Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 30.4.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Merkuriuksen asema alkaa vaikuttaa merkkiisi niin, että yhteydenpitoon ja keskusteluihin tulee lisää puhtia ja kaipaamaasi raikkautta. Voit pukea helpommin ajatuksesi sanoiksi. Samalla toisenlainen ilmapiiri vetää sinua pois maailman menosta, ja ehkä saat tilaisuuden taide-elämykseen.

Härkä (20.4.-20.5.)

On sinun vuorosi saada kuu merkkiisi, mikä vahvistaa yhteyttäsi tunteisiisi, ja tiedät taas hiukan paremmin kuka olet ja miksi teet sitä, mitä teet. Merkuriuksen merkinvaihdos tarkoittaa sinulle älyllistä kiinnostusta kasveihin tai heräävän luonnon muihin seikkoihin. Ystävien tapaaminen ihastuttaa!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kevään herääminen on nyt monilla mielessä, ja sinun kohdallasi se tukee tarvettasi ottaa aikaa pelkästään itsellesi tai hiljaisuudelle. Yritä tehdä niin, sillä se vahvistaa hermostoasi ja ehkäisee sairauksia. Useat planeetat vetävät sinua kuitenkin vahvasti maailmalle hyvinkin erikoisten asioiden pariin.

Rapu (21.6.-22.7.)

Näyttää siltä, että saat pitkästä aikaa tilaisuuden paneutua enemmän yhteen asiaan, ja se voi olla lempikirjallisuutta tai historiaan liittyvä aihe. Näitä tilaisuuksia tulee riittämään parin seuraavan viikon aikana. Yhteisössäsi voi olla jotain erikoista tai ihmisen irtaantuminen siitä. Suhteessa liikut aallonharjalla!

Leijona (23.7.-22.8.)

Jokin ärtymyksen aihe on pyyhitty ajasta ikuisuuteen tai suhtautumisesi siihen on täysin muuttunut. Yrittävätkö ystävät tai perheenjäsenet irrottaa sinua liiasta vakavuudesta, ja pääset mukaan iloiseen piiriin? Raha-asioissa on tapahtunut paljon viime viikkoina, lähinnä paljastuksia tai jotain sinulle myönteistä.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Olisiko uusi vaihe alkamassa suhtautumisessasi johonkin tiettyyn paikkaan, maahan, ajattelutapaan, uskontoon tai asemaasi yhteiskunnassa? On kuitenkin aika peilata itseään toisista ja kunnioittaa muiden tahtoa, näin etenet varmemmin. On aika harrastaa yhdessä liikuntaa, niin tunnekin kehittyy.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Ehkä esille tulee seikka, jonka myötä alat pohtia yhteisiä raha-asioita tai omistuksiin liittyvää vaihtokauppaa. Taloudellinen pitkäaikainen investointikin tai remontti voi tulla mieleen. Todennäköisesti liikut jo enemmän kuin viime viikkoina, ja kaupunkiloma kiinnostaa. Romantiikka on arkista.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Muiden kanssa voi lähteä käyntiin rakentava hanke, ja olet muutenkin nyt riippuvaisempi muiden tekemisistä tai tarpeista. Osaat ottaa tosin oman tilan ajattelulle tai yhteydenpidolle lähiviikkoina, ja se on myös pakopaikkasi. Planeetat ovat loistavat uuden rakkauden kohteen löytymisen kannalta!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Uusikuu liittyy sektoriisi, jossa aherretaan, syvennytään itseen tai käydään terveystarkastuksessa, joten jokin näistä saa pontta tai uuden alun. Saat helpommin tehtyä asian pientä piirtoa myöten etkä tympäänny kovin helposti. Toisten kanssa tulee helpommin keskustelua tai riitaa, varaudu tähän myös tulevina viikkoina.

Kauris (21.12.-19.1.)

Energiasi ovat melko lailla kohdillaan, ja se näkyy olemuksesi kirkkaudessa, lempeydessä, leikkisyydessä tai valmiudessa ryhtymään hommiin. Arjessasi näkyisi olevan uusi aspekti, joka vaatii paljon ajatusta, yhteydenpitoa tai paperiasioiden hoitamista. Löydät läheltäsi rakastavan ihmisen!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Tänään tai huomenna voi tapahtua jotain yllättävää, joka vaatii sinulta asenteen muutosta tai huomattavaa sumplimista. Lähinnä se liittyisi kotiin, perheeseen tai lähiympäristöösi, ja tunteesi voivat mennä laidasta laitaan. Luovuuden osoittaminen käsillä tai puutarhassa voi olla sopivaa juuri nyt.

Kalat (19.2.-19.3.)

Tekemisesi lähiympäristössä, naapurustossa tai sisarusten parissa ovat stimuloivia ja voit kokea uutta sielunkumppanuutta. Huomioi, että lihasvoimaa vahvistava Mars on yhä merkissäsi, joten näinä viikkoina voit saada tehtyä itsellesi uuden kunto-ohjelman. Joudutko vielä odottamaan rakkauden uutta alkua?

X