Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 13.6.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Viikonloppuna Mars ja Neptunus ovat tarkasti yhtymässä keskenään, eikä ennakkosuunnitelmille pidä laittaa liikaa painoa. Kenenkään ei ole helppo pysyä sovitulla radalla, ja siksi voimme hyvällä omallatunnolla luistaa turhista velvoitteista. Väkisin ne eivät ainakaan tule paremmalle mallille.

Oinas

Tänään ei kannata ottaa liian vakavaa otetta asioihin, sillä aika on hyvin yllätyksellistä, ja moni asia etenee täysin odotustesi vastaisesti. Koeta löytää lempeä suhtautuminen elämään ja tähän päivään, sillä pakottamalla asioita liian ahtaaseen muottiin tulet tekemään elämästäsi varsin hankalaa.

Härkä

Nyt on syytä heittää liian tarkat suunnitelmat mahdollisimman kauas, sillä parhaat palat löytyvät nyt päivärytmin ulkopuolelta. Sinulla on kaikki mahdollisuudet päästä nauttimaan tämän yllätyksellisen päivän parhaista paloista, kunhan maltat helpottaa turhista rutiineista.

Kaksonen

Sattuma puuttuu näinä päivinä elämän kulkuun ja aiheuttaa odottamattomia hankaluuksia sinulle jo muutenkin vastenmielisiltä tuntuvissa asioissa. Tämä ei silti ole sinun kiusaamistasi, vaan välttämätöntä ohjausta pois liiasta mielen hallinnasta kohti asioiden henkistä ymmärtämistä.

Rapu

Luota näiden päivien aikana vaistoihisi niin paljon kuin suinkin pystyt, sillä ne pyrkivät ohjaamaan sinua parempaan suuntaan elämässäsi. Herkkyytesi on hyvässä vireessä, ja vaistosi ovat valmiustilassa ohjaamaan kulkuasi ehkä hyvinkin oudoille poluille. Etene rohkeasti, sillä tämä on sinun päiväsi.

Leijona

Tulet saamaan lähipäivien aikana hyvin houkuttelevia tarjouksia tai kutsuja, joihin kannattaa vastata myöntävästi ja pelata jopa riskillä. Ihan helpolla et pysty tätä lupaa itsellesi antamaan, mutta voithan silti ottaa sen lähtökohdaksi tälle päivälle, jolla on paljon tarjottavaa rohkealle.

Neitsyt

Moni suunnittelemasi asia voi mennä täysin poskelleen näiden päivien aikana, sillä alitajuntasi ottaa hetkeksi vallan järkevältä itseltäsi ja ohjaa kulkuasi ojasta allikkoon ja takaisin. Antautumalla elämän virran kuljetettavaksi pääset paljon helpommalla, sillä mitään muuta ei nyt ole tehtävissä.

Vaaka

Elämä tarjoaa sinulle joitakin uskomattomilta tuntuvia mahdollisuuksia lähipäivien aikana. Ota ne vastaan, sillä ne ovat tällä kertaa totta. Helpommin sanottu kuin tehty, sillä alitajuinen pelkosi tekee kaikkensa saadakseen sinut pukkaamaan pakkia laatikkoon. Rohkea rokan syö ja menestyy varmasti.

Skorpioni

Olet hyvin herkällä päällä vaistoamaan, mitä lähipäivinä kannattaa tehdä ja millä tavalla. Anna intuition ohjata elämääsi ja askeleitasi kohti aivan yllättävältä suunnalta tulevaa menestystä. Järkeilemällä et löydä edes tunkiota, joten älä yritä ymmärtää tätä päivää, vaan elä sitä.

Jousimies

Jos joku asia elämässäsi ei ole kohdallaan, niin nyt kyllä tulet sen huomaamaan odottamattomien vaikeuksien ja pettymysten muodossa, joita Neptunus tarjoilee harmittavan avokätisesti. Kaikkeen ei koskaan voi varautua, ja tänään on yksi päivistä, jolloin tätä totuutta opetetaan juuri sinulle.

Kauris

Elämäsi kulkee nyt suotuisissa tuulissa,ja sinun kannattaa luottaa alitajuntasi ohjaukseen, vaikka se suurella todennäköisyydellä vie sinua täysin oudoille poluille elämässäsi. Sulje silmäsi ja anna jalkojesi kuljettaa sinut ajan ja paikan rajojen yli kohti omaa ja varmasti ihanaa elämääsi.

Vesimies

Oudot tuulet puhaltelevat, ja asiat saavat yllättäviä käänteitä, mutta tilanteet eivät muodostu sinulle liian hankaliksi, jos osaat päästää ajoissa irti kontrollin tarpeestasi.

Kalat

Nyt kannattaa antaa alitajunnan ohjata kulkuasi ja viedä sinut outoihin paikkoihin tapaamaan outoja ihmisiä. Tulet tekemään yllättäviä ja menestyksellisiä löytöjä tavallisesta poikkeavissa olosuhteissa, mutta tietoisella tasolla mitään ei kannata lähteä etsimään tai hakemaan.

X