Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 1.8.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Tiettyjä arkisia seikkoja olisi saatava järjestykseen, mutta juuri nyt haluja siihen ei ole sinulla eikä läheisillä. Tai sitten asiat tuntuvat olevan vähän sekaisin, ehkä omasta olotilastasi tai terveydentilastasi johtuen. Mitä materiaalisiin seikkoihin tai rahan ansaintaan tulee, kova on muutoshalu näissä asioissa!

Härkä (20.4.-20.5.)

Toiminnan planeetta Mars ja muutoksen ja dynaamisuuden planeetta Uranus ovat yhtymässä merkissäsi, joten sinulla pitäisi kaiken järjen mukaan tuntua voimakas tarve muuttaa elämäsi suuntaa tai laittaa arvot uusiksi! Jokin haavekuva tai idealismi vaikuttaa nyt tekemisissäsi muutenkin taustalla.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kulissien takana voi olla esillä isoja muutoksia, ja paine tuoda niitä esiin on suuri. Kuitenkin koko ajan on punnittava, mitkä asiat on syytä tuoda päivänvaloon. Vahingossa voi paljastua jotain, joka kirkastaa ajatuksen. Kodin piirissä on sekamelskaa tai tunteita, joita on vaikea tunnistaa. Mystinen henkilö voi kiinnostaa!

Rapu (21.6.-22.7.)

Sinulla, perinteiden ja nostalgian vaalijalla, on viime aikoina ollut vähän erilaisia olotiloja planeettojen johdosta. Sinua vedetään yhä katsomaan maailmaa laajemmasta näkökulmasta tai ottamaan kantaa uudistuksiin. Sinua voi jopa kiehtoa toiminta erikoisessa liikkeessä. Justeeraa tyyliäsi hieman!

Leijona (23.7.-22.8.)

Merkkiisi kohdistuu voimakkaita planeettalatauksia, ja yksi niistä liittyy muutoksiin toiminnassasi. Toiminnallisuutesi tai toimintatapasi työelämässä näyttäisi olevan muutoksen alla, ja vanhat kaaviot on pyyhittävä pöydältä ennen uuden suunnittelua. Pystyt osoittamaan myös sankaruutesi monessa kohtaa!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Voit olla taipuvainen päiväunelmoimaan tänään tai tekemään asioita erityisen luovassa järjestyksessä. Ehkä selittämätön väsymys tai haluttomuus vaivaa. Pari planeettaa on lisäksi alitajunnan ja henkisyyden sektorillasi, joten ammennettavaa luovuuteenkin riittää. Suhteesi paikkakuntaan muuttuu.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Talousasioissasi saattaa olla erikoinen vaihe, ja se voi tarkoittaa sitä, että joudut keksimään uuden rahoituskeinon, luovut sijoituksesta tai suunnittelet jotain täysin uutta tapaa sijoittaa rahasi. Muutospaineet tässä asiassa voivat tulla myös kumppaniltasi. Laajemmissa ympyröissä voi olla innostusta tai hulvattomuutta!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Haluatko muuttaa täysin jotain, joka liittyy kumppanuussuhteisiin, yhteistyöhön tai kahdenkeskiseen harrastukseen? Näillä elämänalueilla on muutospaineita, ja muutos voi tulla myös ulkoa päin ilman, että tietoisesti haluat sitä. Uralla on kynnettävä! Yhteisössä saat ehkä hetken magiikkaa.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Perusarjessasi voi olla asioita, joita ei voi enää jättää sikseen tai kaappeja, joita on pakko tyhjentää. Planeetat nimittäin viittaavat vahvasti irtiottoon arkisissa kysymyksissä, ja se voi tietenkin tarkoittaa myös päivätyötä, jossa kaivattaisiin rutiinien murtamista. Jossain koet ilmeistä helppoutta tai flow-tilan!

Kauris (21.12.-19.1.)

Jähmeimmät pohdinnat talousasioissa alkavat olla todennäköisesti ohi, ja niissä voi näkyä aivan erityinen valon pilkahdus tai uusi mahdollisuus. Vapaa-ajalla puolestaan näyttäisi olevan jotain erityistä, joka johdattaa sinua tiettyyn suuntaan. Sinulla on tilaisuus löytää uusi vapaa-ajan viettotapa!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Näinä päivinä tietty planetaarinen rykelmä puskee sinua selvemmin tekemään tärkeitä ratkaisuja asumiseen liittyvissä asioissa. Jos asia on ollut mielessäsi jo pitkään, voi se vaikka toteutua! Lähipiirissäkin otetaan ehkä merkittäviä askeleita, jotka liittyvät sinuun. Joku voi vaatia sinulta liikaa!

Kalat (19.2.-19.3.)

Älä vielä irrota otettasi viime aikojen arkisista puuhasteluista, sillä apusi on tarpeen jollekulle ja varmasti riittävästi korjattavaa ja hiottavaa vielä löytyy. Lähipiiristä tai naapurustosta saattaa löytyä uusia virikkeitä, mutta verbaalinen kanssakäyminen voi kokea muutoksia tai siihen on tulossa erikoista inspiraatiota.

X