Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 22.10.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Istock

Oinas (20.3.-19.4.)

Onhan se pakko todeta, että nämä päivät ovat poikkeuksellisia sen suhteen, miten ihmiset kokevat rakkauden ja toisten erilaisuuden hyväksymisen. Omalla kohdallasi eteen saattaa tulla hyvin diplomaattisesti taitavia ihmisiä tai sellaisia, joiden viehätysvoima tai kauneuskäsitys häikäisee sinut!

Härkä (20.4.-20.5.)

Taivas on täynnä Venusta ja vaa’an merkkiä, mikä on erityinen ilmiö. Nämä rakkaudelliset energiat sopivat sinulle hyvin. Venushan on myös oman merkkisi hallitsijaplaneetta! Kauneus, luksus, taide ja estetiikka ovat teemoina nyt mieleesi. Kuu tuo hyvänolontunnetta varsinkin viihteellä!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kodin, perheen ja työn väliset kiinnekohdat tai rutiinit voivat olla jollain tavalla hakusessa tänään. Luova kaaos tai unohdetut tavarat voivat kuulua päivän teemaan – ehkä hyvälläkin tavalla – tai sitten arjessa on ylimääräistä magiikkaa ja tarkoituksen tunnetta. Käsityskykysi on nyt muutenkin viiltävän terävä!

Rapu (21.6.-22.7.)

Perhesuhteiden pohtimiseen on voinut kulua melkoinen tovi viime viikkoina, ja paljon on selvillä ja selvitetty. Makuasioiden erilaisuus saattaa vieläkin olla esillä, ja luovimista tarvitaan. Historialliset taide-elämykset tai muu ajan patinoima taide voisi tuoda sinulle syvällistä tyydytystä. Museo sopisi vierailukohteeksi rakkaan kanssa!

Leijona (23.7.-22.8.)

Pieni pulma voi liittyä siihen, miten teet ostoksia tai tyydytät materiaalisia tarpeitasi. Kyseessä ei välttämättä ole mitään isompaa, mutta epäselvyyksiä esiintyy kuitenkin. Vai haetko askeettista tai ekologista tapaa toteuttaa näitä tarpeita? Retki metsässä voisi istua tämän päivän planeetta-asemiin. Lukeminen auttaa monessa!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Koska kuu on merkissäsi, ja yhteydessä haaveita, taiteellisuutta, musiikkia ja mielikuvia edustavaan Neptunukseen, voi tiedossa olla tuntemuksia, jotka vaeltavat korkeissa sfääreissä. Konsertti tai muu vastaavanlainen elämys voisi ruokkia nyt aistejasi, jotka kaipaavatkin paljon ruokkimista näinä päivinä!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Planeettakolmikko, aurinko, Merkurius ja Venus ovat vielä poikkeuksellisesti merkissäsi vahvistamassa rakkauspläjäystä tai monenlaisia tunteidenosoituksia. Vaikka olisit täynnä rakkautta koko maailmaa tai universumia kohtaan, voi siinä piillä kova vaatimus – itseäsi tai muita kohtaan!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Porskuttelet yhä poikkeuksellisen syvissä vesissä tai kietoutuneena salaisuuksien vyyhtiin tai omien havaintojesi kiemuroihin. Tämä voi olla niin tajunnallisesti räjäyttävää aikaa, ettet välttämättä muista sellaista kokeneesi koskaan! Jokin yhteisöllinen kokemus voi tuoda pehmeyttä ja sallivuutta elämääsi.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Yhteisöissä voi olla paljon meneillään, varsinkin jotain sellaista, mikä vaikuttaa sinuun voimakkaasti. Ehkä tunteet ovat pelissä myös isoissa asioissa, ja verkostoissa tai somessa tunnelma saattaa olla usein voimakas. Jokin seikka pitää ajatuksesi myös päämäärässäsi tai sitten et pääse helpolla irti työasioista.

Kauris (21.12.-19.1.)

Näinä päivinä saattaa olla hyvin käänteentekeviä vaiheita mitä hankkeen etenemiseen tulee. Jos kyseessä on työhön liittyvä suuri päämäärä, on se mielessäsi myös viikonloppuna. Tunteet ja intohimo voivat sekoittua keskenään, etkä aina tiedä kumpi on kyseessä. Ihana tuulahdus voi tulla kaukaa!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Pystyt arvioimaan jotain seikkaa hyvin realistisesti. Kykenet myös näkemään paremmin todelliset mahdollisuutesi ja rajallisuutesi vaikkapa luovuuden ja rakkauselämän saralla. Käsityksesi kauneudesta, estetiikasta tai vapaa-ajan vietosta voivat muuttua tai syventyä näinä päivinä, ja uusi ulottuvuus on sinun!

Kalat (19.2.-19.3.)

Tunteissa saattaa olla ylimääräistä kuohuntaa tai vellomista suuntaan tai toiseen. Joissain tapauksissa vesielementti on merkittävässä roolissa. Sinun on määriteltävä, missä rationaalisuuden raja kulkee, mikä saattaa olla vieläkin haastavaa. Tunteet jäävät herkästi pinnan alle!

X