Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 29.5.

Teksti:
Anna
Astrologi:
Seppo Tanhua
Kuvat:
Mvphotos

Merkurius pysähtyy yhtymässä Venukseen ja tekee samalla neliötä Neptunukselle. Normaalisti tämä on kauniisti puhumisen nätti kuvio, mutta nyt sanoihin saattaa kätkeytyä totuuden paljastavaa tunnelmaa, eikä viesti ehkä ole niin viehättävä kuin joku haluaisi sen olevan.

Oinas

Jos todella välität jostakin tai joistakin ihmisistä niin nyt kannattaa sanoa se ääneen, sillä myönteinen energia palaa aina takaisin luoksesi. Tänään puheesi on kuin musiikkia muiden korvissa.

Härkä

Tänään ei kannata uskoa ihan kaikkea mitä kuulee sillä jotkut vain osaavat pukea hankalat asiat paljon todellisuutta paremmiksi. Mikäli joku asia epäilyttää sinua, niin sano se ääneen. Kaikkien kannalta on lopulta parempi pysyä totuudessa.

Kaksonen

Nyt on ainutlaatuinen päivä puhua tai kirjoittaa tavalla, joka saa kylmimmänkin jään sulamaan. Käytä ihmeessä tätä kielellistä lahjakkuutta hyväksesi niin kauan kun juttu tuntuu luistavan. Merkurius ja Venus tekevät yhtymää merkissäsi ja antavat sinulle eläinradan kultaisimman kurkun.

Rapu

Näet asiat tänään paremmassa valossa kuin mitä ne ehkä todellisuudessa ovat, sillä ihmiset osaavat lähipäivien aikana kaunistella hankalatkin tilanteet näyttämään suorastaan loistavilta mahdollisuuksilta. Kuuntele heidän juttujaan sopivalla kriittisyydellä, niin säilytät otteesi todellisuuteen.

Leijona

Merkkisi on hyvässä aspektissa Venukseen ja Merkuriukseen. Osaat käyttää sanoja ja viehätysvoimaasi loistavasti yhdessä. Kannattaa siis puhua ja pulputtaa kaikkea mitä mieleesi juolahtaa. Muut kuuntelevat sinua mielellään ja ideasi hyväksytään normaalia pienemmällä vastustuksella.

Neitsyt

Vaikka ihmiset yrittävät kaunistella asioita niin sinä pystyt tänään näkemään mikä on totta ja mikä muunneltua totuutta. Luota omaan näkemykseesi ja kerro myös muille miltä ko. juttu sinusta tuntuu.

Vaaka

Runollisuutesi yllättää itsesi lisäksi ehkä muutaman muunkin tämän päivän kuluessa. Osaat asetella sanasi helposti vastaan otettavaan muotoon ja saatat saada ihan tahtomattasi jonkun ihastumaan itseesi.

Skorpioni

Mikäli sinulla on mielessäsi mitään sellaista asiaa, jota on vaikea ottaa puheeksi vaikkapa elämänkumppanisi kanssa, niin nyt on sellainen päivä, jolloin sanomasi menee perille ja saa myönteisen vastaanoton.

Jousimies

Tänään muistuu mieleesi yksi tai useampi ihminen, jota et ole muistanut aikanaan kiittää heidän sinulle antamastaan avusta. Tämä on sinun kiitollisuutesi päivä, jolloin pystyt merkittävällä tavalla piristämään läheisiäsi ja antamaan heille lisää energiaa.

Kauris

Nyt on aika ottaa esille sellaisia asioita, joista et aikaisemmin ole uskaltanut puhua kumppanillesi tai jollekin muulle sinua lähellä olevalle ihmiselle. Tänään saat sanat taipumaan oikeaan muotoon eikä sinulla ole pelkoa tulla väärin ymmärretyksi.

Vesimies

Sanat soivat tänään tavallista kauniimmin huulillasi ja nyt kannattaa kertoa kaikille tapaamillesi ihmisille jotain hyvää heistä itsestään. Näet ihmiset ja asiat positiivisessa valossa ja löydät vaikeistakin tilanteista sen paremman puolen.

Kalat

Asiallisuutesi on nyt kovaa valuuttaa, sillä pystyt näkemään selkeästi myös sellaiset asiat, joita jotkut toiset yrittävät kääriä petollisen kauniiseen pakettiin. Sinulle eivät tällä kertaa kelpaa tyhjät puheet tai lupaukset, vaan palautat sellaisten tarjoajat tehokkaasti takaisin maan pinnalle.

X