Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 6.6.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Aggressiivista energiaa riittää koko viikonlopuksi, ja siksi jokaisen tulisi pysyä kiltisti omalla tontillaan. Muiden asioihin sekaantuminen on vaarallista puuhaa niin isossa kuin pienessä maailmassa.

Oinas

Saat tänään hommat sujumaan suunnitelmiesi mukaan, kunhan et ota pulttia muiden tekemistä virheistä. Niitä nimittäin riittää ihmeteltäväksi asti, mutta sinua ne eivät haittaa, ellet innostu työntämään lusikkaasi toisten soppaan.

Härkä

Mitä sinulla sitten onkaan suunnitelmissasi, niin tänään kannattaa tuupata asiaa eteenpäin. Sinussa on voimaa kuin pienessä gallialaiskylässä, ja voimajuomaksi riittää lähdevesi.

Kaksonen

Tänään on erittäin energinen päivä, jonka aikana ei kuitenkaan parane yhtään hosua. Keskity vain tärkeimpiin asioihin ja jätä jokainen hitaaksi tai muuten vaikeaksi heittäytyvä juttu hiukan tuonnemmaksi.

Rapu

Osaat kohdistaa energiasi tänään oikeisiin kohteisiin ja saat paljon näkyvää aikaiseksi. Yhteen ja mielestäsi tärkeimpään juttuun keskittymällä tulokset jo häikäisevät, vaikka toiminta-aika onkin vain muutama päivä.

Leijona

Luova inspiraatio on vahvassa iskussa, ja osaat luontevasti keskittyä omalta kannaltasi merkittävien asioiden hoitamiseen. Energiaa riittää vain tarkasti määrittelemiisi kohteisiin.

Neitsyt

Sinulla on tänään moninkertaiset voimavarat käytössäsi, mutta niitä ei saa suunnata vähäpätöisten asioiden hoitamiseen tai tulee turhaan kiire. Huomaat kyllä, kuinka sekaisin elämä voi mennä, jos yrität vääntää kuntoon jotakin sinulle vastenmielistä.

Vaaka

Tänään tunnut tavallista vahvemmin tietävän, mitä haluat tältä elämältä ja olet konkreettisin toimin valmis kulkemaan valitsemaasi suuntaan. Kaikki eivät ole yhtä innoissaan päättäväisyydestäsi, mutta sekin kuuluu ajan luonteeseen.

Skorpioni

Latausta tuntuisi riittävän, mutta suuntaaminen saattaa nyt olla hiukan työlästä. Itsellesi oikealta tuntuva juttu ei ole ihan helposti toteutettavissa ja se vaatii jonkun tai joidenkin muiden päivittäisten rutiinien hetkellistä unohtamista.

Jousimies

Tunnet voimiesi keskittyneen tähän päivään, mutta mitkään rutiinit eivät ota onnistuakseen. Tee sitä mikä kiinnostaa ja rohkene pahoittaa jonkun mieli päätökselläsi, niin huomaat elämän taas hymyilevän.

Kauris

Hosuminen pilaa helposti tällaisen erittäin dynaamisen päivän, ja välttyäksesi havereilta tulee sinun uskaltaa keskittyä kerrallaan vain yhteen ja itsellesi varmasti tärkeimpään asiaan. Energian hajottaminen kostautuu ikävinä kommelluksina.

Vesimies

Osaat tänään suunnata voimasi viisaasti ja tehokkaasti. Jälkikin on sen mukaista. Keskittymällä omaan projektiisi saatat päästä siinä eteenpäin jättiläisharppauksin parin päivän aikana.

Kalat

Olet tänään niin tehokkaalla tuulella, ettei rutiinien pyörittäminen onnistu millään ilveellä. Jotain mielekkäämpää tekemistä on pakko keksiä, tai kaikki sekaantuu käsissäsi ja päivä menee kokonaan susille.

X