Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 9.7.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Pientä tai suurempaa hermopeliä voi olla luvassa näinä viikkoina, kun ajattelun planeetta Merkurius on haasteellisessa asemassa merkkiisi. Toiset voivat huomata sinun reagoivan nopeammin tai voimakkaammin. Ehkä kasaat itsellesi mahdottomat aikataulut, joita on vaikea noudattaa.

Härkä (20.4.-20.5.)

Aurinko ja ajatteluun ja paperiasioihin liittyvä Merkurius ovat harmoniassa merkkiisi näinä aikoina ja voivat tuoda myös juuri nyt elämääsi enemmän järjestystä. Saat ehkä vihdoin karsittua turhia papereita ja voit jopa löytää etsimäsi kirjan tai olennaisen aineiston. Joku voi yrittää hidastaa suunnitelmaasi!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Mars-planeetta suhteutuu näinä aikoina merkkiisi siten, että voit joutua kaivelemaan asioita tavallista enemmän tai sitten haluat nähdä enemmän piileviä motiiveja tai paljastaa asioita. Tämä on pohjavireenä kaikessa vielä pari kuukautta, joten salaperäisyyttäkin elämässäsi riittää. Se voi olla myös erotiikkaa!

Rapu (21.6.-22.7.)

Saat tehtyä monenlaisia asioita tässä muutaman viikon ajan, ja monet pölypallot tai laittamatta jääneet aiheet hoituvat nopeasti. Saat tuntumaa verbaalisti sinulle läheisiin aiheisiin, jotka liittyvät useimmiten menneisyyteen, suhteisiin läheisten kanssa tai historian havinaan yleisesti. Joku läheinen on kaukana.

Leijona (23.7.-22.8.)

Kuun sijainti mystisessä skorpionin merkissä vaikuttaa omalla kohdallasi siten, että voit innostua ylimaallisista tai taianomaisista seikoista tai innostut keskustelemaan perhe- tai ystäväpiirissä sellaisesta. Monet planeetat sitovat sinua lähipiiriin muutenkin, sekä tunnustelemaan omaa oloasi. Lomalle otollista aikaa!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Voit saada tavanomaista syvemmän keskusteluyhteyden läheiseen tai ystävään, ja se lujittaa sidettäsi myös jatkossa. Kokemukset yhdistävät ihmisiä pienellä reissulla myös, vaikka siellä ei tapahtuisi mitään erityistä tai olisi sen kummempia elämyksiä. Viihdyt kyllä avarissa maisemissa!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Talous ja ostosten teko voivat olla teemoja, joiden suhteen tehdään suunnitelmia tai laskelmia. Niukkuuttakin ehkä vaalitaan puolin ja toisin, tai sitten toinen patistaa niukkuuteen. Planeetat auttavat sinua näinä aikoina johdonmukaisuudessa monella tapaa, ja se lisää jonkin verran vakavuutta.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Olet varmaan jo huomannut, miten vastakkaisessa merkissä oleva punainen toiminnan planeetta Mars patistaa sinua lähtemään liikkeelle, kohtaamaan ihmisiä tai aloittamaan uusia kahdenkeskisiä harrastuksia. Nyt ja lähiviikkoina on ulostulon aika ihmisten ilmoille, mutta samalla jokin riita voi puhjeta!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Eteesi voi tulla asioita, esineitä tai ihmisiä, jotka muistuttavat kaukana menneisyydessä sijaitsevista aiheista. Jokin aivan erityislaatuinenkin kokemus tässä mielessä on mahdollinen. Energiat ovat muutenkin harvinaisen syviä luonteeltaan ja puskevat sinua kohti sisintäsi. Käytännön aherrus vapauttaa!

Kauris (21.12.-19.1.)

Yhteisöelämä saattaa olla juuri nyt ajankohtaista ja tuoda ystäviä luoksesi. Tai sitten teet johtopäätöksiä jonkin yhteisön tai verkoston suhteen, ja lopputulema voi olla erikoisempi. Joka tapauksessa haluat näyttää osaamisesi jollain tavalla, joten lomailukaan ei sisällä pelkkää rentoutumista.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Perheen tarpeita nostetaan urakalla tapetille tai sitten koet vastuusi perheeseen liittyvässä asiassa tavallista voimakkaammin. Jopa rento lomailu saattaa tästä syystä keskeytyä hetkeksi. Muutkin velvollisuudet työntävät päätään esiin, ja siksi niistä olisi otettava ilo irti. Onko korjattavaa enemmänkin?

Kalat (19.2.-19.3.)

Kaukana oleva sukulainen tai pitkäaikainen ystävä voi kaivata yhteydenottoasi tai apuasi. Vastuun kantaminen tässä on tärkeää, ja se vapauttaa mielesi muihin asioihin. Sinulle tarjoutuu todennäköisesti lukuisia mahdollisuuksia viettää rentoa ja hauskaa aikaa parhaassa seurassa!

X