina viikkoina olet hyvin sielukkaalla mielellä ja se voi tulla esiin harrastuksissakin. Jos hankit uuden harrastuksen, voi se olla joogaa, meditaatiota tai muuta tasapainottavaa tai esteettistä harjoittelua. Rauhan kaipuu näkyy suhteessa!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Kuu merkissäsi on yhteydessä herkkyyttä ja mielikuvitusta korostavaan Neptunukseen, joten olotilasi voivat vaihdella tai sitten kohtaat ihmisen, jonka reaktioita on vaikea ennustaa. Ehkä joudut odottamaan ennen kuin pääset eteenpäin hankkeessa, joka on ollut jo pitkään tapetilla. Vaali varovaisuutta!

Kauris (21.12.-19.1.)

Taustalla olemista tai tarkkailua voi olla tiedossa, joten älä väkisin pyri esiin tai sanomaan asioita suoraan. Se voisi nimittäin kuulostaa oudolta tai johtaa erikoiseen tilanteeseen. Tavoitteiden puolella jonkun henkilön mielipide painaa paljon, ja sinun on käytettävä aimo annos diplomatiaa muutenkin!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Luottamus ryhmäsi kesken voi olla näkyvää. Se voi olla vaikka harrastusryhmä, joka tukee muutenkin hyvinvointiasi jollain tavalla. Suurten linjojen vetäminen voi onnistua hyvin, harmonisesti ja diplomaattisesti, ja siitä on hyvä jatkaa. Suunnittele romanttinen retki kaupunkikohteeseen tai museoon!

Kalat (19.2.-19.3.)

Hämmentävät keskustelut voivat kuulua tähän päivään, tai sitten keskustelut laajenevat kattamaan kaikkea maan ja taivaan väliltä. Tunnetasolla on myös häilyviä hetkiä, ja emootiot voivat mennä laidasta laitaan. Salattuja tunteita saattaa pulpahdella pintaan, olisiko kyse ihastumisesta varattuun henkilöön?

X