Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 21.1.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Istock

Oinas (20.3.-19.4.)

Ilmassa voi olla ristiriitaisiakin tunteita, sillä kuu ja Merkurius ovat yhä haasteellisesti merkkiisi. Se voi tarkoittaa sitä, että yhteensovitettavaa on paljon, ja työn saralla se voi merkitä jonkinasteista valtataistelua. Kunniantunto on asia, johon olet usein kiinnittynyt ja juuri nyt kyse voi olla tismalleen siitä!

Härkä (20.4.-20.5.)

Uusikuu osuu tänään merkkiisi varsinkin voimakkaasti ja vaikuttaisi korostavan pyrkimyksiäsi päästä elämässä eteenpäin, ilman turhia rasitteita. Vapaus tai tulevaisuus saattaa näyttäytyä uudessa valossa, ehkä työympäristössä. Vaikuttaako joku ihminen yhä enemmän elämääsi tai kohtaloosi?

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Ilmassa voi olla melkeinpä yhtäkkiä valtavasti intoa ja uskoa tulevaisuuteen tai sitten asiat ja ihmiset piristävät sinua poikkeuksellisella tavalla. Yhteys toiseen paikkakuntaan tai ulkomaahan voi osoittautua merkittäväksi, ehkä uuden alun kannalta. Jos olet yksinäinen, katsasta mahdollisuudet vähän kauempana!

Rapu (21.6.-22.7.)

Uusikuu vesimiehessä näyttäisi omalla kohdallasi tuovan esiin asioita, jotka liittyvät talouteen, resurssien kohdistamiseen johonkin ja suuriin hankintoihin. Myös pankki-, vakuutus- tai turvallisuusaiheet voivat olla tapetilla, ennakkoluulottomasti. Onko suhdeasioissa jotain, jota haluat piilottaa?

Leijona (23.7.-22.8.)

Sinulla saattaa olla nyt tärkeitä linjanvetoja yhteisissä asioissa muiden kanssa. Jotain täysin uutta voi syntyä yhteistyössä, joten ole kuulolla sen suhteen, mitä muut tuumaavat. Yllättäviä ja uraauurtavia ehdotuksia saattaa olla ilmassa! Tärkeä päätös suhteen kannalta on odotettavissa näinä päivinä!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Arkisen työn parissa näyttäisi olevan paljon puuhaa ja hihojen ylös käärimistä. Saattaa olla myös, että otat vastaan uuden työtehtävän tai lähdet sen kanssa liikkeelle. Merkittäviä teemoja lähiaikoina voivat olla terveyden ja kunnon ylläpidon rutiinit, joten eiköhän ole aika laatia kunto-ohjelma viimeistään nyt!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Nyt voi olla paljon tekeillä sen suhteen, miten esiinnyt. Saattaa nimittäin olla, että olemukseesi kiinnitettään normaalia enemmän huomiota, vaikkapa parrasvaloissa ollessasi. Oma tarpeesi nauttia ylellisyydestä on todennäköisesti koholla, joten ihan tavallinen tavara tai vaate ei nyt välttämättä riitä!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Kotiasioihin liittyviä teemoja näyttäisi olevan tarjolla enemmänkin. Onkohan jotain kunnostettavaa kotona vai kaipaatko sisustukseen uudistamista? Perheasioissakin saattaa tapahtua paljon ja ehkä perhekokoontumisia on näinä päivinä enemmän. Juuri nyt ei kannata hamuta uutta romantiikkaa!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Ajattelukyky, ajattelun joustavuus tai sopeutuminen muiden ideoihin voi olla teemana nyt kun uusikuu liittyy ajattelun ja oppimisen sektoriisi. Kannattaa ehdottomasti tsekata voisiko opiskelulla parantaa työmahdollisuuksia. Lähipiirin vaikutus on esillä ja naapuruston kanssa saattaa olla enemmän sumplimista.

Kauris (21.12.-19.1.)

Konkreettisten asioiden parissa voi olla enemmänkin puuhaa nyt ja lähipäivinä. Onkohan niin, että huonekaluja tai pienempäänkin tavaraa täytyy hankkia, joko itsellesi tai lähipiirille? Konkreettiset seikat voivat liittyä muuhunkin, kuten vaikkapa siihen, että aistinautinnoilla on enemmän merkitystä.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Elämääsi voi tulla jotain uutta inspiraatiota, voimakkaastikin. On mahdollista, että jotain isompaakin on tuloillaan ilmassa tai jo tekeillä ja siihen voi liittyä vahvasti itsesi toteuttaminen juuri sellaisena kuin olet. Tunne-elämässä ilmenee tarvetta konkreettisiin puitteisiin tai selkeisiin yhdistäviin tekijöihin.

Kalat (19.2.-19.3.)

Sinulla voi olla nyt ja lähipäivinä vaihe, jolloin olet vahvasti kytketty alitajuntaasi ja mielikuvitukseesi. Tästä syystä saatat olla poissaoleva tai sen oloinen, ja muiden voi olla vaikea ymmärtää sinua. Parhaimmillaan sinusta pääsee runosuoni tai taiteellinen kyky esiin. Rakkaus voi olla vaikeasti käsitettävä asia!

X