Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 29.10.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Istock

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuu siirtyy pariksi päiväksi kauriin merkkiin ja tuo sinussa esiin enemmän kunnianhimoa, joka voi ilmentyä kaikenlaisissa tavoitteissasi. Pidä kuitenkin huolta, ettet puhku liikaa toisten kustannuksella! Jupiterin sijainti on puolestaan parin kuukauden ajan saamassa korvasi herkiksi musiikille ja taiteelle.

Härkä (20.4.-20.5.)

Jotain uutta voi ilmetä yhteisöllisessä elämässäsi, ja se voi tarkoittaa laajaa, arvokasta tai juhlavaa toimintaa. Saattaa myös olla, että kiinnostut jollain tavalla kansainvälisestä kuviosta tai yhteistyöstä, ja asia voi juontaa juurensa usean kuukauden taakse. Muista kaikessa toisten tahto!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Onkohan niin, että useita kuukausia sitten käsittelyssä ollut työasia palaa pöydälle, ja siihen on reagoitava parin kuukauden sisällä? Useimmilla kaksosilla kasvaa saavuttamisen tarve, mikä voi heijastua eri elämän alueilla. Haluat ehkä isompaa, kauniimpaa tai arvokkaampaa. Toki nautit myös arjesta!

Rapu (21.6.-22.7.)

Jotain uutta järjestystä voi tulla elämääsi näinä päivinä, ja joudut ehkä vasten tahtoasi sietämään kurinalaisuutta. Muutoin planeetat kohtelevat sinua todella pehmein aspektein, joten lämpöä, viihdettä, leikkisyyttä ja rentoa olemista pitäisi olla tarjolla. Tunne voi kypsyä rakkaudeksi näinä viikkoina!

Leijona (23.7.-22.8.)

Tavallista enemmän kotielämään liittyviä seikkoja voi pyöriä päässäsi, ja aiheet voivat liikkua skaalalla: asuminen, asuinpaikka, sisustaminen, perhesuhteet, lähiseudun palvelut tai jopa yksityisyrittäminen kotipaikkaan liittyen. Tämän muutaman viikon jakson aikana kannattaisi järjestää perhekokoontuminen.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Kodin piiriin tai naapurustoon liittyvät teemat ovat nyt läsnä. Suhde joihinkin naapureihin voi ottaa tuulta alleen aiemman viileyden sijaan, tai tapaamisia järjestyy lähiseudulla. Tiedon keräämisen ja oppimisen sektori on sinulla aktivoitunut, ja sielukkuus opiskelussa kiinnostaa enemmän!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Planeetat viittaavat nyt enemmän paikallaan pysymiseen tai rauhallisuudesta nauttimiseen tavalla tai toisella, ehkä lähimpien sukulaisten tai ystävien kanssa. Traditio menneisyydestä voi nousta esiin, tai kiinnostut jostain perinteisestä. Omistukset voivat olla puheenaiheena myös lähiviikkoina.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Vapauttavia tuntemuksia näyttäisi olevan tiedossa ainakin muutaman kuukauden ajan, sillä Jupiter palaa erityisen harmoniseen asemaan suhteessa merkkiisi. Jotkut menneet taakat saattavat jopa sulaa kokonaan harteiltasi, ja saat itsesi helposti viihdemoodiin. Yksinäisten ei kannata jäädä kotiseinien sisään!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Tämän muutaman viikon jakson aikana kannattaa pysyä mahdollisimman kaukana keskeisistä ja meluisista paikoista, ellei kyse ole konsertista tai vastaavasta. Eräretki tai matkustus kaukaisiin, jopa karuihin paikkoihin saattaisi antaa poikkeuksellisia elämyksiä.

Kauris (21.12.-19.1.)

Osallistuminen on nyt nosteessa, ainakin planeettojen mukaan. Messut, markkinat, suuret juhlatapahtumat tai sukukokoukset istuvat tämänhetkiseen kosmiseen ilmapiiriin. Isot hämyiset ja tunnelmalliset paikat voivat olla olennaisia tunnelman luomisen kannalta. Rajatiedon ja henkisyyden piirissä voi löytyä jotain mielenkiintoista!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Hiljentyminen voisi olla mahdollista askeettisen ympäristön ja kynttilänvalon avulla. Vaali sisäistä hiljaisuutta, ja keskity olennaiseen. Pohdit todennäköisesti askelia, jotka sinun pitäisi ottaa tulevaa elämänvaihettasi varten, mikä vaatii syventymistä. Vastaako suhde tavoitettasi?

Kalat (19.2.-19.3.)

Jotkut seikat tai aihepiirit noin puolen vuoden takaa voivat tulla uudestaan esiin tai jatkovaiheeseen. Kyse saattaa olla uuden elämän alkamisesta, uudesta vapaudesta tai reviirin laajentamisesta. Kielen tai laajan aihepiirin opinnotkin voivat olla mielessä tai alkaa aivan näinä aikoina.

X