Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 23.4.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Pohdinnassa on käytännön tavoitteita, jotka vaativat mahdollisesti paljonkin rahaa ja aikaa. Nikkarointi, ruuanlaitto ja muut pienet arjen asiat ovat tärkeitä myös, ja tämä viikonloppu sopii niihin erittäin hyvin. Voi olla, että näinä aikoina taiteen, kulttuurin tai musiikin merkitys kasvaa kasvamistaan!

Härkä (20.4.-20.5.)

Aurinko ja ajatteluun liittyvä Merkurius ovat molemmat merkissäsi vielä viikon, joten pidä mielessä paperiasiat ja yksityiskohdat, jotka voit saattaa loppuun tänä aikana. Voit kehittää kykyjäsi laitteiden ja tietokoneiden suhteen, mistä saat paljon hyötyä myöhemmin. Suhde etenee puhumalla!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Vireystilasi nousee viime päivien psykologisesta sukelluksesta enemmän omalle, kepeälle tasollesi, ja kiinnostus lähteä vähän kauemmaksi kasvaa. Kaikki ei kuitenkaan ole kovin suoraviivaista, vaan faktoja täytyy tarkastaa. Haaveissasi voi olla jotain suurta ja ihmeellistä, myös suhteessa!

Rapu (21.6.-22.7.)

Planeetat tukevat sinua nyt kaikin keinoin irrottautumaan lähipiiristäsi ja lähtemään pois kotipesästäsi, ja mahdollisimman kauas. Tällaisena aikana asuminenkin jossain aivan muualla voi kiinnostaa. Jokin talousasia kytee mielessäsi tänä viikonloppuna. Älä heitä hukkaan upeita mahdollisuuksia romantiikkaan!

Leijona (23.7.-22.8.)

Kaasua ja jarrua voisi nyt olla iskulauseesi, sillä asiat menevät eteenpäin ja välillä taaksepäin. Älä turhaan paina päälle liikaa, sillä odottamisesta ei pääse mihinkään! Yhteydenpitoonkin voi tulla katkoksia, mutta toivottavasti se ei johdu siitä, että kohtelet jotakuta töykeästi. Matala profiili kannattaa!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Olit jo kaivannutkin sieluusi rauhallisuutta, jota olet kokenut viime päivinä ja joka jatkuu vielä kuun loppuun. Tänä viikonloppuna voisit harkita pikkuseikkojakin ja kenties siivoamista, vaikka toisaalta planeetat vetävät sinua viihteelle. Poikkeuksellinen planeettarykelmä vastapäätä merkkiäsi lisää hohdokkuutta!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Pitkään askarruttanut säästämiseen tai turvallisuuteen liittyvä seikka on todennäköisesti pisteessä, jossa sitä ei tarvitse enää pohtia samalla tavalla. Kyseessä voi olla muunlainenkin päätepiste, kuten esimerkiksi yhteiselle hankkeelle. Ilmassa on juuri nyt vapautumista ja tilaisuus ilmaantuu viihteelle.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Kuun, Merkuriuksen ja Saturnuksen haasteellinen asema voi tehdä olosi epämukavaksi ja joudut hakemaan tapaasi asennoitua asiaan tai ihmiseen. Keskustelut ovat vakavanpuoleisia, ehkä syystäkin, sillä kyse voi olla isoista järjestelyistä. Vetovoimasi on kasvussa ja osaat ilmentää tyyliäsi!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Sinun olisi hyvä tyytyä tällä hetkellä pienimuotoisiin asioihin ja tavalliseen arkeen, sillä näyttää siltä, että olet niissä kiinni. Näe se, missä voit tehdä parannuksia, kodissa, pihalla, puutarhassa tai vaikkapa oman terveytesi suhteen. Kurinalainen tapa toimia sopisi tähän hetkeen. Perhesuhteet vellovat epävarmuudessa.

Kauris (21.12.-19.1.)

Kykenet tuomaan asioita esiin rakentavasti, niin ettei kukaan hermostu ja niin että saat tahtosi ujutettua hankkeesi etenemiseen. Nyt on aika tehdä tarvittavat täsmennykset ja peilata aihetta aloituspisteeseen. Jos sinulla on aiemmin ollut pulmia naapurussuhteessa, näinä aikoina tilanne on päinvastoin.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Kuu on merkissäsi viikonlopun aikana, ja voit ammentaa siitä parempaa hyväksyntää itsellesi ja sisäistä luottamusta päämääriisi nähden. Toisaalta planeetat tuovat myös haasteita, ja sinusta voi tuntua, ettet tällä hetkellä jaksa ryhtyä vaativaan tehtävään. Suhteissa on yhä aihetta hakea aistityydytystä.

Kalat (19.2.-19.3.)

Näiden viikkojen innokkuuden keskellä näyttäisi nyt olevan jonkinlainen pysähtymisen hetki, sillä voimat ovat lopussa tai yksinolo on paikallaan, jotta voit taas tähyillä eteenpäin. Ehkä innostut rentoutuksesta hieronnassa tai vaikka meditaatiosta meren rannalla. Tunteet ja luovuus ovat yhä korostuneita!

X