Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 19.11.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Istock

Oinas (20.3.-19.4.)

Jonkun toisen ihmisen vaikutus elämääsi on nyt viikonloppuna voimakas, joko tekemisen tai tunteen tasolla. Merkurius ja Venus toisessa tulimerkissä jousimiehessä suosivat kaikenlaista seikkailua: luonnossa, lenkkipolulla mutta etenkin jossain kauempana kotinurkilta sijaitsevassa paikassa.

Härkä (20.4.-20.5.)

Saatat pohtia paljonkin erilaisia strategioita jonkin tavoitteen saavuttamiseksi. Ehkä löydät tähän aikaa erityisen paljon juuri nyt viikonloppuna. Suuriakin päätöksiä voi olla edessä raha-asioiden suhteen, ja niiden tulos näkyy noin kolmen viikon sisällä. Suhteeseen voisi integroida salaperäisyyttä!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Marraskuun alkupuoliskoon verrattuna nyt pitäisi olla meneillään erilaiset ajat! Yhdessä tekemisen korostuessa kyse saattaa olla intensiivisestä tai laajentuneesta yhteistyöstä tai tiimityöskentelystä, mikä voi tapahtua työssä tai vapaa-ajalla. Väittelyä ja vänkäämistäkin voi olla tiedossa!

Rapu (21.6.-22.7.)

Koti ja ahertaminen voivat liittyä näinä päivinä toisiinsa. Toisin sanoen monenlaista pientä korjausta tai siivousta odottaa helposti nurkan takana tai satut vain huomaamaan nämä asiat juuri nyt. Vapaa-aikaankin voi kytkeytyä tunne: olenkohan tehnyt tarpeeksi? Velvollisuudentunne on kaikkinensa voimakas!

Leijona (23.7.-22.8.)

Nyt vaikuttaisi olevan suotuisa planetaarinen ilmapiiri, jossa yhteydenpito sujuu tasapuolisesti ja harmonisesti, toista kunnioittavalla tavalla. Saatat myös olla paikoissa, joissa kohteliaisuudella on erityinen merkitys. Erinomainen useita viikkoja kestävä jakso on alkamassa – rakkauskin voi roihuta!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Ehkä nyt tuntuu siltä, että jotain pientä kivaa pitäisi saada ostettua. Salli tämä itsesi tai lähipiirin helliminen, sekin tekee hyvää terveydelle! Keskity kotiisi tai aivan lähiseutuun, sillä siellä näyttäisi olevan paljon tekemistä tai yhteisiä talkoita. Tapaamiset tai juhlat perhepiirissä ovat monen neitsyen agendalla.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Kutkuttaako liike ja sitä seuraava reissaaminen? Voi olla, että nyt ja lähiviikkoina monenlaistakin reissua on luvassa, ja mielesi on utelias näkemään ja kokemaan uutta. Ehkä ei siis kannata jäädä neljän seinän sisälle, sillä se voisi olla turhauttavaa. Matkalla voi syntyä ihania tunnekokemuksia, jotka jäävät mieleen!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Jokin osa sinua viihtyy tänä viikonloppuna levon parissa, aivot tyhjinä katsomassa vaikka televisiota tai ottamassa rennosti verkkarit jalassa. Toisaalta aisteja kutkuttavat nautinnotkin kiinnostavat, ja eksoottinen ravintola saattaisi istua tähän tarpeeseen. Joudutko kuskaamaan omia tai toisten tavaroita?

Jousimies (22.11.-20.12.)

Koko loppukuun ajan ja vielä seuraavan kuun alkupuolella näyttäisi elämässäsi olevan melkoista vilskettä! Tämä alkaa pikku hiljaa tuntua, mutta suurimmat vilskeet vaikuttavat tiivistyvän kuun loppupäiville ja siitä vähän eteenpäin. Muiden taholta voi kuulua nyt asioita, jotka vaikuttavat epätodellisilta!

Kauris (21.12.-19.1.)

Kannattaa miettiä vaan rauhassa kaikkia tekemisiä eikä rynnätä suinpäin johonkin uuteen, sillä planeetat voivat pitää sinua enemmän lepotilassa kuin hyvin aktiivisena. Toisaalta myös piileviä aiheita, epäilyjä tai epätietoisuutta voi olla ilmassa. Mahdollisesti kaukainen tai askeettinen paikka kutsuu.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Innostus ja avoimuus näyttävät alkavan lisääntyä päivä päivältä. Todennäköisesti koet olosi yhä enemmän omaksi itseksesi, kaikkine oivalluksinesi ja uusine ajatuksinesi. Idearikkaudesta saattaa olla paljon iloa ja hyötyä nyt ja lähiviikkoina. Suhteessa yhteisen aatemaailman jakaminen on a ja o!

Kalat (19.2.-19.3.)

Pientä pohdintaa taloudesta, omistamisesta tai rahan jakamisesta voi olla käsillä. Muutoin kohdallasi ovat alkaneet varsin terhakkaat planeettavaikutukset, jotka voivat myös saada sinut syttymään jostain aiheesta alta aikayksikön. Oletko tähtäämässä yhä korkeammalle työn, harrastuksen tai suhteen laadussa?

X