Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 11.7.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Energiatasosi ei ole huipussaan näinä viikkoina, joten yritä olla rasittamatta itseäsi liikaa. Dynaaminen lippu liehuen lähteminen ei välttämättä juuri nyt ole sinun juttusi, vaan sinun olisi parasta sopeutua johonkin tasaiseen tahtiin. Kodin piirissä voi olla monenlaista sumplimista, mikä hermostuttaa.

Härkä (20.4.-20.5.)

Sinulta onnistuu nyt oikeiden sanojen löytäminen oikeassa kohdassa oikealle ihmiselle. Toivottavasti saat tilaisuuden näyttää tätä keskusteluissa, joista kehkeytyy todennäköisesti pidempiä kuin tavallisesti. Sana maratonpuhelu voi tulla tutuksi, jos ei nyt niin parin viikon sisällä.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Sinulla on näinä päivinä nähtävästi enemmän aikaa olla ja istua rauhassa tai paneutua omistuksiisi ja tavaroihisi. Huomaat herkemmin kasvillisuuden ja luonnon. Ehkä kaipaat enemmän luonnon helmaan, johonkin perinteiseen paikkaan. Kerää kukkasia tai hanki tavaroita, joihin sinulla on tunneside!

Rapu (21.6.-22.7.)

On mahdollista, että siteesi sen kun voimistuu johonkin paikkaan tai paikkakuntaan nähden. Lomalla olijoilla voi kehkeytyä poikkeuksellisia siteitä kaikkeen ympäröivään, jopa hyvin pitkäksi aikaa. Tekemiset hoituvat hyvin ryhmässä tai sinulle voi tulla tekemistä myös suurissa paikoissa, joissa on paljon ihmisiä.

Leijona (23.7.-22.8.)

Kaukainen palmuranta tai muu paikka, jossa on tunnelmallinen ja rauhaisa ilmapiiri sopii nyt lomanviettoon. Et kaipaa esilläoloa juurikaan tai sitä ei ihmeemmin ole tiedossa, mutta voit kompensoida tämän jo heinäkuun loppupuolella, jolloin merkkisi aktivoituu uudella tapaa. Viihde-elämys ihastuttaa!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Sinulla on tällä hetkellä kokonaisuuksien tajua, ja se on ainakin tarpeen, jos eteesi tulee mitä erilaisempia asioita ja ihmisiä, joita täytyy tuoda tavalla tai toisella yhteen. Sopeutumistaitoa todennäköisesti tarvitaan erikoisempiinkin tilanteisiin. Tuulahdus toiselta paikkakunnalta voi tuoda mukanaan ehdotuksen.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Ilmassa on vakavampiakin teemoja, ja tärkeää on koota asiat yhteen, tarkastaa päämäärät ja toimia niiden mukaan niin hyvin kuin lomalaisena voi. Mitä kotielämään tulee, olet määrätietoinen ja näytät, miten haluat olla ylpeä asioista ja ihmisistä. Sinulla on myös kosminen lupa kiinnostua sijoittamisesta.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Kutsu voi käydä naapurikaupunkiin tai toiselle paikkakunnalle, ja jos hyväksyt sen, vierailu voi avata näkemyksiäsi ja visiitistä voi muotoutua ikimuistoinen. Keskustelut pysyvät helposti menneessä tai historiassa, johtuen tällä hetkellä vallitsevista rapu-planeetoista. Miehinen aloite on ehkä kuvassa mukana!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Eivätkö energiat vedä kovin paljon seikkailemaan ja kokeilemaan? Näyttää tosiaan siltä, että nyt on aika lailla erilainen tilanne kesäkuuhun verrattuna. Jos pidät työteliäisyyden mielessä, se kantaa myöhemmin hedelmää. Näet myös paremmin, mitkä kohdat kehossasi ovat sellaisia, että niiden toimintakykyä voisi parantaa.

Kauris (21.12.-19.1.)

Joko sinun tai jonkun toisen tunnetila on herkillä, ja ehkä sen suhteen on jotakin peittelyä. Tunnetiloissa on myös virtaavuutta ja moni kauris kaipaa väljemmille vesille, kenties ihan veneilyharrastuksen kautta. Naiset voivat kohdata herrasmiesmäistä kohtelua miehen taholta, ja se voi tyydyttää makuaistin!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Koska planeetat näyttävät pitävän sinua kiinni työssä, herää kysymys, mitä työtä se lomaa viettävillä voi olla. On kuitenkin mahdollista, että korjattavaa tuodaan eteesi tai esitetään sivulauseessa, joten varmaankin tartut niihin, jos ei tänään niin näinä viikkoina. Luot pientä rakkauden magiikkaa!

Kalat (19.2.-19.3.)

Värähtelyt luovat yhä avoimia tunnelmia, ja mielelläsi unohdat menneet erimielisyydet ja riidat. On mahdollista, että muutkin unohtavat riitansa kanssasi ja saat viettää aikaa aidosti hyvissä tunnelmissa. Tunneplaneetat pitävän tilanteen hiukan epävarmana ja jostain voi tulla makuasioiden erilaisuus.

X