Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 18.3.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Tänään voi olla jotain järjestäytymistä tiedossa isomman osallistumisen tai yhteisön suhteen tai sitten haluat osallistua johonkin, jossa on enemmän ihmisiä koolla. Monien oinaiden elämään voi mielikuvitus, musiikki tai eteerisyys tulla voimakkaampana. Ehkä myös kaukainen, erikoinen paikka kiinnostaa.

Härkä (20.4.-20.5.)

Päämäärien pohdinnan tai järjestykseen laittamisen parissa voi vierähtää tänään aikaa. Asiat on tärkeä hoitaa pala palalta, kootusti. Kuten menneinäkin päivinä tai jopa viikkoina, ajatuksesi lentävät ennätyksellisesti uusiin aihioihin, jopa korkeammalle kuin koskaan. Joku suhde tuntuu kiinteältä tai vahvalta!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Taivaisiin tähtääminen on näinä aikoina monen kaksosen agendalla. Se voi merkitä unelmatyöhön tähtäämistä, suurempaa auttamisen halua tai uhrautumista jonkin asian tai ihmisen puolesta. Jopa halu luopua liiallisesta raatamisesta voi motivoida. Jotain viihdykettä tai huumoria voi kantautua kauempaa!

Rapu (21.6.-22.7.)

Suuri osa planeetoista on harmoniassa merkkiisi ja se tietää yleensä sitä, että asiat sujuvat helposti tai jopa odotettua sutjakkaammin. Suuntasi on aika lailla ylöspäin ja ulospäin, ehkä yhteiskunnan portaita kiivetessä tai matkan suhteen. Ystävyyteen voi tulla enemmän lihaa luiden päälle!

Leijona (23.7.-22.8.)

Voit olla normaalia enemmän tekemisissä sen kanssa, miten taloutta ja tuottavuutta hoidetaan, ja kyseessä voivat olla omat tai muiden varat. Antaminenkin saattaa olla teemana ja yksi tapa siihen on hyväntekeväisyys. Ehkä opit myös, että kaikkea ei voi kontrolloida. Suhteen vaatimukset heräilevät!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Kannattaa pitää tuntosarvet ylhäällä ja antennit suunnattuna tarpeeksi päteviin kohteisiin, sillä ameebamainen Neptunus on erittäin voimakkaassa asemassa merkkiisi. ”Uskomatonta mutta totta”-fiiliksiäkin voi tulla tupsahdella tai muuta magiikkaa näkyä. Voit solmia lämpimiä kontakteja etenkin muilla paikkakunnilla!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Haluatko tuntea eläväsi enemmän työn kautta vai onko nykyisestä työstä muotoutunut liian toistuva ja mekaaninen? Huomiot nämä asiat aiempaa paremmin ja haluat arkeesi mahdollisesti lisää taiteellisia elementtejä. Työn, arjen tai kunnon suhteen on nähtävästi ilmennyt jotain uutta, joka jatkuu vielä pidempään.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Saatat kokea näinä aikoina suurempaa avoimuutta tunteiden tasolla ja se voi näkyä monella tapaa. Keräät enemmän huomiota ja ihastusta, ja mikäli sinulla on luovia tavoitteita, voit menestyä niissä tai oppia paljon lisää. Venus on tullut vastapäätä merkkiäsi tuoden intensiivisempiä kohtaamisia!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Toiminta muiden kanssa saattaa olla näinä päivinä erilaista luonteeltaan, sillä siihen voi liittyä enemmän mielikuvia, taidetta tai laajoja sfäärejä jollain tavalla. Jos tapaat uuden ihmisen, voi hän olla erikoinen tai vaikeasti ymmärrettävä. Nyt voi olla hyvä viestiä vaikkapa elein tai kehon liikkeiden avulla.

Kauris (21.12.-19.1.)

Kalojen merkin ja Neptunuksen energiat taivaalla vaikuttavat sinuunkin pehmentävästi, ja saatat olla yllättävän myötätuntoinen monia ihmisiä kohtaan. Sanoilla on paljon merkitystä myös suhteessa, mutta voit saada romantiikkaa myös kirjasta. Venus suosii tunne-elämääsi muutaman viikon ajan!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Olisiko aika konkretisoida sellaista, joka on aiemmin lennellyt vain ajatuksen ja ideoiden tasolla? Olisiko myös aika pysähtyä kehollisen nautinnon tasolle ja ottaa aikaa itselle? Tähän tarpeeseen on paikkoja, joissa voi saada kehollisia hoitoja ja hierontaa, ja on mahdollista myös tehdä rauhallista joogaa.

Kalat (19.2.-19.3.)

Huumaavia ja perustarpeiden yläpuolelle vieviä planeettavaikutuksia on vielä päällä, niin taivalla kuin sinunkin kohdallasi. Ylimaalliset tunnelmat ja idealismi yhdistyvät jollain tavalla lähes kaikkeen mitä mielessäsi pyörii. Venus osoittaa suuntaa, jossa läheissuhteet paranevat ja tiedät keneen voi luottaa!

X