päivähoroskooppi härkä
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 24.12.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Onkohan sinulla näinä päivinä jopa pakottava tahti saada asioita aikaan? Pyritköhän tänä jouluna johonkin aivan poikkeukselliseen saavutukseen? Siihen sinulla on ikään kuin kosminen oikeus, kunhan et rasita liian kovalla tahdilla muita ihmisiä. Jupiter merkissäsi suosii myös ylenpalttisuutta!

Härkä (20.4.-20.5.)

Harmoniset planeettavaikutukset nostattavat mieltäsi korkealle ja saavat sinut ehkä tuntemaan olosi suorastaan etuoikeutetuksi jossain yhteydessä. Pienikin asia voi tuntua arjen ylittävältä elämykseltä, ja osaat ottaa näistä mahdollisuuksista kiinni. Oletkohan jouluna matkalla tai haikailetkohan tulevaa reissua?

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Tähän jouluaattoon saattaa liittyä hieman salaperäisiä piirteitä, mikä voi näkyä lahjojen muodossa ja niiden sisältämissä yllätyksissä. On myös mahdollista, että haluat olla enemmän rauhassa, perheen parissa tai ajoittain myös omissa oloissasi. Suhteessa olisi ehkä aika nähdä se, mikä ei ole ennalta arvattavissa.

Rapu (21.6.-22.7.)

Saattaa olla, että jotain uudentyyppistä vuorovaikutusta on tullut elämääsi, ja asia voi liittyä vaikkapa tulevan vuoden työhankkeisiin tai harrastuselämään. Jouluaaton tunnelma vaikuttaa puolestaan olevan tiivistunnelmainen, mikä voi täyttää kaikki toiveesi. Ilmapiiriin sopisivat myös erilaiset pelit, laulu ja sanailu.

Leijona (23.7.-22.8.)

Kuten yleensä jouluisin, haluat hioa kaiken viimeisen päälle. Erityisesti nyt ilmassa on tämän kaltaisia kuvioita. Saattaa olla, että korjaamista ja siivoamistakin lankeaa sinulle tavallista enemmän. Rauhaisa joulutunnelma on aattona pääasia.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Planeetat kerääntyvät sektorillesi, johon liittyy muun muassa esilläolo. Tämä voi tarkoittaa sitä, että olet jossain juhlatilaisuudessa keskeisellä paikalla, keskeisessä roolissa, ehkä hyvän hengen tai hauskuuden luojana. Spontaani oleminen ja nauttiminen näyttäisivät onnistuvan nyt hyvin, kuten myös leikit.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Tänä jouluaattona on todennäköistä, että juurista ja traditioista keskustellaan paljon. Aiheina voivat olla kaikenlaiset muistelot, vauvasta vaariin, ja ikimuistoiset hetket perhepiirissä. Asumiseen liittyvät seikat voivat olla muutoinkin esillä, ja muutostarve niissä voi tulla lähipiirissä tapetille.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Sinulla vaikuttaisi olevan erinomainen mieliala näinä juhlapyhinä, ja aattona olet myös valmis tulemaan kaikkien kanssa hyvin toimeen. Mielesi on avoin ja syvennät ymmärrystäsi kanssaihmisistä, ehkä poikkeuksellisella tavalla. Voisiko olla niin, että lukulahjat ovat ykkösenä kiinnostuksessa?

Jousimies (22.11.-20.12.)

Oletkohan se sinä vai joku lähipiirissä, joka panostaa oikein kunnolla nautiskeluun tänä jouluaattona? Kehon nautinnot, joihin sisältyvät eri aistien kautta tulevat nautinnot, ovat nimittäin planeettojen painopisteessä koko loppuvuoden. Kunhan ruoka ja liikunta saavuttavat jonkinlaisen tasapainon.

Kauris (21.12.-19.1.)

Elämässäsi on tekeillä paljon, eikä aatonkaan pitäisi tehdä tähän poikkeusta. Tunteet ovat tavallista voimakkaampia, elämänhalu näyttävää ja suunnitelmia pursuaa ovista ja ikkunoista, jos ei sinulla niin lähipiirissä. Tiedossa voi olla myös asia, johon liittyy jonkinlaista ristivetoa tai tempoilua.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Näinä aikoina sinuun voi vedota syrjässä oleminen, mikä voi tietenkin tuoda mukanaan erilaisen jouluaaton. Saatat kokea olevasi juhlassa ikään kuin sivuhenkilönä, vaikka siihen ei olisi mitään syytä. Toisaalta ehkä nautit suunnattomasti musiikista tai taiteesta, joten sitä voisi tuoda juhlaan eri muodoissa.

Kalat (19.2.-19.3.)

On todennäköistä, että olet avoimempi ottamaan vastaan uuden ihmisen joulunviettoon tai muita epätavallisia teemoja. Ideointi ja tulevan vuoden suunnittelu voivat kuitenkin viedä voiton itse joulun rauhallisesta tunnelmasta. Lahjojen joukosta saattaa erottua jotain, mikä on uutta ja epätavallista.

X