päivähoroskooppi kauris
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 3.9.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Taas kuukauden tauon jälkeen kuu on tullut sinua vauhdittamaan tulimerkkiin, jousimieheen. Se antaa sinulle pariksi päiväksi virtaa lähteä muualle katselemaan tai seikkailemaan. Ehkä jossain ruoho on vihreämpää! Melko suoraviivaisen ja sujuvan tekemisen ohella saat nauttia viime rippeistä ihanasta Venuksesta!

Härkä (20.4.-20.5.)

Sinulla voi olla kiireellistä tekemistä raha-asioiden tai tavaroiden kanssa, ja, vaikka olisi kitsaan sorttinen, voit saada uutta puhtia myös huolettomaan tuhlaamiseen. Rahan säästämiseen tietysti auttaa se, että välttelee vaatekauppoja! Monet härät ovat viime viikkoina halunneet ylellisyyttä kotiinsa, ja se jatkuu.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Nyt ilmassa näyttäisi olevan sähäkkää virtaa, joka laittaa reagoimaan nopeasti ja kärkkäästi. Kannattaa siis laskea kymmeneen ennen kuin tekee mieli puhua suunsa puhtaaksi! Käytännön töihin ja asioiden toimittamiseen ja sumplimiseen toisten kanssa tämä energia sopii ja vauhdittaa sitä.

Rapu (21.6.-22.7.)

Merkurius ja Jupiter pitävät tietynlaista lankaa työasioidesi ja kotielämäsi tai asuntosi välillä. Ikään kuin viimeaikaiset halusi näyttää osaamisesi tai edetä yhteiskunnan rappusia olisivat sidoksissa siihen, miten vietät kotielämääsi. Suhdetta tai rakkauselämää määrittää vielä nautinnonhalu, joten ruoki sitä siten!

Leijona (23.7.-22.8.)

Useat planeetat osuvat merkkiisi harmonisesti, mikä vie sinua pehmustetusti eteenpäin, ilman vakavia ristiriitoja. Ainakaan pohjimmiltasi et ristiriitoja tunne, vaan pidät onnellisuuden tunteen pinnalla. Porhalla uudistamisen ja harkitun viestinnän parissa, ja pääset askeleen eteenpäin! Jätä menneet!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Merkkiisi osuu planeettavaikutuksia, jotka painottavat tapahtumarikkautta, nopeita käänteitä ja tuhteja, jopa ylimitoitettujakin reaktioita. Toisaalta omaat valtavaa tehokkuutta pölypallojen karkottamiseksi ja sukkien järjestämiseksi, joten parhaimmillaan saat paljon aikaiseksi hiki pinnassa!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Pystyt kokoamaan itsesi ja parhaalla tavalla tuomaan esiin ajatuksiasi. Innostut helpommin paasaamaan sinulle tärkeästä aiheesta. Matkailuun ja vieraisiin paikkakuntiin liittyvät hankkeet menevät todennäköisesti eteenpäin vaivattomasti, ja saatat auttaa kauempana asuvaa ystävää.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Kuten jo reilun viikon, olet parhaimmillasi siinä, mikä sopii perusluonteellesi: strategisessa ajattelussa, jossa sovitellaan yhteen pieniä palasia, jopa kyynärpäätaktiikalla. Raha-asioiden kanssa voi olla erityistä aktiviteettia, mutta pidät kiinni salaperäisyydestä. Suhdeasia vaatii paljon energiaa!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Kuulut niihin, joihin osuu nyt melko temperamenttisia, sykettä kohottavia planeetta-aspekteja. Pidä huolta, että syke ei tarkoita turhaa rähjäämistä vaan pikemmin vaikka salilla rehkimistä! Puuhakkuus täytyy pitää ohjelmassa, sillä tekemistä voi tulla nopeaan tahtiin eteesi. Rakkaus viihtyy matkan päässä!

Kauris (21.12.-19.1.)

Planeettaenergiat viittaavat näinä aikoina siihen, että töitä puskee päälle ja eteen, etkä pääse kunnolla rauhoittumaan edes viikonloppuna. Kaikenlaista arkista voi muutenkin ilmaantua, joten kädet täynnä töitä et pääse ikävystymäänkään. Rakkauden värähtelyt voivat olla piileviä, ja pohdit tunteitasi!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Hyödyt vielä ilmapiiristä, joka saa sinut tekemään asioita tasaisesti ja varmasti, etkä ihmeemmin hötkyile tai haikaile vääriin suuntiin. Ulosantisi on parasta mahdollista laatua, ja kykenet vakuuttamaan ihmisiä puheella, ilmeillä tai jollain instrumentilla. Kannattaa etsiä uusia ulottuvuuksia!

Kalat (19.2.-19.3.)

Kaksosten, jousimiehen ja neitsyen kanssa kuullut näinä päivinä ryhmään, jossa on turbulenssia tai nopeita reaktioita suuntaan jos toiseen, joten varovaisuutta kannattaa vaalia sanomisissa ja tekemisissä! Älä etsi ristiriitaa sieltä, missä sitä ei ole! Suurta rakkauttakaan ei nyt kannata odottaa!

X