Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 20.11.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Anna asioiden mennä omalla painollaan ja pakottomasti eteenpäin mielellään ilman selittämistä. Kysymysten sijasta nyt on tehokkainta ilmaista omat aikeesi ehdottomina ilmoituksina idealla: tänään teen asiat omalla tavallani.

Oinas

Jos huomaat jonkun asian vaivaavan itseäsi, niin tänään kannattaa nostaa kissa pöydälle ja puhua asiat selviksi, vaikka kuinka pelottaisi. Tärkeintä sinun kannaltasi on olla äärimmäisen rehellinen omille tunteillesi ja puhua vain niiden pohjalta. Ellet laita itseäsi likoon, et voi onnistua.

Härkä

Hyviä juttuja osuu tänään kohdallesi, mutta varo silti innostumasta liikaa. Hosumalla onnistut vain pilaamaan hyvin alkaneen uuden suunnitelman. Etene rauhallisesti ja silti äärimmäisen määrätietoisesti kohti ideasi toteuttamista. Löydät oikeat menettelytavat vasta itse tilanteessa. Ennakointi ei nyt toimi.

Kaksonen

Jos kohtaat tänään ahdistavia tilanteita, joissa et saa sanottua sitä mitä pitäisi, niin pysähdy ja mieti ihan rauhassa mikä sinua estää purkamasta sydäntäsi niille, joita asia ensisijaisesti koskee. Luultavasti et löydä yhtään todellista syytä jättää tilannetta roikkumaan, joten avaa sanaisa arkkusi.

Rapu

Tänään osaat esittää asiasi niin vakuuttavalla tavalla, että kaikkea mitä sanot, kunnioitetaan tavallista enemmän. Kannattaa lausua ajatukset ääneen, vaikka et itsekään tietäisi muuta kuin alkutahdit. Loppuselvitys syntyy sitten ihan itsestään ja asiasi etenevät lyhyessä ajassa uskomattoman pitkälle.

Leijona

Hermostut helposti sinuun kohdistetusta kritiikistä ja ammut kovilla takaisin. Nyt olisi kuitenkin viisainta hillitä luontoaan ja välttää sotimista edes sanoilla. Näet kyllä liiankin selvästi mikä ei mene ihan putkeen elämässäsi, mutta ainoa jolla on valta muuttaa tilannetta, olet sinä itse.

Neitsyt

Ymmärrät tänään ainakin hetkellisesti miten sinun kannattaisi lähitulevaisuudessa toimia edessäsi olevan ratkaisun loppuun viemiseksi. Kun lamppu sitten syttyy, tulee sinun olla valmis toimimaan äärimmäisen nopeasti ja itsenäisesti. Jos aiot vaivata muita tällä asialla, niin se vilahtaa ohitsesi.

Vaaka

Pystyt tänään tiedostamattasi lukemaan muiden ajatuksia ja osaat sovittaa omat sanasi siten että asiat etenevät haluamaasi suuntaan. Asiaa ei kannata ruveta sen enempää miettimään, sillä kaikki tapahtuu vaistomaisesti tai ei ollenkaan. Riittää kun luotat itseesi ja seisot järkkymättä näkemyksesi takana.

Skorpioni

Oivalluksesi ja älynväläyksesi ovat tänään kirkkaita ja toimivia. Nyt on syytä rohkaista mielensä ja tuoda esille kaikenlaisia uudistuksia, joita mielessäsi liikkuu. Osaat esittää asiasi vastaansanomattoman tehokkaasti eikä kenelläkään ole kanttia asettua vastustamaan ehdotuksiasi.

Jousimies

Pystyt hahmottamaan selvästi miten sinun kannattaa toimia tänään eteesi tulevissa tilanteissa. Älä sorru selittelemään vaan pistä toimeksi, sillä kukaan ei aseta tekemisiäsi kyseenalaisiksi. Jos joku kysyy jotakin, niin kannattaa tietysti vastata, mutta muuten voit keskittyä aitoon toimintaan.

Kauris

Tämä on loistava hetki nostaa mielessäsi pyörineet ideat ja suunnitelmat myös muiden kuultaviksi. Saat yllättävän myönteisen vastaanoton jopa itsekin mahdottomina pitämillesi ideoille. Takanasi on aimo annos kosmista voimaa, joka ei jätä sijaa turhille epäilyille.

Vesimies

Ärsyyntymiskynnyksesi saattaa olla melko matalalla ja vaikka haluat jossain vaiheessa puhua suusi puhtaaksi, niin nyt olisi parempi olla ihan hiljaa. Muiden syyttäminen mahdollisesti kohtaamistasi väärinkäsityksistä heikentää asemaasi huomattavasti ja siksi on parempi miettiä uusia vaihtoehtoja ja olla hiljaa.

Kalat

Pystyt tänään sopeutumaan yllättäviin tilanteisiin ja tekemään nopeita ratkaisuja. Luota vain itseesi sillä osaat asetella sanasi paremmin kuin hyvin. Sinulla on hetkellisesti käytössäsi selvätietoisuuden arvokas lahja ja siksi sinun ei tarvitse etukäteen miettiä sanojasi. Oikeat sanat vain purkautuvat huuliltasi.

Annan uutiskirje

Kiinnostavimmat jutut hyvinvoinnista, ihmisistä ja suhteista

Lue myös

X