Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 14.5.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Mvphotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Jos sinulla on konkreettisia keväisiä puuhia, asiat täytyy hoitaa täsmällisesti ja jopa kaavamaisesti, ja spontaani toiminta tuottaa pikemmin sekasortoa. Jokin tällainen hanke voi myös olla hetken pysähdyksissä. Keskustelu verkossa tai muualla voi olla hedelmällistä ja auttaa sinua näkemään rajoituksesi!

Härkä (20.4.-20.5.)

Taivaalla vallitseva, moniin merkkeihin kohdistuva rajoittava energia osuu myös sinuun, mutta harkitsevana ihmistyyppinä saat siitä parhaan irti. Älä kuitenkaan pyri etenemään liian nopeasti, sillä se saattaa osua omaan nilkkaan! Tunne-elämän energiat vetävät lemmenpesään tai kauas pois!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Jonkinlainen tiedostettu tai alitajuinen tarve vie sinut kokemaan jotain askeettista, hengellistä tai ylimaallista, joten kesäiseksi vierailupaikaksi voisi sopia rauhoittava näyttely, luostari tai merellinen kohde. Toisaalta uusi ja erikoinen kiinnostaa enemmän, joten olet avoin uusille ideoille, myös suhteessa.

Rapu (21.6.-22.7.)

Halu uusiin aluevaltauksiin on lisääntymään päin, ja kaivaudut helpommin ulos vanhoista poteroistasi tai lähdet valloittamaan maailmaa. Ylimitoitettua itsetuntoakin voi olla kuvassa mukana, joten pidä mielessä, ettet ehkä pysty kaikkeen, mitä kuvittelet! Suhteessakin odotukset ovat kovat!

Leijona (23.7.-22.8.)

Kuu on nyt skorpionissa pari päivää ja vetää sinua enemmän sisäänpäin, ehkä tutkiskelemaan motiivejasi tai osallistumaan perheen sisäisiin tunnekuohuihin tai tehtäviin. Hiomista riittää siinä, mitä lopulta tahdot elämältäsi. Venuksen ja Jupiterin asema on kannaltasi loistava ihastumisen keräämiseksi.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Voit olla erityisen kiinnostunut kuuntelemaan ihmisiä tai ystävää tai lukemaan mielenkiintoista kirjallisuutta, sillä Merkurius syventää näinä päivinä ajatteluasi huomattavasti. Merkuriuksen pari viikkoa kestävä perääntyminen hidastaa hankkeita tai muuttaa aikatauluja, ja tämä koskee muitakin kuin sinua!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Jokin talouteesi liittyvä seikka on ratkeamispisteessä, ja saatat vielä laittaa paljon panoksia sen pohtimiseen. Matkasuunnitelmia näyttäisi olevan paljon sinulla ja lähipiirissä tai sitten työtehtäviin liittyvät matkat ovat mielessäsi. Muista kuitenkin huomioida niihin liittyvät mahdolliset viivästykset, joita voi tulla lisää.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Kuu tulee merkkiisi pariksi päiväksi, joten tunnet olosi virkeäksi ja hyväksytyksi, mikä puolestaan lisää viikonlopun vieton mielekkyyttä. Merkuriuksen asema viittaa siihen, että voit kiinnostua osto-myyntitoiminnasta tai muusta tavaran kuskaamisesta. Palveleminen antaa enemmän kuin egon pönkittäminen!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Koet jonkinlaista vetäytymisen tai hiljaiselon tarvetta, ja se voi johtua viime aikojen kovasta työtahdista tai muusta stressistä esimerkiksi kodin piirissä. Viikonloppuna parasta olisi välttää meluisia paikkoja hermojen säästämiseksi. Samaan aikaan planeetat ovat loistavat rakkaudessa!

Kauris (21.12.-19.1.)

Jokin herättää kiinnostuksen osallistua suureen tapahtumaan tai kokea jotain laajemmassa tai värikkäämmässä joukossa, mahdollisesti myös verkossa. Kaikki, mikä liittyy yksityiskohtaiseen pakertamiseen, voi olla erityisen uudelleenarvioinnin kohteena. Merkurius ei peräytymisellään säästä ketään!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Mielialasi vaihtelevat tänä viikonloppuna, ja aika ajoin ajattelet työtä ja sitä, mitä jäi tekemättä. Kunnianhimoinen henkilö voi yrittää kääntää pääsi siinä, miten itse ajattelet edetä hankkeessasi. Luovien voimavarojen käyttöönotto kannattaa, joten etsi itseilmaisullisia tai leikkisiä tapoja viettää aikaa.

Kalat (19.2.-19.3.)

Kaikuja voi kuulua kaukaa, toisesta maasta, kulttuurista tai menneisyyteesi liittyvästä matkasta, ja puheenaiheetkin voivat hipoa näitä aiheita. Jopa uuden asian paljastuminen omasta tai läheisen menneisyydestä voi tulla viikonlopun kutkuttavaksi teemaksi. Korvaat rakkauden herkästi shoppailulla!

X