Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 6.1.

6.1.2018 Teksti: Anna.fi Kuvat: Karine Daisay/Figarophoto/Bulls Press

Kaikki mahdolliset aloitukset ja liikkeelle lähdöt ovat nyt hirmuisessa vireessä ja kaikki, mikä nyt käynnistyy, käynnistyy onnekkaissa ja menestyksellisissä energioissa. Ei jarruja kehiin tässä vaiheessa.

Oinas

Uskallusta kysytään todella paljon, jotta saisit pakotettua itsesi liikkeelle eräässä sinua aivan hirmuisesti kiinnostavassa asiassa. Alitajuinen menettämisen pelko saa sinut kuitenkin epäröimään ja pahimmassa tapauksessa menettämään tämän loistavan mahdollisuuden. Voit toki kuulua myös harvoihin voittajiin.

Härkä

Marsin ja Jupiterin oppositio pakottaa sinut näkemään menestyksesi tiellä olevat esteet. Tunnet tällaisia esteitä kohtaan niin suurta tyytymättömyyttä, ettet tahdo pysyä nahoissasi. Jos uskallat vapauttaa itsesi tyytymättömyyttä herättävistä asioista, odottaa parempi elämä välittömässä läheisyydessä.

Kaksoset

Ahdistava olotila iskee kimppuusi sellaisessa tilanteessa, jossa varmasti tiedät parhaan mahdollisen suunnan elämällesi, mutta et jostain syystä uskalla lähteä seuraamaan innostuksesi viitoittamaa tietä. Usko tällaiseen olotilaan ja repäise itsesi liikkeelle, jos suinkin pystyt.

Rapu

Menestystä ollaan kantamassa elämääsi ovista ja ikkunoista sikäli kun suostut luukkuja availemaan. Yksikään innostus ei ole nyt aiheeton, sillä vain innostuksen voima saa sinut lopulta luottamaan siihen yltäkylläisyyteen, joka ilon ja mielekkään tekemisen kautta on pyrkimässä elämääsi.

Leijona

Vääntöä ja voimaa sinusta löytyy vaikka millä mitalla Marsin ja Jupiterin tehdessä dynaamista neliötä merkkiisi, mutta jokainen väkisin tehty liike saa sinut tuntemaan olosi kehnommaksi ja kehnommaksi. Väärä motiivi johtaa näinä päivinä tuhoisiin seurauksiin, joten sellaista touhua ei kannata harrastaa.

Neitsyt

Taivaan merkit haluavat sanoa, että kaikki, mistä nautit on lähipäivien aikana mahdollista ja kaikki mitä siihen tarvitset, on välittömässä läheisyydessäsi. Tarvitset vain sopivan annoksen uskallusta toteuttaaksesi omat innostuksen sävyttämät ideasi, jotta menestys pääsisi tunkeutumaan elämääsi.

Vaaka

Tämä aika on täynnä hyviä mahdollisuuksia, joista sinun on uskallettava valita eniten itseäsi kiinnostava. Välittömästi valinnan jälkeen on sitten ryhdyttävä tuumasta toimeen, sillä vain onnistunut startti antaa mahdollisuudet todelliseen menestykseen.

Skorpioni

Nyt ei saa antaa minkään estää sinua ryntäämästä oman innostuksesi perässä vaikka maailman ääriin, sillä niin suurten mahdollisuuksien edessä olet Marsin tehdessä yhtymää Jupiteriin merkissäsi. Menestys seuraa sinua ja muita merkkisi edustajia vain siinä tapauksessa, että osaatte pitää ehdottomasti puolenne.

Jousimies

Et ehkä saa kovin henkilökohtaista otetta tähän menestystä lupailevaan aikaan, mutta silti mahdollisuuksiin on uskallettava tarttua ehdottoman lujalla otteella. Jokainen näinä päivinä liikkeelle laitettu aloitus on päällystetty menestystä lupaavalla energialla silloin kun olet siitä aidosti innostunut.

Kauris

Mars ja Jupiter tekevät yhdessä sekstiiliä merkkiisi ja siksi olet yksi monesta menestyksensä avaimet löytävästä onnellisesta. Suurin osa valitettavasti hukkaa avaimensa ensi metreillä ja vain harvat pääsevät kunnolla liikkeelle. Älä sinä hukkaa otettasi siihen, mistä nyt olet eniten kiinnostunut. Se on sinun avaimesi.

Vesimies

Mahdollisuuksia ja suuria suunnitelmia vilisee pilvin pimein mielessäsi, mutta konkreettiset toimenpiteet ovat tiukkaakin tiukemmassa. Timantit odottavat sinua hankalan taipaleen takana, mutta ne ovat vaivan arvoisia. Uskalla päästää irti raskaaksi käyneistä tavoitteista ja heittäydy nauttimaan tästä päivästä.

Kalat

Et ehkä pysty tänään käsittämään kaikkea mitä ympärilläsi tapahtuu. Varo liian voimakkaita kannanottoja, sillä tässä päivässä on ainutlaatuista toimivuutta, joka ei ole sinun ohjattavissasi. Anna asioiden edetä siihen suuntaan kuin ne nyt ovat menossa ja sovita siihen oma elämäsi turhia kapinoimatta.

Lue myös:

 Teksti: Seppo Tanhua

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *