Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 7.5.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Jos olet luovalla alalla tai toimit vaikkapa terapeuttina, ovat viime viikot olleet erinomaisen syvällisiä ja inspiroivia. Olet saattanut myös kaivautua historiaan tai omaan menneisyyteesi uudella otteella. Vieläkin on syytä pysyä asioissa, jotka ovat mielen syövereissä tai kulissien takana. Saat upean lisän tyyliisi!

Härkä (20.4.-20.5.)

Suurin ryminä, organisaatiomuutos tai elämäsi peruspilareiden uudelleenpystytys, on ohi. Saat hyvin tukea läheltä tai naapurustosta, mitä sitten oletkaan tällä hetkellä tekemässä. Auttava käsi ei ole kaukana. Perheasioihin liittyvä tarve pulpahtaa esiin, oletkohan aliarvioinut läheisen kyvyn reagoida.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Vaikka viime aikoina alitajunnan virta on ollut voimakas, ehkä olet saanut siitä itsellesi vain plussaa paremman ymmärryksen kautta sekä itsesi että läheisen suhteen. Salatulla tiedolla on saattanut olla suuri merkitys jonkin seikan suhteen. Tekeekö mielesi välillä ottaa kyynärvarret käyttöön etenemisessä?

Rapu (21.6.-22.7.)

Korkeissa sfääreissä liitely jatkuu jollain tavalla, ja siksi voit ottaa hyvin osaa suunnitteluun ja tulevaisuuden arviointiin. Tärkeää on myös se, miten osaat pitää jotkut tiedot ominasi, kertomatta niitä eteenpäin. Ehkä joudut perääntymään asiassa parin viikon sisällä. Määrätietoinen ihminen näyttää kaapin paikan!

Leijona (23.7.-22.8.)

Suunnanmuutoksia kaipaavat ovat saaneet inspiraatiota ryhtyä toiseen ammattiin tai toimimaan omassaan eri tavalla kuin ennen. Rahatalouden suhteen on yhä erikoisia planeettavaikutuksia, jotka voivat viedä investoimaan ihanteiden pohjalta. Etäyhteydenpito ja tutustuminen verkossa toimii.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Asenteesi on kauaskantoisempi kuin yleensä, eli havaitset paremmin mitä toisella puolella maailmaa tapahtuu ja oman työsi kannalta huomaat vääjäämättömän suunnan. Yhteistyössä syntyy ihmeellisiä tuloksia, jos annat kaikkesi! Rakkaudessa on tärkeä asettaa sanat oikein!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Omassa elämässäsi tai työpaikalla on sumplittu enemmänkin, miten resursseja käytetään viisaasti tai uudella tavalla, ja talous on voinut olla suuren mullistuksenkin alla. Nyt juuri saat olosi tuntumaan hyvältä, sillä ystävyys ja keskustelu kantavat ja saat nauttia vaihtelun hetkistä!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Suhteesi moniin ihmisiin voi olla muutoksessa silmien avautumisen myötä, sekä positiivisessa että negatiivisessa mielessä. Uusi ihminen on ehkä ajatuksissasi useasti ja vaikuttaa olotilaasi virkistävästi. Mielesi vetää seikkailuun Marsin aseman myötä, mutta suhde vaatii käytännön tekoja ja työtä toisen eteen.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Olet jo viikkotolkulla ollut paineessa saada paljon aikaiseksi, ja se on koskenut työelämää ja erityisesti kodin piirissä olevia asioita. Muista että Marsin vaikutuksen alla sinulla on enemmän energiaa, ja siksi kunnon kohotuskin onnistuu paremmin. Saat tukea yrityksillesi jostain kauempaa.

Kauris (21.12.-19.1.)

Se, mikä sinussa tekee persoonastasi erityisen tulee helpommin näkyviin näinä aikoina, ja sinua ei niinkään koeta tylsänä tai kaavoihin kangistuneena. Olet innoissasi uuden kokemisen edessä, ja uudet asiat integroituvat elämääsi sujuvasti. On aika keskittyä kotipesäsi suhteisiin ja kaunistaa kotia!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Jokin seikka näyttää olevan kiinni siitä, miten arvostettu tai itsetietoinen ihminen suhtautuu siihen tai haluaako hän viedä sitä eteenpäin kanssasi. Käänteitä ja yllätyksiäkin on luvassa näissä asioissa tänään tai huomenna. Muista, että tukenasi on lähellä asuva tuttu, sisarus tai samankaltainen ihminen.

Kalat (19.2.-19.3.)

Kokoat voimaasi ja ajatuksiasi hyvin ja siitä voi syntyä rakentavia ja konkreettisiakin ehdotuksia itsellesi ja toisille. Paljon ideoita liittyy kotielämään, ja lähipiirissä voi olla intensiivistä keskustelua, josta voi kummuta myös erimielisyyttä. Tunnepuolella täytyy ehkä puhua rahasta ja siitä, miten sitä jaetaan.

X