Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 7.11.

Teksti:
Anna
Astrologi:
Seppo Tanhua
Kuvat:
Mvphotos

Tunne-energiat saattavat jumittaa pahemman kerran tämän viikonlopun aikana, eikä toisen miellyttäminen onnistu yhtä helposti kuin aikaisemmin. Mitäpä, jos emme nyt edes yrittäisi miellyttää ketään.

Oinas

Kenenkään ei kannata tulla tänään ärsyttämään sinua aiheettomilla vaatimuksilla tai aiheellisellakaan arvostelulla. Et ole sillä tuulella.

Härkä

Osaat tänään esille nousevissa ongelmatilanteissa vaistomaisesti reagoida oikealla tavalla ja saatat pystyä selvittämään pahojakin konflikteja.

Kaksonen

Tänään sinulla on päällä sisäinen lukko, joka estää sinua seuraamasta muiden odotuksia tai vaatimuksia elleivät ne satu sinua miellyttämään.

Rapu

Et ole tänään valmis kuuntelemaan kenenkään käskyjä tai arvostelua ilman voimakasta tunteenomaista vastareaktiota. Pidä vaan puolesi.

Leijona

Jos joku vaatii sinua tänään tekemään jotain sellaista mikä ottaa jo valmiiksi kunnolla pannuun niin silloin täytyy pystyä sanomaan ei.

Neitsyt

Hiukan sähköisessä ilmapiirissä sinulla on taito sukkuloida taistelevien osapuolten välissä. Tänään saat hoitaaksesi yleisen sovittelijan tehtävän.

Vaaka

Taistelutahtosi nousee hetkellisesti huippulukemiin tämän päivän kuluessa etenkin tilanteessa missä joku yrittää pakottaa sinua johonkin.

Skorpioni

Pystyt tänään yllättävästi hillitsemään itsesi tiukoissakin tilanteissa ja tunnistamaan miten kenenkin kanssa on viisainta toimia. Hyvä homma.

Jousimies

Jossain kohtaa päivää haluaisit sanoa vähemmän mairittelevan mielipiteesi jollekin auktoriteetille. Rohkaise mielesi ja sano sanottavasi.

Kauris

Olet tänään jollain tavalla vallan kahvassa jossain esiin nousevassa kiistatilanteessa. Ratkaise tilanne puhtaasi omalta kannaltasi katsottuna.

Vesimies

Tunteet ovat ajoittain pinnassa ja etenkin stressaavissa olosuhteissa tunnet pakottavaa tarvetta purkaa tunteesi päin öykkärin taulua. Tee se.

Kalat

Ajoittain kireä tunnelma ei tunnu lainkaan haittaavan sinua, sillä pystyt näkemään asiat laajemmasta perspektiivistä ja tiedät miten tulee toimia.

X