Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 21.5.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Aurinko ja Merkurius ovat viestinnällisessä kaksosten merkissä, tuoden myös sinulle positiivista virtaa yhteydenpitoon. Seurauksena voi olla puheluennätys tai keskustelua usean ihmisen kanssa. Mieleen voi tulla tarve tarttua kynään tai järjestää kirjahylly uuteen uskoon! Asia selviää suhteessa.

Härkä (20.4.-20.5.)

Nyt tuntuu siltä kuin jokin vaihe olisi ohi ja uusi olisi alkamassa. Se voi liittyä siihen, että vihdoin saat tilaisuuden paneutua enemmän rakkaisiin maallisiin aiheisiisi kaukana kaikesta, ja tällä erää myös uutuudet kiinnostavat niin keittiössä, pihalla kuin puutarhassa. Tunne herää jonnekin kauas.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Sinulla voi olla jotain merkityksellistä tänään, sillä aurinko ja ajatteluun liittyvä planeetta, oma planeettasi Merkurius ovat merkissäsi. Esimerkiksi uusi ajatus voi syttyä kuin lamppu pääsi päälle, ja siihen voi liittyä kirja, kurssi tai vaikka kirjoittamista. Pientä reissaamistakin voi olla luvassa, mukavassa seurassa.

Rapu (21.6.-22.7.)

Viimeaikaiset pohdinnat elämässäsi ovat olleet salaperäisiä tai pakottaneet vetäytymään tai valmistelemaan asioita. Joudut ehkä arpomaan vapauden, menestyksen ja vetäytymisen välillä, ja energiat vetävät välillä eri suuntiin. Venus on vielä haasteellisessa merkissä, joten tunneasiat eivät ole yhtä flowta!

Leijona (23.7.-22.8.)

Hyvinkin pirtsakkaa tunnelmaa on monille merkkisi edustajille tiedossa, ja se voi merkitä maailman ääriin ja ulkopuolellekin avautuvia keskusteluja ja korkealentoisia suunnitelmia. Planeetat ainakin suosivat juhlien pitämistä ja huvipuistoissa käymistä. Yksinäisille voi olla uutta ihastusta tiedossa!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Sinulla voi olla tiukka hetki, sillä alat vaatia itseltäsi tai muilta paljon. Rentoudesta ei oikein voi puhua tällaisena päivänä muutenkaan, sillä puuhakas ilmapiiri vetää tekemään kaikenlaista, kuten rästissä olevia paperiasioita. Voit kohdata määrätietoisen tai taiteellisen ihmisen, mutta tunne ei tule ilmi!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Kyllä vaan, sinulla on nyt mainio tilaisuus yhdistää ihmisiä ja ajatuksia toisiinsa, sillä luultavasti ihmisiä hakeutuu luoksesi tai päinvastoin. Kulttuuritilaisuuksiin kannattaa osallistua, sillä saat niistä nyt poikkeuksellisen paljon! Tämä olisi erinomaista aikaa matkustelulle, josta nauttiminen on taattu!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Sielusi sopukoissa oleva kiinnostus salaperäisiin aiheisiin tai mystiikkaan voi herätä kukoistuksen tämän viikonlopun aikana, oli kyse sitten kirjallisuudesta, elokuvasta, näyttelystä tai keskustelusta, joka sen herättää. Pitkään salassa pidetty asia voi myös paljastua. Tunteesi ailahtelevat laidasta laitaan!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Aurinko ja Merkurius ovat merkkiäsi vastapäätä, tuoden elämääsi paljon yhteydenottoja tai pitkiä puheluita, mutta myös hermostumista. Olotilat vaihtelevat melkoisesta kiihkeydestä ja kiireestä väsähtäneisyyteen, jota voi olla välillä vaikea tiedostaa. Venus ja kuu lupaavat myös lempeyttä ja läheisyyttä.

Kauris (21.12.-19.1.)

Tänä viikonloppuna voi olla jotain poikkeuksellista arkiaskareiden tasolla, sillä työteliäisyys ja keskittyminen näkyvät vallitsevina teemoina. Voit saada jotain kotiisi liittyvää, vaikkapa sisustuksessa, valmiiksi ja näyttäväksi, tai sitten joku perheenjäsen tekee niin. Perhe on välillä myös pahin!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Kuu on yhä merkissäsi ja pitää kekseliäisyytesi korkealla, minkä myötä poikkeuksellisen nerokas idea tuntuu siltä, että se on saatava toteutukseen. Konkreettisiin seikkoihin panostaminen on ajan hengessä, ja kehosi muokkaaminen saattaa myös olla agendalla. Lähellä oleva ystävä kaipaa seuraasi!

Kalat (19.2.-19.3.)

Aurinko ja Merkurius ovat haasteellisessa asemassa merkkiisi ja se voi merkitä melkoista hulinaa ja hälinää perhepiirissä tai naapurustossa. Yllättäviä vierailuja voi tulla, siksikin, että kaikki kaipaavat nyt enemmän yhteydenpitoa. Sinulle voi syttyä ajatus antaa ihana lahja läheiselle, ja hinnalla ei ole väliä!

X