päivähoroskooppi oinas
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 17.12.

Teksti: iStock Kuvat: Ulla Palomäki

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuu on pari päivää vastakkaisessa merkissäsi, tasapainottelevassa vaa’assa, joten suhteita muiden kanssa on hoidettava sen mukaisesti, silkkihansikkain ja toisen näkökulmat hyvin huomioiden. Aurinko on yhä jousimiehen merkissä, mikä vahvistaa elinvoimaasi. Merkurius voi tuoda pientä riitaa.

Härkä (20.4.-20.5.)

Arkista työtä on tapetilla niin, että tasapaino on löydettävä eri aiheiden välillä. Eli jonkinlaista tasapainottelua on luvassa kaikenlaisissa pikkuhommissa. Taas voi muistutella, että Mars on ollut jo monta kuukautta paikassa, jossa se vahvistaa maallisia aspekteja tekemisessäsi, kuten vaikkapa rahan takomista.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kuten jo reilun viikon ajan, kulissien takaisia aiheita on meneillään, eli kaikki eivät tiedä kaikesta kaikkea tai sitten joidenkin selän takana juoruillaan. Älä kuitenkaan itse usko kaikkea, mitä näet tai kuulet! Tässä ajassa voi olla epätavallisen paljon myös pohdintaa omaisuudesta tai sijoittamisesta.

Rapu (21.6.-22.7.)

Toiset voivat nyt yrittää vaikuttaa kotiasioihisi enemmän kuin yleensä. Tai sitten jotain ristiriitaa ilmenee suhteessa kodinhoidollisiin seikkoihin tai muuhun. Ainakin näinä viikkoina vahvatahtoiset ihmiset tai määräävät tahot voivat olla kytkettynä elämääsi ja tavoitteisiisi muutenkin. Tunnetasolla on paljon vaikutteita!

Leijona (23.7.-22.8.)

Yhteydenpito näyttäisi sujuvan hyvin ja harmonisesti näinä päivinä, ja onnistut tavoitteessasi saada henkilö vakuuttumaan asiastasi. Aito vuorovaihto on kaiken perusta. Kuukausia jatkuneen Marsin aseman myötä olet yhä altis löytämään paljon vaihtoehtoja tulevaisuudesta, ja visioista on myös hyötyä!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Olisiko niin, että kauneus ja kimallus vetävät sinua puoleensa? Oletko kenties hankkimassa joulukoristeita tai jotain muuta kaunista kotiisi tai päällepantavaksi? Juhlatunnelma näyttäisi olevan aivan erityinen tänä joulunalusaikana, ja viihdettä on varmaankin tarjolla monipuolisesti. Suhteen täytyy olla arvoisesi!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Alkaakohan jokin erimielisyys nousta sinun ja perhepiirisi välillä? Että se, mitä itse haluat ei olekaan samaa kuin mitä kodin piirissä halutaan? Erimielisyys on voinut kyteä jo reilun viikon ja saattaa jatkua jonkin aikaa, ellei kissaa nosteta kunnolla pöydälle. Ihmissuhteet pyörivät lähipiirissä!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Tässä voisi olla jokin paikka hiljentymiselle ja ajan ottamiselle omalle itselle. Ehkä voisit tykästyä esitykseen tai konserttiin, jossa on rauhallinen tunnelma. Pelkkä kynttilänvalo tai jouluvalojen ihailukin voi riittää. Älyllinen terävyys ja oppimisen halu puskevat kuitenkin monessa kohtaa esiin. Tunne kaipaa myös älyä toverikseen.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Kaikenlaiset ihanat maalliset asiat ovat voineet saada sinut pauloihinsa jo muutama päivä sitten.  Saattaa olla niin, että käsityötaito ja monenlaiset jouluperinteet vetävät puoleensa ja siksi myös lompakkosi voi aueta varsin helposti sopivan kohteen edessä. Suhde kaipaa tasaisuutta ja aistinautintoa!

Kauris (21.12.-19.1.)

Tässä kohtaa voi tulla esiin asioita ja pyrkimyksiä, jotka vaativat sinulta toisenlaista käyttäytymistä ja rankkaa sumplimista sen suhteen, miten näyttäytyisit parhaimmillasi. Oma tai toisten huomio voi kiinnittyä olemukseesi tai tapaasi olla, ja enimmäkseen herätät positiivisia tunteita. Ehkä löydät jonkin uuden suunnan.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Seikkailunhalusi ja itseluottamuksesi ovat olleet korkealla tasolla jo useita kuukausia. Olet todennäköisesti saanut paljon itsestäsi irti vaikkapa harrastusten suhteen. Juuri nyt ilmapiiri on suotuisa sen suhteen, miten pidät yllä suhteita muihin paikkakuntiin. Moni asia on myös poissa päivänvalosta tai konkretiasta.

Kalat (19.2.-19.3.)

Sinulla on mahdollisuus oivaltaa yhteisöstäsi jotain kehityskelpoista. Ajatuksesi voivat muutenkin jäsentyä ja ymmärrät paremmin hyvin laaja-alaista aihetta näinä viikkoina. Jopa kiinnostus yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen saattaa voimistua. Suhde voi syttyä suuressa paikassa, jopa romanttisella tasolla!

X