Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 10.1.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Aivan totaalisen hämyinen ja intuitiivinen viikko on tästä käynnistymässä sekä positiivisesti oivaltavassa että häiriötilanteita aavistavassa mielessä. Kalenterit nyt vaan lepikkoon ja vapaalla tunnelmalla hetkestä toiseen.

Oinas

Mikäli tunnet jonkinlaista voimattomuutta tai tarkoituksettomuutta elämässäsi niin nyt tulet oivaltamaan mistä se johtuu. Ikään kuin sumuseinä katoaisi silmiesi edestä ja paljastaisi sinulle totuuden nykyisestä tilanteestasi sekä työpaikalla että kotona ja ihmissuhteissa. Ongelmat ovat korjattavissa.

Härkä

Luovat energiasi ovat täydessä valmiudessa ja innostus ohjaa sinua toteuttamaan joitakin kokonaan uusia puolia itsestäsi. Uskalla heittäytyä sinulle tarjottaviin mahdollisuuksiin ja kokemuksiin pelkoa tuntematta. Tulet löytämään uusia, erittäin hyödyllisiä henkisiä kykyjä itsestäsi.

Kaksonen

Olosi saattaa tuntua hiukan ristiriitaiselta, sillä alitajuntasi ohjaa sinua aivan muualle kuin mihin omasta mielestäsi olet pyrkimässä. Anna nyt luovuudelle tilaa päivittäisessä elämässäsi ja vapauta itsesi rutiiniaikataulusta. Uskalla toimia hetken mielijohteesta ja huomaat kuinka hyvin päivä istahtaa pulkkaan.

Rapu

Jotkut ideat nousevat niin vahvoina esille ettet pääse niistä millään eroon ennen kuin suostut tekemään jotain konkreettista niiden hyväksi. Luota vahvaan intuitioon ja lähde avoimin mielin toteuttamaan niitä asioita, jotka elämä näinä päivinä eteesi tuuppaa. Niistä tulee olemaan paljon iloa myöhemmin.

Leijona

Voimakkaat mielikuvat tulevista haasteista aiheuttavat sinulle päänvaivaa ja vaativat huomiota osakseen. Tänään on hyvä aika harrastaa sen verran meditaatiota, että pystyt ainakin hetken aikaa keskittymään täysipainoisesti mieltäsi askarruttavaan seikkaan ja tekemään jotain sen eteen.

Neitsyt

Olet hyvin selkeässä luovassa mielentilassa ja sille tulisi antaa riittävästi tilaa ohjata sinua jonnekin minne et muuten tulisi lähteneeksi. Kukaan ei aseta todellisia esteitä tiellesi ja tarvittavat, tavallisesta poikkeavat ratkaisut on lopulta helppo tehdä. Ensimmäinen horjahdus on silti tehtävä itse.

Vaaka

Väsymys iskee tänään ankarasti kaikkeen tylsään ja tekemiseen ja joudut kulkemaan jonkinlaisessa usvassa, kunnes törmäät yllättävään ongelmaan, joka pakottaa sinut katsomaan totuutta silmiin. Pettymys on ehkä päällimmäinen tunne, mutta oikealla asenteella löydät nopeasti uuden ja paremman suunnan.

Skorpioni

Visioita ja ideoita pukkaa pintaan niin että heikompaa hirvittää. Älä sinä kuitenkaan hirvittele, sillä ajatuksesi ovat täysin toteuttamiskelpoisia, vaikka et itsekään vielä voi tietää miten niiden kanssa tulee jatkossa menetellä. Tärkeintä onkin vain lähteä liikkeelle ja katsoa tulokset sitten myöhemmin.

Jousimies

Vahvat alitajuiset energiat ohjaavat kaikkea tekemistäsi ja paljon hyviä asioita tulee tapahtumaan, kunhan löysäät tarpeettomista rutiineista ja uskaltaudut henkiseen seikkailuun. Tällä päivällä on joku tärkeä asia kerrottavana, mutta sen selville saaminen edellyttää pientä heittäytymisen kykyä.

Kauris

Anna mielikuvituksellesi tilaa kehitellä jotain uutta tähän hetkeen. Alitajuntasi on herkässä vireessä ja sen tuottamiin ideoihin kannattaa luottaa, vaikka toteutumismahdollisuudet näyttäisivät täysin olemattomilta. Asiat kuitenkin järjestyvät loistavalla tavalla heti kun lähdet viemään niitä eteenpäin.

Vesimies

Monenlaisia outoja kuvia ja visioita liikkuu nyt mielessäsi ja niillä on ihan tietty tarkoituksensa myös konkreettisessa elämässä. Älä odota mitään aikaan sidottuja valmiita tuloksia, vaan lähde tekemään ideastasi totta ilman aikataulua. Visioillasi on suuri toteutumisen mahdollisuus sitten aikanaan.

Kalat

Älä yritä päästä minnekään pelkän järjen ääntä kuunnellen, sillä tämän ajan mahdollisuus on nimenomaan vaistomaisessa valinnassa. Anna kehollesi ja alitajunnallesi lupa kuljettaa sinua sinne sun tänne lähimpien päivien aikana. Löydät tällä tavalla monia uusia mahdollisuuksia toteuttaa luovuuttasi.

X