Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 20.6.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Juhannus ja kesäpäivänseisaus osuvat tänä vuonna samaan hetkeen, ja siksi meillä on aihetta katsella positiivisella mielellä eteenpäin ja keskittyä näkemään, mikä omassa elämässä on nyt parhaalla mallilla. Se on ainoa kestävä pohja ponnistaa eteenpäin.

Oinas

Nyt ei ole syytä jäädä istuskelemaan paikoilleen, sillä tänään saat hoidettua monia asioita, jotka eilen tai aikaisemmin ovat jääneet hoitamatta mitä erilaisimmista syistä. Sormissasi on jonkinlaista taikapulveria, joka auttaa sinua tekemään oikeat valinnat oikeaan aikaan.

Härkä

Älä ihmettele ellet tahdo tänään pysyä nahoissasi, sillä sisimmässäsi tiedät, että ryhtymällä välittömästi tuumasta toimeen, voit ainoastaan voittaa, eikä kyse ole mitättömistä asioista. Innostuksesi ohjaa sinua oikean suuntaan, joten älä tee turhia suunnitelmia, vaan tee joka hetki sitä, mikä parhaalta tuntuu.

Kaksonen

Tänään saatat innostua aivan valtavasti jostakin sinulle tärkeästä asiasta, joka vaatii kaiken huomiosi. Kaikki ei mene alkuperäisten suunnitelmiesi mukaan, mutta saat tilanteen hallintaan, jos olet koko ajan valmis pieniin, itse oikeiksi kokemiisi muutoksiin. Muiden mielipiteitä et ehdi kysellä.

Rapu

Tämä on hyvä päivä saattaa loppuun joku keskeneräiseksi jäänyt asia, sillä olet itsevarma ja tiedät tarkalleen, miten sinun tulee toimia. Sinun ei tarvitse muuta kuin ryhtyä toteuttamaan ajatustasi ja kaikki palaset loksahtelevat paikoilleen. Tämä muuten pätee vain sinun omiin hommiisi.

Leijona

Asia, joka tänään painaa mieltäsi tulee hoitaa välittömästi kuntoon, sillä muuten saatat aiheuttaa itsellesi melkoisesti ylimääräistä harmia. Koeta voittaa pelkosi ja epäilyksesi asiaan tarttumista kohtaan, sillä parempaa ajankohtaa ei ihan heti ole näkyvissä.

Neitsyt

Koeta löytää oikea kanava sille valtavalle energialataukselle, joka nyt etsii oikeaa kohdetta päivittäisessä elämässäsi. Malta hiljentyä vaikka vain minuutiksi tutkailemaan, mitä kaikkein eniten haluaisit nyt tehdä, koska vain sinulle varmasti mielekäs tekeminen tuo tuloksia. Seksuaalinen vireytesi on korkealla.

Vaaka

Sisäinen pakko ajaa sinua aloittamaan jonkun ehkä jo pitkään vireillä olleen asian. Luota vain vaistoosi ja keskitä energiasi tuohon juttuun, vaikka kuinka tietäisit jonkun hermostuvan siitä. Luultavasti mitään hermostumista ei kuitenkaan tapahdu, sillä korkeammat voimat ovat tukenasi.

Skorpioni

Tänään olet tavallista voimakkaammalla ja varmemmalla tuulella, joten kannattaa tarttua härkää sarvista ja hoitaa aloittamista odottavat tai keskeneräiset asiat kuntoon. Muista kuitenkin, että tämä lataus toimii vain sellaisissa projekteissa, jotka ovat omiasi ja lähtevät aidosta sydämestä.

Jousimies

Vaikka tässä päivässä ehkä tuntuukin olevan tavallista enemmän latausta, niin sinun ei kannata intoilla liikaa. Joku yrittää tunkea kapulaa rattaisiin sen minkä ehtii. Selviät vaikeuksista kunnialla, jos keskittymiskykysi on kohdallaan, etkä yritä hoitaa liian monta asiaa kerralla kuntoon.

Kauris

Sinulla on tänään oikeaa asennetta ja lähes ehtymätön energiavarasto, joten saat asiat sujumaan haluamallasi tavalla. Älä jää miettimään muiden näkemyksiä tai kannanottoja tekemiseesi, sillä tämänkertainen energia on täysin itsenäistä, eikä se suostu toimimaan rajatussa ympäristössä.

Vesimies

Saatat hiukan ihmetellä ihmisten hetkellistä innostusta ja aktiivisuutta. Nyt ei kuitenkaan ole sinun aikasi mennä mukaan tuohon intoiluun, mikä on helppo tunnistaa hiukan itseäsi kuuntelemalla. Muuten saat kyllä hypätä kelkkaan kuin kelkkaan, mutta maanpinnasta ei parane irrota.

Kalat

Tästä on muodostumassa sinulle toimelias ja tuottoisa päivä. Saat asiat sujumaan kuin itsestään. Tänään saat onnistumaan lähes kaiken, mitä vain keksit lähteä hakemaan, joten eipä kannata jäädä sen pidempään ihmettelemään. Kun innostus on aitoa, mikään ei voi estää sinua.

X