Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 27.8.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Mvphotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Hihojen ylös kääriminen taita olla ajankohtaisempaa kuin pitkiin aikoihin, ja pienempää ja suurempaa tekemistä riittää, myös edellisten töiden hiomisen merkeissä. Toisten kanssa sumpliminen saa uusia ulottuvuuksia, ja sopimuksen tekemisestäkin saatetaan neuvotella.

Härkä (20.4.-20.5.)

Marsin asema merkkiisi nähden tuo sinuun voimaa kehittää keinoja rahan tienaamisen tehostamiseksi, sillä tietynlaiset materiaaliset tarpeesi ovat kasvussa. Saatat haalia ostosreissuilla kirjoja, viestintävälineitä tai jotain sporttista. Monet asiat sujuvat helposti ja vaivattomasti, ja ehkä ihmettelet sitä itsekin!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Tänä viikonloppuna perheen piirissä näyttäisi olevan jonkin verran ristiriitoja aiheuttavia aiheita, mikä on hyvä tietää, jotta et mene tilanteisiin mukaan. Aivan helposti välttäminen ei kuitenkaan onnistu, sillä energian planeetta Mars on nyt hyvin voimakas. Se voimistaa myös tahtoa! Jokin suhde pysyy tasapainossa.

Rapu (21.6.-22.7.)

Sinulla voi olla nyt paljon paperiasioita, joita olisi aika laittaa uuteen järjestykseen, tai sitten kirjat odottavat omaa paikkaansa. Voit olla kiinnostunut myös viestimisestä ja puhelut voivat venähtää ennätyksellisesti. Sopimiset tai keskustelut, jopa väittelyt kodin asioista voivat olla ajankohtaisia.

Leijona (23.7.-22.8.)

Tänä viikonloppuna sinun täytyy olla pragmaattinen, halusit sitä tai et, ja kuvioon kuuluu välttämättömiä hankintoja ja talouden järjestämistä. Samalla kuvioon näyttäisi kuuluvan osallistumista ryhmätoimintoihin tai laajempiin verkostoihin. Viime päivien suuret tunteet tasaantuvat!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Uusikuu merkissäsi tekee freesin alun jollekin, ja vähintään asenteen muutos on kyseessä. Koska Mars on voimakkaana kuvioissa, saatat lähteä varsin rohkeasti ja määrätietoisesti liikkeelle asiassa, joka oli antanut odottaa. Suhdekuviot jatkuvat sellaisina, ettet tiedä välttämättä mitä odottaa ja kertoa.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Päivä näyttää kaksinaiselta. Yhtäältä koet olevasi nousukiidossa jonnekin, avoimena ja innostuneena, toisaalta sinun täytyy pitää osatotuus omana tietonasi tai ainakin varoa kilpailijoita tai muita, jotka tavoittelevat samaa kuin sinä. Ehkä syvennyt kirjallisuuteen tai kirjalliseen oppiin yksityiskohtaisesta aiheesta.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Yhteisö tai ryhmä vaatii sinua tekemään oman osasi, tai sitten osallistut enemmän kuin mielelläsi yhteisten asioiden hoitoon. Yhteisiin asioihin voi liittyä myös yhteisten resurssien järjestelyä, raha-asioiden hoitoa tai paikkojen vaihdoksia, ja muutenkin kulissientakaista toimintaa. Tapaamiseen voi tulla äkkikäännös!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Olet ehkä kiinni päämäärissäsi ja suunnittelet tulevaa huolellisesti. Tai sitten arki kutsuu voimakkaasti niin, että irrottautuminen kevyempään mielentilaan on vaikeaa. Nopeita ratkaisuja ja dynaamista toimintaa näyttää olevan tiedossa tai joku läheinen toimii näin. Pura energiaa liikuntaharrastukseen!

Kauris (21.12.-19.1.)

Saatat viihtyä yläilmoissa tai saat ansaitsemaasi huomiota aikaansaannoksestasi. Jokin hanke pitää sinut työntäyteisenä, joten saatat kokea olosi hankalaksi pelkästään lomailemalla. Älä siis jää passiiviseksi! Toinen paikkakunta kutsuu voimakkaasti tai ehkä teet matkasuunnitelmaa sinne.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Sinulla saattaa olla enemmänkin tekemistä salaperäisyyksien kanssa. Voi toivoa, ettet ole aiemmin sotkeutunut liioittelun tai valehtelun vyyhtiin, sillä sotku voi pahentua juuri nyt. Onnistut kyllä parantamaan asemaasi erinomaisella ulosannilla, ja luovuuskin onnistuu erinomaisesti. Lähiviikkoina harrastus palkitsee!

Kalat (19.2.-19.3.)

Jos riidan aiheita on kytenyt aiemmin, voi niitä puhjeta nyt, sillä energiat ovat tulenarkoja ja reaktiot ovat herkässä puolin ja toisin. Sinusta voi tuntua, että joku toinen ohjailee elämääsi ja arvostelee tekemisiäsi, mutta muista, että hän saattaa myös olla oikeassa! Arki ja suhde sovitellaan parhaiten omaperäisesti!

X