Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 12.10.

12.10.2019 Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Lauantai kääntyy onneksi mukavampaan suuntaan Auringon tullessa sekstiiliin Jupiterin kanssa. Koska energia on ollut aika kriittistä ja tulee sitä olemaan vielä kuun lopulla, olisi viisasta vain nautiskella ja lepäillä kotisohvalla täysikuuta ihaillen.

Oinas

Mikä tahansa asia, josta lähipäivinä innostut, pitää sisällään menestyksen avaimet, joten uskalla keskittää energiasi sellaisiin asioihin, joista varmasti tiedät nauttivasi. Kaiken muun voit huoletta jättää tuonnemmaksi. Järkipelillä ei onnea saavuteta vaan tunteella, joka juuri nyt kutsuu sinua elämän seikkailuun.

Härkä

Saatat tuntea olosi ajoittain hyvinkin ahdistuneeksi ja haluaisit ehkä tehdä asialle jotakin. Tänään on sittenkin parempi vain mököttää jos siltä tuntuu. Mökötä kuitenkin tietoisesti ja vain itsellesi, sillä kukaan muu ei pysty asettamaan sinulle epämukavilta tuntuvia rajoja. Kyllästyt pian mököttävään itseesi.

Kaksonen

Tähän päivään liittyy yllättävää onnekkuutta kaikenlaisissa asioissa ja jopa raha-arpa saattaa sisältää iloisen yllätyksen, mutta melkoisella varauksella tietysti. Suurempi onni kohtaa ihmisen jossain muussa muodossa kuin raha ja siksi ei kannata viettää useampaa tuntia R-kioskin arpatiskillä.

Rapu

Ajoittainen voimattomuus ja turhautuneisuus ovat elämän tarjoamia vinkkejä sellaisista asioista, jotka eivät enää tarjoa sinulle riittävää haastetta kaikelle sille osaamiselle ja luovuudelle, jonka tiedät itsessäsi asuvan. Katso ruostunutta kohtaa elämässäsi ja ole valmis hiomaan se puhtaaksi. Se kyllä kiinnostaa.

Leijona

Olet tänään onnettaren suosiossa monella tavalla ja siksi tämä päivä kannattaa viettää mahdollisimman iloisissa merkeissä. Silloin kun annat itsellesi luvan nauttia juuri tällä hetkellä eteesi osuvista ilon mahdollisuuksista, rakennat itsellesi siltaa menestyksen halutulle kukkulalle. Muuta keinoa ei ole.

Neitsyt

Nauti tästä hetkestä ja tee elämästäsi niin luksusta kuin aikataulusi suinkin antaa myöten, sillä iloiset asiat kerääntyvät jo ennestään iloisen ja onnellisen ihmisen ympärille. Tänään on positiivista energiaa ilmassa ja jokainen elämästään nauttiva saa siitä mukavan myötätuulen purjeisiinsa. Sinäkin.

Vaaka

Elämässäsi on tänään varsin suotuisa aspekti, jonka aikana kannattaa viedä eteenpäin omia ideoita ja suunnitelmia. Nyt on sopivaa nostetta ja jopa menestyksen makua ilmassa, mutta Jupiterin idean mukaisesti vain sellaisissa asioissa, joista pystyt nauttimaan jo niitä tehdessäsi.

Skorpioni

Päivän pitäisi kulkea duurivoittoisesti ja ellei se ihan itsestään sitä tee, niin voisihan sitä vähän auttaa keksimällä jotain kivaa itsellesi. Jupiter ja Aurinko suosittelevat mieliravintolaa, pitkään suunnitteilla ollutta elokuva-iltaa, teatteria tai jotain muuta henkistä energiaa antavaa kokemusta.

Jousimies

Tänään kannattaa panostaa mielekkäisiin ja mukavalta tuntuviin asioihin, sillä niiden kautta löytyy hyviä kanavia onneen ja menestykseen paremmin kuin mistään muualta. Silloin kun nautit elämästäsi, olet onnen radioaalloilla ja menestys seuraa sinua yhtä automaattisesti kuin delfiini turistilaivaa.

Kauris

Jos voimasi tuntuvat olevan vähissä, niin hellitä heti tahtia ja muuta jollain tavalla päivän rytmiä. Valoa on näkyvissä sellaisen nurkan takana, jonne et ole aikaisemmin kurkistanut. Tee joku radikaali muutos päivärytmiisi heti, kun tyytymättömyys tai tylsyys upottaa sinuun kyntensä. Se on hauskaa.

Vesimies

Tänään kannattaa ihan tietoisesti etsiytyä sellaisiin paikkoihin ja tilanteisiin, joissa koet eniten nauttivasi olostasi. Onnikin hymyilee sitä leveämmin, mitä paremmalta sinusta itsestäsi tuntuu. Ellet löydä iloa jokaiseen päivääsi, ei onnikaan jaksa keikkua matkassa. Onni seuraa onnellista ja suru surullista.

Kalat

Ota tämä päivä mahdollisimman rauhallisesti äläkä turhaan yritä saada tehdyksi rästiin jääneitä töitä, ellei homma tunnu maistuvan. Väkisin tehty työ ei palkitse tekijäänsä ja seurauksena on vain puuduttava väsymys, jota ei rahakaan pysty poistamaan. Luota henkesi viestiin ja lopeta pingottaminen.

Lue myös

Suosittelemme