Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 23.9.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuu on taas järjestyksellisessä kauriin merkissä ja tuo vakavampaa tai vastuullisempaa väreilyä myös sinun tekemisiisi tai olemukseesi. Kyse saattaa olla esimerkiksi päämäärästä, joka pulpahtaa tauon jälkeen taas esiin. Jos olet sinkku, kannattaisi hyödyntää rakkauden kannalta suotuisia planeettoja!

Härkä (20.4.-20.5.)

Kutkuttaako näinä päivinä paikka jossain kaukana, jossa kenties on vanha ystävä tai muutoin jotain vanhaa tai historiallista? Harras tai uskonnollinen reissukin voisi onnistua hyvin tänä viikonloppuna, mutta rauhallinen kävelyretkikin sopii planeettoihin. Pitkäaikainen planeettavaikutus pyrkii jäsentämään ystävyyttä.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Oletkohan alkanut viime viikkoina ihan tottua siihen, että hermot ovat koetuksella monenlaisista asioista ja yllättävistä käänteistä? Tämä kuitenkin laantuu jo selvästi, kun aurinko siirtyy ystävämerkkiisi vaakaan. Jokin taloudelliseen turvallisuuteen liittyvä seikka tulee helposti mieleen tuon tuosta.

Rapu (21.6.-22.7.)

Yhä enemmän voimakkaita reaktioita on ilmassa, sillä aurinko, kuu ja Mars ovat kovassa kulmassa merkkiisi. Uusia haasteita näyttäisi olevan tulossa perhe- ja kotiasioissa. Sanoja ei ehkä myöskään säästellä vaan tunteiden annetaan tulla suoremmin. Ehkä johonkin on ryhdyttävä hihat ylös käärien!

Leijona (23.7.-22.8.)

Planeetat painottavat entistä enemmän sanoja ja ilmaisua eri kanavilla. Aloitteellisuutesi näissä aiheissa voi olla merkityksellistä vaikkapa ihmissuhteen kehitykselle. Lähipäivinä saattaa olla tiedossa enemmän reissaamista paikasta toiseen, suhteellisen lähellä kuitenkin. Venus tuo merkissäsi yhä lisää lempeyttä!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Varsinkin aurinko ja Mars vaa’an merkissä voivat suunnata sinua lähiviikkoina sellaiseen tekemiseen, jossa näet kättesi jäljet. Katso mitä voisit luoda! Karsit ehkä myös liian monimutkaisia tai teoreettisia aiheita mielestäsi. Ulkomaihin liittyvät seikat tai ihmiset voivat näyttäytyä positiivisessa valossa!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Aurinko saapuu merkkiisi kuukaudeksi ja merkissäsi jo olevan Marsin kanssa sinulle tarjoutuu poikkeuksellisen suuri energialataus, joka auttaa aloittamaan asioita, joista olet pitkään haaveillut. Määrätietoisuutesi varmasti myös näkyy, ehkä värivalintoinakin, ja kuuluu. Syväluotaatko kodin asiaa juuri?

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Pidätköhän lähiviikot hiukan matalampaa profiilia, johtuen ehkä roolistasi hankkeessa tai siitä, että tarvitset lepoa? Kannattaa harjoittaa vaikkapa meditaatiota tai kehon rauhoittamista kaukana hälinästä, sillä ei mene kauaa, kun aktivoiva Mars tulee merkkiisi. Jupiter avartaa koko ajan käsitystäsi suhteesta!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Ryhmätoimintaan saattaa tulla uutta laajuutta parin viikon sisällä tai sitten innostut jostain uudesta jutusta, joka saa ajattelemaan dynaamisesti. Samanaikaisesti tänä viikonloppuna näyttäisi olevan meneillään tavaroiden järjestämistä, ehkä hyvinkin uuteen uskoon. Suhteen olisi hyvä pysyä lennokkaana!

Kauris (21.12.-19.1.)

Ehkä havahdut johonkin tähdelliseen asiaan tai tekemiseen tänä viikonloppuna, ja käytännön tarpeet ylittävät muut menot varsin herkästi. Sinun on todennäköisesti tehtävä paljon töitä tavoitteesi eteen parin viikon sisällä, ja ajatukset menevät siihen. Suhteen salaperäisyys kutkuttaa!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Aurinko ja Mars sijoittuvat merkkiisi nähden paikkaan, jossa ne vetävät helposti pois pienistä ympyröistä ja saavat lähtemään useammin ulkoilmaan. Monilla vesimiehillä voi siis olla tiedossa retkeilyn ja matkustamisen aikaa. Vapauden tunne on muutenkin läsnä. Kuu vetää puolestaan rauhoittumaan.

Kalat (19.2.-19.3.)

Tänä viikonloppuna sosiaalisten aiheiden sektorillasi on planeettavaikutuksia, jotka voivat saada kyseenalaistamaan ystävyyden tai yhteisön tarkoituksen elämässäsi. Tai sitten näet syväluotaavasti yhteisön sieluun. Onko suhteessa jotain palapelin makua? Hae olennainen palikka siihen ja katso!

X