Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 18.6.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Jossain kohtaa tätä viikonloppua on ratkaisevaa se, miten toimit ryhmässä tai verkostossa, sillä nokkimisjärjestys on siinä tärkeää. Täytyy toimia hillitysti tai hallitusti. Asioita voi loksahdella kohdilleen ystävyyssuhteissa. Arjen yhteydenpito toimii hyvin varsinkin lähipiirissä ja kiinnityt luontoon.

Härkä (20.4.-20.5.)

Nyt voi olla sellainen viikonloppu, joka ei ole ihan pelkkään rentoutumiseen suunnattu. Joko työtehtävät painavat tai töitä on muutoin paiskittava, tai sitten suuria suunnitelmia on viimeisteltävä muiden asioiden parissa. Jokin pitää sinua yhä ajoittain muissa maailmoissa, ja siihen voi kuulua salaisuus.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Nyt voisi olla hiomisen paikka poikkeuksellisen matkasuunnitelman suhteen tai aika vaikkapa pohtia nykyistä asuinpaikkaa ja sen sopivuutta tilanteeseesi. On yhtä hyvin mahdollista, että näitä teemoja pyörii lähipiirissä. Olet nyt altis nousemaan korkeisiin epärealistisiin sfääreihin, joten ole tarkkana!

Rapu (21.6.-22.7.)

Olet ehkä tilanteessa, jossa täytyy kiristää kukkaron nyörejä säästöjen aikaansaamiseksi tai sitten sinun olisi hyvä pohtia varallisuuttasi ja sen hoitoa tarkoituksenmukaisemmaksi. Ehkä juuri nyt keksitkin oivan keinon! Näinä päivinä kaipaat paljon omaa aikaa, ja se on myös sinulle tarpeen, jotta jaksat taas!

Leijona (23.7.-22.8.)

Muiden kanssa on tilanteita, joissa täytyy keskittyä materiaalisten seikkojen järjestämiseen tai tiukkaan aikatauluun. Jos olet ahkera, saat parhaat palat planeetoista. Planeetat viittaavat myös tiukkoihin tilanteisiin, mikäli et ole tarkkana, ja silloin saatat kuulla kunniasi. Kyse voi olla siitä, kuka on parempi ja missä asiassa!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Aurinko ja Neptunus osuvat haasteellisesti merkkiisi, joten Neptunuksen haaveellinen puoli voi toteutua ylikorostuneesti ja huomaat olevasi sinulle epätyypillisillä vesillä. On muutenkin mahdollista, että vesielementti on enemmän läsnä. Arjessa voi olla erityistä järjestettävää muiden hyväksi.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Ehkä jokin laittaa sinut nyt esiintymään todella eduksesi ja pukemaan ykköset ylle. Huomio voi kiinnittyä ulkoiseen olemukseesi tavalla tai toisella muutenkin. On mahdollista, että ylväs tai arvokas tilaisuus on koettavana ja se jättää sinuun pysyvän muiston. Rakkaudessa linjataan uutta!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Oletko sinä tai joku perhepiirissäsi kiinnostunut kunnostamaan kotia, suunnittelemaan muuttoa tai muuten vain nikkaroimaan tai tekemään enemmän työtä kodin piirissä? Kodin piirissä voi olla kiinnostusta myös tavarasta luopumiseen tai suuren tavaran hankkimiseen. Kärsivällisyys takaa parhaan olotilan!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Onko töitä jäänyt suoritettavaksi viikonloppuna, vai teetkö erityisjärjestelyjä tiedonkulun parantamiseksi jollain muulla aihealueella? Toivottavasti olet saanut kehitettyä vapauttavia aktiviteetteja, johon viime viikkojen Marsin sijainti oinaassa on rohkaissut. Vauhdikas harrastus sopii tähän erityisesti!

Kauris (21.12.-19.1.)

Materiaalinen sektorisi on painottunut erityisellä tavalla ja siihen voi liittyä tavaroiden lajittelua, kuskaamista tai tekemistä rakentamisen tai remontoinnin kanssa. Voit myös huomata materian tai vaurauden liittyvän elämäsi eri osa-alueisiin, mikä on yleistä merkkisi edustajilla. Jopa suhteessa määritellään konkretian arvoa.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Taivaalla on tänään melko rakentavia planeettakuvioita, jotka puskevat ihmisiä tekemään ratkaisuja ja ajattelemaan asioita konkreettisesti. Tämä koskee useita horoskooppimerkkejä, myös sinua, ja voi heijastua perhetilanteeseen, jonka järjestämisessä vaaditaan paljon aikaa ja vaivaa.

Kalat (19.2.-19.3.)

Merkkisi symboliikkaan kuuluvat haaveet ja unelmat melko vahvastikin, ja juuri nyt voi olla jopa toteuttamisen paikka jollekin haaveelle! Voi olla, että saat taiteellisen puolesi tuotua käytännön tasolle jollain tavalla, ja siitä voi aueta ovi uuteen. Rantapaikka voi kutsua voimakkaasti, rakkauden tyyssijana!

X