Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 25.3.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Mars vaihtaa merkkiä kaksosista, jossa se on ollut poikkeuksellisen pitkään, ja siirtyy pariksi kuukaudeksi ravun merkkiin. Tämä dynaamisempi Marsin kulma sinuun nähden saa sinut reagoimaan nopeammin, voimakkaammin tai ärhäkämmin asioihin. Älyllinen terävyytesi puolestaan viehättää!

Härkä (20.4.-20.5.)

Kuu ja Venus merkissäsi tekevät olotilastasi pääosin positiivisen ja miellyttäviä hetkiä riittää niin työssä kuin vapaa-ajalla. Ehkä haluat pukea kokemuksiasi sanoiksi jollain tavalla. Vielä riittää planeettoja piilevällä sektorillasi, joten ehkä teet vielä paljon syrjässä etkä tule kunnolla esiin. Huomaatko kauniin, naisellisen tavaran?

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Mars siirtyy vihoviimein pois merkistäsi ja varmaankin sen myötä ylimääräinen stressi alkaa liuota ja tilalle tulee rauhallisempia kuukausia. Olisiko huomiosi jatkossa hyvä kiinnittyä tavaroiden järjestämiseen tai kuljettamiseen? Onko suhteissa jotain, joka ei saa paljastua vai häpeätkö jotakuta ihmistä?

Rapu (21.6.-22.7.)

Olisiko niin, että jokin suurempi suunnitelma käynnistyy nyt ja lähiviikkoina oikein toden teolla? Planeetat nimittäin tuovat poikkeuksellisen paljon aikaansaavaa energiaa, jota ei kannata heittää hukkaan vaikkapa turhaan hermoiluun. Suhteissa kannattaa hakeutua paikkoihin, joissa on paljon ihmisiä. Ehkä sieltä löytyy joku!

Leijona (23.7.-22.8.)

Valloittava luonteenlaatusi on päässyt viime aikoina toden teolla esiin, eikä suurempaa jarrua ole vielä odotettavissa. Ehkä Pluton asema merkkiäsi vastapäätä alkaa kuitenkin tuntua ja haluat saada syvällisemmän otteen suhteesta tai yhteistyökuviosta. Romantiikka ei ehkä ole ensimmäisenä mielessä!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Suuria suunnitelmia tai suuria summia pyörii talousasioissa. Sinulle tarjoutuu todennäköisesti mahdollisuus parantaa taloudellisesta tilannettasi tai sitten taloudellinen ymmärrys kantaa muutoin pitkälle lähiviikkoina. Alkaako työn tai arjen saralla tuntua kasvavaa painetta uusiin haasteisiin tai vaikuttamiseen?

Vaaka (23.9.-22.10.)

Jotkut vaa’at ovat hyörineet muiden mukana tiivistahtisissa tunnelmissa, jotka ovat olleet entistä tiiviimpiä viime päivinä. Paukkuja tulee toimintaan vielä lisää punaisen planeetan, Marsin aktivoitumisen myötä. Taistelutahtosi ainakin viriää huippuunsa, mutta sapelinkalistelujakin voi tulla lähiviikkoina!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Työn ja arjen ponnistelut ovat todennäköisesti helpottuneet ja keksit koko ajan, miten saat arkeasi sujuvammaksi. Paljon korjattavaakin voi löytyä, jos katselet tarkemmin ympärillesi, mutta halua pitäisi olla enemmän siihen tarttumiseen. Mars alkaa vaikuttaa siihen suuntaan, että matkustushalu herää! 

Jousimies (22.11.-20.12.)

Nyt on se hetki, että jotkut viimeaikaiset tulipalokiireet alkavat olla ohi, mutta toivottavasti aloittamasi aktiiviset harrastukset jäävät voimaan! Ehkä on aika tarkastella taloutta tai suorittaa tarvittavia maksuja. Kumppani saattaa osoittautua aloitteelliseksi raha-asioissa, mutta pitääkö häntä myötäillä?

Kauris (21.12.-19.1.)

Vaatiiko tilanne sitä, että puolustaudut hanakammin tai osallistut kiivaampaan väittelyyn jonkun kanssa. Laitat helpommin rajat sinne, missä niiden ehkä kuuluukin olla. Kahdenkeskisissä harrastuksissa on monilla alkamassa uusi vaihe, vaikka energiatasot vaihtelevat huimasti. Tunne viriää nautinnon parissa!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Pluton pitkäaikainen oleilu merkissäsi on alkanut ja planeetan tarkoituksena on pitkälti kuoria sinusta sellaisia aikansa eläneitä kerrostumia, joiden tilalle voi myöhemmin syntyä uutta. Ehkä löydät olemuksesi ytimen jossain vaiheessa. Juuti nyt saat paljon lämpöä lähipiiristä ja menneisyyden muistoista!

Kalat (19.2.-19.3.)

Asiat ovat tällä hetkellä vielä materiaalisia ja konkretiaa tuppaa tulemaan aiheeseen kuin aiheeseen. Rahan menoa voi olla vaikea välttää ja huomiosi kiinnittyy myös sporttisiin tavaroihin. Suhde kehoon ja vaikkapa lihaksistoon on monilla pohdinnan alla. Suhteessa on tärkeää välittää ajatus oikein!

X