Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 11.5.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Tästä käynnistyy positiivisella tavalla energinen viikko, vaikka Jupiter ja Saturnus jarruttavat menoaan voimakkaasti ennen peruutusvaihteelle siirtymistä. Tänään maanantaina tulee välttää väittelyyn provosoitumista kaikin keinoin, ettei mene suotta liian rankaksi tuo vuoropuhelu.

Oinas

Olet saattanut antaa joitakin lupauksia tai odotuksia, jotka tulisi nyt pystyä purkamaan olosuhteiden kääntyessä suhteellisen ankarasti sinua vastaan. Älä siis jää miettimään, mitä olet aikaisemmin sanonut tai luvannut, vaan katso tilannetta nykyhetken näkökulmasta ja heti helpottaa.

Härkä

Tänään saat olla tarkkana mitä suustasi päästelet, sillä sanasi käsitetään helposti riidan haastamiseksi, ellet jostain syystä ole aidosti niiden takana. Koeta itsekin kiinnittää huomiota puhetapaasi. Jos huomaat siinä aggressiivisia piirteitä, niin mieti mitä oikein olet tekemässä ja miksi.

Kaksonen

Varaudu siihen, että joku sinulle tärkeä asia ei mene lainkaan odottamallasi tavalla, ellet ole valmis todella taistelemaan oikeuksiesi puolesta. Liian leppoisalla asenteella saattaa käydä todella huonosti ja huomaat vain jonkun vetäneen maton jalkojesi alta. Älä luovuta liian helposti!

Rapu

Sinulla on tänään käytettävissäsi poikkeuksellinen energialataus, jota voit toteuttaa sekä sanallisella että konkreettisen tekemisen alueella, joten menoksi vaan molemmilla sektoreilla. Mitä tahansa sinulla onkin suunnitteilla, niin nyt on oikea hetki ottaa yhteyttä ratkaisevassa asemassa oleviin henkilöihin.

Leijona

Huomaat olevasi aikaisempien lupauksiesi vankina ja sinun on nyt pystyttävä tavalla tai toisella toimimaan lähes päinvastoin kuin olet suunnitellut. Saatat huomata, ettei mikään ota onnistuakseen, ja silloin tulisi pystyä rauhoittamaan tahtia aivan ratkaisevalla tavalla, etteivät asiat menisi enempää solmuun.

Neitsyt

Muiden kompastellessa suunnitelmiensa epäonnistumisten kanssa, sinä pääset nauttimaan aivan päinvastaisesta ilmapiiristä, ja kaikki tuntuu onnistuvan suorastaan ihmeellisellä tavalla. Sinun kannattaa käyttää tilaisuutta hyväksesi ja keskittää energiasi jonkun sinulle tärkeän asian toteuttamiseen.

Vaaka

Tänään sinun tulisi pystyä sanomaan asiat sellaisina kuin itse koet niiden olevan, sillä se on ainoa keino välttyä pahemmilta väärinkäsityksiltä. Muuten löydät itsesi melkoisten väärinkäsitysten suosta, ja ylös pääseminen saattaa olla yllättävän vaikeaa. Puhu siis rehellisesti suusi puhtaaksi.

Skorpioni

Olet täynnä intoa ja positiivista energiaa, mutta et saa suunnitelmiasi etenemään, ellet ole valmis perumaan tai muuttamaan jotakin aikaisemmin antamaasi lupausta. Tällaisena aikana sinun on viisasta myöntää erehdyksesi, vaikka se väliaikaisesti synnyttäisi epäluottamusta sinua kohtaan.

Jousimies

Joku sinulle merkittävä projekti uhkaa pysähtyä niille sijoilleen, ellet uskalla nopeasti puhua suutasi puhtaaksi jostakin sinua vaivaavasta asiasta. Asiat ovat selvästi muuttuneet siitä, mistä alun perin lähdit liikkeelle, ja siksi et voi toimia aikaisempien lupaustesi mukaan.

Kauris

Järkesi leikkaa kuin partaveitsi, ja nyt kannattaa ryhtyä tuumasta toimeen jokaisen mieleesi juolahtavan idean toteuttamiseksi mahdollisimman pian. Asioita ei pidä yrittää miettiä etukäteen valmiiksi, sillä nyt ne selviävät parhaiten vasta sitten, kun olet jo toteuttamassa niitä.

Vesimies

Ristiriitoja on luvassa oikein roppakaupalla, mikäli et ole viime päivinä pystynyt ilmaisemaan rehellisesti omaa kantaasi ikäviltä tuntuneissa asioissa. Nyt ei kannata viedä mitään asiaa väkisin eteenpäin, sillä se vain pahentaa tilannetta.

Kalat

Nyt kulkee lujaa ja riskin ottaminen joissakin päivittäisissä asioissa kannattaa varmasti. Älä kuitenkaan luota muiden mielipiteisiin, vaan ainoastaan omiisi. Älä myöskään yritä suunnitella mitään liian valmiiksi, vaan uskalla toimia hetken mielijohteesta ja avoimin mielin.

X