Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 11.4.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Jokin aihe, jonka parissa olet huhkinut täyttä häkää, ei vaikuta enää juurikaan vievän voimavarojasi, ja voit piakkoin siirtää sen pois päiväjärjestyksestä. Luonnon ihmeet tulevat lähemmäksi, samoin vapaa-ajan vietto, ja haluat näyttäytyä parhaimmillasi. Kaukorakkauteen on aineksia!

Härkä (20.4.-20.5.)

Kodin ja työn välillä on ristivetoa, ehkä niin, että aika ei tunnu riittävän molempiin tai sitten aikatauluihin tulee haasteita. Parhaimmillaan saat aikaan jotain poikkeuksellista kaikesta huolimatta, ja uusi tehtävä tai selvittäminen lankeaa sinulle. Luottoystävän kanssa on aina ihana olla!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Siirrytkö valmistelemaan jotain niin, että syvennät aihetta tai roolisi on enemmän taustalla ikään kuin harmaana eminenssinä? Aivosi raksuttavat voimakkaasti, mutta huomioit paremmin tunteet ja toisten arvostamisen kanssakäymisessäsi. Kirjoita tunteistasi! Suhteet ja kemiat määrittävät suuntaviivoja.

Rapu (21.6.-22.7.)

Olet tyypillisesti mieltynyt menneisyyteen ja historiaan, ja tällä hetkellä huomaat enimmäkseen esineet, joilla on menneisyys. Jopa antiikki voisi astua elämääsi juuri nyt, ehkä hetkellisesti. Työssäsi voi olla aivan toisenlaista virettä, nimittäin tulevaisuuden suunnittelua ja abstraktia kaavailua.

Leijona (23.7.-22.8.)

Todennäköisesti koet onnistumista ainakin siinä, miten tuot esiin asian tai esität sen kuulijakunnalle. Jossain aihepiirissä näyttää olevan tulossa älyllisesti aktiivinen jakso, ja se voi merkitä uusia työtehtäviä. Varo väärinkäsityksiä äläkä riitele turhan takia, vaikka hermosi ovatkin veitsenterällä.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Raha-asioiden pohtiminen on vienyt aikaa viime viikkoina, mutta nyt koet olosi niiden suhteen vapautuneemmaksi. Näyttää siltä, että haaveilet yhä enemmän kaukana tai meren rannalla olevasta paikasta, johon voisit vaikka asettua. Taiteellinen ystävä inspiroi sinua, käytä itsekin luovuutta!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Työyhteisössäsi tai ystäväpiirissä kaavaillaan merkittäviä linjanvetoja ja joku voi näyttää tunteensa tai ilmaista mielipiteensä voimakkaasti. Itse pidättäydyt suuremmista eleistä ja huomaat pohtivasti yhä enemmän taloudelliseen turvallisuutesi liittyvää seikkaa. Rakkauselämä ei ole keskeisessä roolissa.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Kuu on leijonassa ja sinun kannaltasi sellaisessa kulmassa, että se vaatii ulostuloa, kannan ottamista tai jopa epämiellyttävää esilläoloa. Tee kaikkesi, että pysyt aktiivisena ja suuntaat energiaasi rakentavasti, jotta vältyt vähättelyltä tai panettelulta. Venus tuo onneksi myös lämpöä.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Energiatasosi pysyy erinomaisena vielä useita päiviä, sillä sekä aurinko että Mars puoltavat tasaista kehitystä ja tuloksellisuutta, myös liikunnassa. Yksityiskohtainen paperiasia tai korjaustarve putkahtaa esiin ja sen parissa voi vierähtää viikkoja. Etene hissukseen suhdeasiassa ja peruuta jos on tarpeen!

Kauris (21.12.-19.1.)

Merkurius siirtyy ystävämerkkiisi härkään pariksi viikoksi, ja se merkitsee rauhoittumista viime viikkoina askarruttaneen seikan suhteen. Pystyt ilmaisemaan itseäsi upeasti, mikä näkyy työssä, harrastuksessa ja jopa perhepiirissä. Raha-asioissa houkuttaa originelli ratkaisu, vaikka oletkin perusjärkevä.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Sinussa oleva pelaaja pääsee nyt helpommin esiin, ja se voi johtaa lottokuponkien hankkimiseen, haluun räväyttää tyylillä tai pahimmillaan ihmissuhdekuvioissa pelaamiseen. On mahdollista, että asumiseen tai kiinteistöön liittyvä ratkaistava asia tulee esiin, nyt tai myöhemmin. Suhteessa puhutaan rahasta tai ruuasta.

Kalat (19.2.-19.3.)

Olet jo pidempään tuntenut olevasi hieman etäällä keskeisistä paikoista, ja koet yhä saavasi paljon itseesi keskittymisestä, joogasta tai huono-osaisten auttamisesta. Näet arjen pienissä asioissa paljon arvokasta ja saat siitä kiitosta. Nyt on helpompi selvittää asioita puhumalla, ja huomaat sen myös lähipäivinä!

X