Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 28.3.

Teksti:
Anna
Astrologi:
Seppo Tanhua
Kuvat:
Mvphotos

Menestys ja onnistumiset syntyvät poikkeuksetta elämäsi iloisimmista ja nautinnollisimmista hetkistä. Jokainen iloinen hetki on lähtölaukaus seuraavalle samankaltaiselle. Miksi suotta katkaista ketjua olosuhteita syytellen. Nyt on paljon uusia juttuja, joista kerrankin ehtii nauttimaan rauhassa.

Oinas

Joku rakkauteen ja kumppanuuteen liittyvä epäselvä asia vaatii tänään huomiotasi. Älä epäröi lähteä selvittämään asiaa, sillä se on ainoa oikea ratkaisu. Menettämisen pelko saa meidät tyytymään joskus käsittämättömän rajattuihin olosuhteisiin, mutta nyt on vapautumisen aika.

Härkä

Tämä päivä on täynnä mahdollisuuksia, joiden hyödyntäminen edellyttää sinulta kykyä tehdä elämästäsi tunti tunnilta paremmaksi muuttuva kokemus. Onnetar kulkee rinnallasi kaikissa rakkauselämääsi liittyvissä päätöksissä. Elämästä nauttiminen on yksi arvokkaimmista henkisistä lahjoista.

Kaksonen

Tyytymättömyytesi kipuaa huippulukemiin sellaisissa tilanteissa, joissa et pääse toteuttamaan omaa arvomaailmaasi. Tänään voit korjata tilannetta tiedostamalla mikä sinua nykyisessä elämässäsi eniten rassaa. Ei olisi pahitteeksi miettiä, mitä sinä itse voisit tehdä tilanteen hyväksi.

Rapu

Nyt kannattaa nauttia jokaisesta hetkestä tässä päivässä ja muistaa, että tämä on sinun ikioma ja ainutkertainen elämäsi. Onni seuraa iloa. Ole siis iloinen ja anna iloisuuden ohjata sinua oikeaan suuntaan elämässäsi. Rakkaus ja rakastettu löytävät tiensä sen luo, joka on jo löytänyt oman onnensa.

Leijona

Erotat tässä päivässä sellaiset tekijät, jotka estävät sinua olemasta onnellinen. Heti kun tällaisia tekijöitä ilmaantuu, voit myös tehdä jotain asian hyväksi. Ensimmäinen ehto asioiden korjaamiseksi on tiedostaa, että kukaan muu kuin sinä itse, ei pysty tekemään elämästä sinun näköistäsi.

Neitsyt

Jokainen tämän päivän aikana itsellesi suoma ilo ja nautinto tulee moninkertaistumaan elämässäsi. Tilaisuuksista ei pitäisi olla puutetta, sillä Venuksen ja Jupiterin aspekti auttaa sinua saavuttamaan kaiken, mikä on sinulle tässä päivässä arvokasta.

Vaaka

Mikäli joku asia rakkauselämässäsi vaivaa sinua niin juuri nyt, olet oikeassa energiassa ottamaan asian esille kumppanisi kanssa. Voita pelkosi ja uskalla puhua omista tunteistasi. Todellinen rakastettu osaa varmasti kuunnella sinua, ja tilanne korjaantuu.

Skorpioni

Elät voimakkaassa tunnemaailmassa, ja asioilla on nyt vain kaksi puolta. Ole valmis nauttimaan siitä, mikä on hyvää ja luopumaan siitä, mikä nyppii. Sinusta ei ole tänään olemaan mieliksi kenellekään, joten ole suosiolla rehellinen itsellesi ja tee omat valintasi.

Jousimies

Nyt saattaa tuntua siltä, että joku asia rakkauselämässäsi on ajautunut umpikujaan, mutta todellisuudessa juuri nyt kannattaa aloittaa kerän purkaminen. Omien tunteiden avoin tilittäminen on ainoa keino päästä keskinäisessä suhteessa eteenpäin, ja pysähtyneellä suhteella ei kukaan tee yhtään mitään.

Kauris

Säteilysi heijastuu kaikkialle ympärillesi ja olet tänään haluttua seuraa. Nauti täysin siemauksin tästä päivästä, sillä kaikki mitä saat, todellakin kuuluu sinulle. Todellinen rakkaus on tarjolla kaikille, mutta sen voi saada vain sellainen, joka on juuri nyt valmis vastaanottamaan sen, mitä elämällä on tarjota.

Vesimies

Kiinnität tänään huomiota asioihin, jotka eivät palvele sinun arvomaailmaasi. Tilanteet saattavat kärjistyä hankaliksi etenkin parisuhteessa, ellet ymmärrä omaa vastuutasi siinä, mitä nyt on ympärilläsi. Itse olet sen kaiken itsellesi valinnut ja ellei tunnu hyvältä, niin valitse tänään viisaammin.

Kalat

Tämä päivä on täynnä energiaa ja lopulta suuriakin mahdollisuuksia. Toteuta kaikkia mahdollisia pieniä haaveitasi ja nauti elämästäsi täysin siemauksin, sillä tämän päivän pienetkin ilot tulevat osumaan polullesi vielä monta kertaa.

X