päivähoroskooppi kaksoset
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 17.9.

Teksti: Tiia Kailaheimo Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Nyt voi olla ylimääräisten kirjoittamiseen liittyvien tehtävien aika, ehkä siksi, että aikarajat paukkuvat ja viikonloppuna on tehtävä töitä. Kaikki kirjallinen voi kiinnostaa muutenkin, ja siksi voit selailla itsellesi sopivaa lukemista. Puhelu voi olla mielenkiintoinen ja maailmaa syleilevä, ja se vetoaa tunteisiin!

Härkä (20.4.-20.5.)

Vuorossa voi olla jonkinlaista sekamelskaa tavaroiden kanssa, tai niitä halutaan laittaa erikoisempaan järjestykseen. Kirpputorilla käyminen voisi antaa paljon, ja saattaisit löytää maagisen tai nostalgisen esineen. Tavara kannattaisi pitää mielessä myös lahjan antamisen muotona!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Ilmassa on juuri nyt paljon Neptunus-planeetan mielikuviin, taiteeseen ja musiikkiin liittyviä värähtelyjä, ja siksi kiinnostus näihin aiheisiin voi olla tavallista voimakkaampaa. Varo kuitenkin kyseiseen planeettaan liittyvää sekavuutta tai hajamielisyyttä. Rakkauselämä tempoilee ja se on hyvästä tai pahasta!

Rapu (21.6.-22.7.)

Kotiasioissa näyttäisi olleen jo viikon verran jotain sellaista, joka laittaa sinut pohtimaan syvällisemmin esimerkiksi sitä, miten saisit olosi paremmaksi tai uutta sivistystä istutettua kotiisi. Olisiko oma keskustelukerho tai kirjaryhmä sopiva? Tai uusi kirjojen säilytyspaikka? Keskustelu suhteessa lämmittää!

Leijona (23.7.-22.8.)

Tänä viikonloppuna voisit pohtia uusia asioita, kierrellä jossain päämäärättömästi tai vaikka tehdä yllätysvierailun vanhan ystävän tai perheenjäsenen luo. Ennen kaikkea, pidä mielesi auki uusille ulottuvuuksille, sillä voit saada tuottoisan idean myöhempää tilaisuutta varten. Suhteen vahvistusaine voi olla ruoka!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Aurinko on merkissäsi ja vastakkain mielikuvituksekkaan Neptunus-planeetan kanssa. Siksi olosi voi olla vastaanottavainen, herkistynyt, tunteellinen tai, jos huonosti käy, vetämätön. Haaveita voi myös esiintyä, mutta parhaimmillaan uppoudut fantasiatarinaan tai taiteeseen. Rakkaudessa sovinto on parasta!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Matkan päästä voi kantautua viestiä, mutta on myös mahdollista, että olet matkalla. Matkassa on hempeitä sävyjä tai veden läheisyyttä. Merkkisi sidos kulttuuriin voi näkyä näinä aikoina, ja ehkä haluat jopa taistella jonkin kulttuurikohteen puolesta. Suhteen pulmakohdan psykologinen oivaltaminen on lähellä!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Maineikas sielunelämäsi ja emootioiden voimakkuus saavat tulta tämänhetkisistä planeetoista, jotka vetävät sinua pohtimaan elämän tarkoitusta tai kenties sitä, minkälaista vaikutusta milläkin on asioiden kulkuun. Toisin sanoen taustatekijät kiinnostavat. Yhteisöstä saat intoa ja kenties rakkauttakin!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Toisten kanssa voi tulla hämmentäviä tilanteita, ehkä niin, että joku vahingossa möläyttää jotain tai sitten unohduksia tai aikataulumuutoksia tapahtuu. Toisaalta voit olla myös pilvilinnoissa: haaveellisessa tai sielukkaassa tilassa poissa todellisuudesta. Rakkaus on ristiriitaista!

Kauris (21.12.-19.1.)

Pidempään jatkuneissa paljon vaivaa vaativissa askareissa on nyt vaihe, jolloin kannattaa varautua erinäisiin epäselvyyksiin. Varo erityisesti, ettet hanki sutta ja tarkasta, että valmiiksi luultu seikka on todellakin valmis. Ihmissuhteet näyttäisivät olevan erittäin hyvällä tolalla, ja voit luottaa toisiin ja saada heiltä tukea!

Vesimies (20.1.-18.2.)

On mahdollista, että näinä aikoina, erityisesti juuri nyt sinulla on kokemuksia, joiden kautta koet olevasi kuin Liisa ihmemaassa. Pelit, leikit, harrastukset tai muu viihde voivat vaikuttaa elämääsi siten, että jalkasi ovat usein pois maan pinnalta. Kuuntele sisälläsi olevia luovuuden pyrähdyksiä ja tee jotain ainutlaatuista!

Kalat (19.2.-19.3.)

Jotkut asiat voivat olla kertakaikkisen levällään tai hajallaan, tai sitten itse koet niiden olevan siten, koska et saa haluamaasi otetta niistä. Toiveet ja haaveet voivat vallata herkän mielesi, ja sillä on joko negatiivisia tai positiivisia vaikutuksia, kehitystasostasi riippuen. Kuka pyristelee suhteesta irti?

X