Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 6.8.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Iltaa kohden on odotettavissa piristymistä ja innostuksen heräämistä, tai sitten joku vauhdikas henkilö tulee käymään. Ehkä alat taas ajatella tulevaa tai mennyttä matkaa, ja vapauden tunne voi tuntua kutkuttavalta. Materiaalisissa seikoissa on suuria paineita näinä aikoina, ja luopuminenkin on tärkeää.

Härkä (20.4.-20.5.)

Oletko huomannut olevasi monien toimien keskiössä, vastuuasemassa viime aikoina? Harteillasi voi olla poikkeuksellisen painavia asioita tai olet muiden muutoksessa mukana. Pidä huolta riittävästä levosta ja kehosi hyvinvoinnista! Jokin kulminaatiopiste näille asioille voi olla juuri nyt.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Oletko huomannut viime päivinä, että kodissasi on enemmän järjestettäviä asioita tai rempallaan olevia seikkoja? Myös paperiasia voi olla ajankohtainen kotiisi liittyen, ja asunnonvaihtokin kiinnostaa joitakin kaksosia. Asioiminen muiden kanssa voi aiheuttaa hermoja kiristäviä tilanteita tai tunnepuuskan.

Rapu (21.6.-22.7.)

Voit täsmentää tavoitteesi, jotka liittyvät luovuuteen, esiintymiseen, tyyliin tai leikkisyyteen. Vapaa-ajan tilaisuuksissa on puolestaan vakavahenkisyyttä ja käytännön työt kutsuvat enemmän iltaa kohden. Kannattaa tarttua tilaisuuteen saada lisäkoulutusta työhön liittyviin tarpeisiin, sillä näinä aikoina sellainen ilmaantuu!

Leijona (23.7.-22.8.)

Tiedossa on seikkoja, joihin on tartuttava huolellisesti ja joista on kannettava poikkeuksellisen paljon vastuuta. Parhaimmillaan näytät työlläsi ja hihojen ylös käärimiselläsi, mihin kaikkeen oikein pystyt, ja lopputulos voi olla hämmentävän voimakas! Venus pitää yhä suhdettasi jotenkin taka-alalla.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Kotioloissasi nousee agendalle jotain, mihin pitää tarttua nopeasti, ja juoksevia asioita voi olla muutenkin riittämiin. Teet nyt parin päivän ajan todennäköisesti mielelläsi sellaista, joka jää yleensä hoitamatta muiden tekemisten takia. Ystävän kanssa saattaa olla miellyttävä tapaaminen, vaikka hän olisi kaukana!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Jonkin verran jarruttelua on ilmassa ja siihen voi kytkeytyä budjettisi tai tarve säästää rahaa tuleviin menoihin. Ehkä ympärilläsi on myös ihmisiä, jotka pohtivat nyt kuumeisesti, miten saisivat rahoitettua investointinsa. Hiljaiselolle tai läheisten auttamiselle täytyy löytyä tilaa, ja todennäköisesti uhraudut.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Suuria palikoita on siirtynyt elämässäsi jo pidemmän aikaa, ja toivottavasti olet sopeutunut muutospaineisiin niin, että olet oikeasti muuttanut suuntaasi. Asioiden asettelussa on jokin merkittävä kohta juuri nyt, joten mieti vielä muutoskohteen viilausta! Kuten viime viikkoina, suhteessa on lämpöä!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Alat elävöityä päivän mittaan, ja ehkäpä jo riemuitset jostain asiasta myöhemmin. Puhetta voi myös riittää yllin kyllin, ja samaan syssyyn erilaisia mielipiteitä sinkoilee. Yritä pitää itsesi koossa ja vältä sinulle tyypillistä suorasukaisuutta, sillä nyt joku loukkaantuu helposti! Suhdeasiat ja turvallisuuden tunne linkittyvät.

Kauris (21.12.-19.1.)

Alat olla jo enemmän sisäistyneessä tilassa, ja siksi voit tuntea alitajuisesti kaipaavasi enemmän tilaa itsellesi, omille ajatuksillesi tai luonnontilassa olemiselle. Nämä pari päivää sopisivat loistavasti mökkeilyyn, sienestykseen tai erämaaretkeilyyn. Osaamisesi näyttäminen kulkee mukana.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Olet viime päivinä alkanut kaivelemaan asioita tai pohtimaan syntyjä syviä, ja se voi tuottaa mielenkiintoista aineistoa tai uusia kiinnostuksenkohteita syksyä ajatellen. Tämän hetken pureva analyyttisyys voi olla myös tarpeen ongelman ratkaisua ajatellen. Muista, että suhteen arki kannattelee myös muuta!

Kalat (19.2.-19.3.)

Ärsytyskynnystä alentavia tekijöitä voi ilmaantua eteesi, eikä vähintään kriittisen ihmisen tai tahon muodossa. Lepsuilulle ei näyttäisi olevan tilaan nyt eikä lähiviikkoina, ja sinun on laitettava itsesi ruotuun. Onneksi kuitenkin Venus ja Mars ovat puolellasi.

X