Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 3.6.

Toisilla purkautuu esiin luovuutta ja toisilla roihuaa rakkauden tunteet. Katso, mitä tähtimerkkisi kertoo sinulle!

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Toisilla purkautuu esiin luovuutta ja toisilla roihuaa rakkauden tunteet. Katso, mitä tähtimerkkisi kertoo sinulle!

Lue myös juuri julkaistu sensuelli kesähoroskooppi! Annan suuri rakkaushoroskooppi 2023 tietää, millaiseksi muodostuvat oman merkkisi kuumat kuukaudet.

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuun jousimieheen siirtymisen ja samalla täysikuun myötä saat jälleen tulisuutta, joka sopii sinulle. Nyt voi herätä taas tunne siitä, että jossain kauempana saattaisi olla kaikkea kiinnostavaa, luovaa tai jännittävää. Pitkä tai lyhyt matka voi onnistua hyvin ja vauhdikkaasti! Rakkauden tunteet roihuavat pian, valmistaudu!

Härkä (20.4.-20.5.)

Tämä täysikuu voi saada sinut pohtimaan talouttasi ja punnitsemaan eri vaihtoehtoja sen suhteen. Ehkä työpaikallakin nämä asiat ovat esillä. Ajattelun planeetta Merkuriuksen ja muutoksen planeetta Uranuksen yhtymä merkissäsi tiivistyy koko ajan, joten olisiko aika ottaa uranusmainen uusi aihe vakavasti.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Nyt ehkä mittaillaan enemmän saavutuksia tai tekoja itsen ja muiden välillä, ja sanallisesti tämä voi olla hyvinkin aktiivista. Salaisuuksien paljastaminen tai pitäminen saattavat olla teemoja, kuten luultavasti muulloinkin viime aikoina. Onko jonkun asian paljastuminen hilkulla? Pidä huolta tavaroistasi, ettei mitään katoa tai unohdu!

Rapu (21.6.-22.7.)

Toimiminen painavienkin tavaroiden kanssa onnistuu helpommin näinä aikoina Mars-planeetan myötä. Käsillä tekeminen ja näkyvien aikaansaannoksien luominen on varmasti motivoivaa, ja siihen voi sisältyä monenlaista, myös pihalla ja puutarhassa. Aivan muutkin, suorastaan taivaalliset sfäärit kiinnostavat!

Leijona (23.7.-22.8.)

Jokin luovuus näyttäisi pyrkivän sinussa esiin juuri nyt, mutta vakavahkoissa puitteissa. Joudut jotenkin rajoittamaan kaikkein spontaaneinta ilmaisua. Vallalla on ehkä pyrkimys päästä irti kaikkein rajoittavimmista kuvioista varsinkin työelämässä, ja näin voi lähipäivien sisällä käydäkin. Kello käy, pian rakkaus roihahtaa!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Asenteesi muihin paikkakuntiin tai ulkomaihin voi olla muun ohella muuttumassa, ja jotain huikeaa voi avautua sinulle tässä suhteessa näiden päivien aikana. Sama voi koskea yhteiskunnallista asemaasi hierarkiassa, ja voit saada tunnustusta kaikkinensa näiden viikkojen aikana. Venus tukee yhteisöllisiä suhteita!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Jotain poikkeuksellista voi yhä ilmetä talouteen, veroihin, vakuutuksiin tai omistamiseen liittyvissä aiheissa parin päivän aikana. Löytyisikö avain uuteen taloudelliseen runsauden tunteeseen vaikka tavaroiden myymisestä tai uudesta yrittäjyydestä? Muista pitää arki sujuvana ja säännöllisenä, siitä lähtee kaikki!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Onko nyt kyseessä suurempi menoerä, joka saa hermot kirskumaan tai pahimmillaan taloutesi notkahtamaan vähäsen? Rahankäyttöön voi liittyä muitakin rajoituksia vaikkapa säästösuunnitelman kautta. Käsillä tekeminen rauhallisesti sopisi tähän jaksoon hyvin. Rakkaus ja ihanteet yhdistyvät, ehkä viihteessä?

Jousimies (22.11.-20.12.)

Täysikuu voi kohdallasi tuoda esiin vastakkainasettelun johtuen erilaisuudesta ja erilaisista näkemyksistä. Ehkä koet toisen ihmisen nyt hämmentyneenä, mutta se saattaa olla tunnetilasi ainoastaan tämän päivän aikana. Vaikka et ole omimmillasi, saat parhaimmillaan monenlaista käytännöllistä aikaan.

Kauris (21.12.-19.1.)

Onkohan nyt meneillään jokin syväsukellus itseen tai sitten vaikkapa syrjemmällä olevaan paikkaan kaukana kaikesta? Zen-asenne olisi hyvä pitää eikä antaa tilaa synkemmille ajatuksille. Planeettakasauma leikkisyyden, viihteen ja rakkauden sektorilla sitä paitsi saa huumorin lentämään helpommin.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Aika lennokkaat planeettakuviot pitävät sinut enemmän liikkeessä tai paikoissa ja yhteisöissä, joissa tapahtuu. Olisiko hyvä koota ystäväpiiriä ympärille harrastamaan jotain aktiivista? Mars nimittäin kolkuttaa toimintaan koko ajan merkkiäsi vastapäätä. Onko jokin irtiotto tai muutos meneillään kotiasioissa?

Kalat (19.2.-19.3.)

Päämääräsi voivat olla tapetilla ja niiden eteen pitää todennäköisesti toimia koko ajan. Marsin sijainnista johtuen velvollisuuksia ainakin on rutkasti, mutta myös näyttävää toimintaa jossain määrin. Arjen sankaruus saattaa olla sinulle läheinen teema näinä viikkoina. Saako liikkuminen lähiseudulla käänteen?

X