Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 2.10.

Teksti:
Anna
Astrologi:
Seppo Tanhua
Kuvat:
Mvphotos

Viikonloppua värittää myös Venuksen neliö Jupiterille, jolloin tyytymättömyys oman elämän mielekkyyteen nousee napakasti esille. Syytös kohdistuu helposti omaan kumppaniin, mutta silloin ollaan jo pahasti väärillä jäljillä.

Oinas

Joskus onni lymyää odottamattomissa paikoissa. Lähipäivinä sinun kannattaa seurata alitajuntasi outoja vihjeitä ja uskaltautua yhteen tai useampaan seikkailuun. Mielesi yrittää keksiä hyviä tekosyitä rutiiniin takertumiselle, mutta sillä tavalla menetät otteesi elämän virrasta.

Härkä

Elät kriittistä vaihetta rakkauselämässäsi ja näinä päivinä tunnet syvää ja aiheellista tyytymättömyyttä pielessä oleviin asioihin ihmissuhteissasi. Olosuhteita tulee tällöin pystyä merkittävällä tavalla uudistamaan, jotta kumppanuus säilyisi raikkaana ja mielenkiintoisena.

Kaksonen

Joku oikein hyvältä tuntuva ihmissuhteisiin tai rakkauselämään liittyvä mahdollisuus houkuttelee sinua mukaansa. Älä kuitenkaan aseta sille liian suuria odotuksia, sillä pettymyksen vaara on olemassa. Niin kauan kun elät tässä hetkessä, sinulla ei ole mitään menetettävää.

Rapu

Nyt kannattaa ottaa haaste vastaan lähteä mukaan mihin tahansa sinua kiehtovaan juttuun oikealta tuntuvan ystävän tai seuralaisen kanssa. Kaikki pelko on nyt aiheetonta, sillä tämän kokemuksen avulla pystyt asettamaan rakkauselämäsi oikeisiin mittasuhteisiin.

Leijona

Joku asia saattaa sinut epätoivon partaalle rakkauselämässäsi. Huomaa että kysymys on vain asettamistasi ylisuurista odotuksista, jotka eivät nyt toteudu haluamallasi tavalla. Rakkaus ei tunne huomista eikä eilistä. Se vaan on tässä ja nyt tai sitten ei ole. Katso kumpi pätee sinun elämääsi nyt.

Neitsyt

Näinä päivinä sinulla on hyvä tilaisuus saattaa rakkauselämääsi vaivanneet epäkohdat oikeaan järjestykseen, vaikka se vähän kirpaisisikin jompaakumpaa tai molempia. Tiedostat epäkohdat ja tiedät mitä niille tulee tehdä. Ellei kumppanisi ole halukas muutoksiin, lienee se selvä merkki rakkauden puuttumisesta.

Vaaka

Älä anna kumppanisi tai rakastettusi mahdollisen murjottamisen vaivata mieltäsi, sillä vain hän itse voi auttaa itseään. Elä rauhassa omaa elämääsi ja uskalla nauttia sen sinulle tarjoamista mahdollisuuksista. Keskinäinen rakkaus voi ilmetä vain kahden elämästään nauttivan ihmisen välillä.

Skorpioni

Venus on merkissäsi ja rakennat itsellesi tässä kuussa rakkauden valtakuntaa. Tänään koet selvää tyytymättömyyttä asioihin jotka eivät vastaa sisäistä rakkauskäsitystäsi. Tässä vaiheessa tulet helposti osoittaneeksi toista syyttävällä sormella, mutta ainoa joka voi tehdä jotain, olet sinä.

Jousimies

Sinun on tänään helppo nähdä rakkauselämäsi epäkohdat oikeassa valossa ja tehdä oman elämäsi osalta välttämättömät muutokset tilanteen korjaamiseksi. Keskinäisen rakkauden syvyys tulee mitattua sillä, miten kumppanisi suhtautuu sinun uudistuneeseen arvomaailmaasi.

Kauris

Osaat lukea kumppanisi mielialoja kuin avointa kirjaa ja tänään kannattaa nostaa kissa pöydälle, jos huomaat että kaikki ei ole kohdallaan. Parisuhteen voi katsoa toimivan, jos molemmat ovat tyytyväisiä ja kokevat elämänsä mielekkääksi. Ellei näin ole, kaipaa suhde jonkinlaista uudistumista.

Vesimies

Elät onnekasta vaihetta elämässäsi, mutta tänään törmäät asioihin, jotka tavalla tai toisella ovat esteenä myönteiselle kehitykselle elämässäsi. Älä lakaise vähäpätöiseltä vaikuttavia epäkohtia maton alle, sillä juuri niiden korjaaminen kruunaa onnistuneen kumppanuuden.

Kalat

Sinulla on hyvä vaihe ihmissuhteissasi, mutta kaikki eivät katsele myötämielisesti elämäsi etenemistä. Joku saattaa olla sinulle kateellinen ja tulla aiheetta pottuilemaan tai levittämään aiheettomia epäilyksiä. Älä kuuntele epämääräisiä vihjailuja vaan vaadi selviä faktoja. Niitä tuskin löytyy.

X