Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 12.12.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Istock

Oinas (20.3.-19.4.)

Taas kuukauden jälkeen kuu on saapunut ystävämerkkiisi leijonaan, joka edustaa samaa tulielementtiä kuin sinä. Tulta on siis taas pelissä mukana, vaikka ei samalla tavalla kuin esimerkiksi joitakin viikkoja sitten. Voit kuitenkin saada sysäyksen suurten tunteiden ilmaisuun ja ehkä myös vastaanotat niitä.

Härkä (20.4.-20.5.)

Kodin tai perheen piirissä oleviin järjestelyihin voi tulla enemmän tarvetta näinä päivinä, ja tunteitakin ilmaistaan varmaankin dramaattisemmin puolin ja toisin. Tai ehkä koet draamaa jossain muualla, kuten vaikka teatterissa. Tarvetta on kokea parhaita puolia kulttuurista, ja suhde elää hyvin mukana!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kaksi planeettaa liittää sinut näinä viikkoina aiheisiin, joihin voi liittyä monenlaista pohdintaa vaikka ihmisten välisistä monimutkaisista suhteista tai salaisuuksista tai sitten heidän vuorovaikutuksestaan. Talous voi olla asia, joka esiintyy vääjäämättä työympäristössä, ja sitä käsitellään paljon.

Rapu (21.6.-22.7.)

Sinulla voi olla työssä jollain tavalla uusi vaihe, jossa vuorovaikutus on esillä voimakkaasti ja asiapitoiset neuvottelut pitävät mielesi kirkkaana ja valppaana reagoimaan. Ristivetoakin voi tulla näinä aikoina, kun erilaiset intressit kohtaavat. Romantiikan väreilyä saattaa tulla vastaan siellä sun täällä!

Leijona (23.7.-22.8.)

Jonkinlainen tuen osoitus toimillesi tai suunnitelmillesi on nyt mahdollinen. Ehkä yhteistyöhön tulee mukaan esiintymistä tukevia aspekteja. Työteliäisyys on myös kunniassaan sekä työpaikalla että kotona, eikä pienistä tehtävistä pääse helpolla irti – etkä ehkä haluakaan. Tunne voi alkaa kipinöidä työyhteisössä!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Jokin kotiasia tai perheeseen liittyvä seikka voi nyt järjestyä hyvin tai sitten toimit hyvin päämäärätietoisesti kotioloissa, liittyen vaikka jouluvalmisteluihin. Näinä aikoina sinulla voi olla voimakkaampi tarve saada elämääsi ripaus luksusta, hyvää viihdettä tai näyttäviä vaatteita tai esineitä.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Inspiroivia juttuja voi tulla esiin ryhmissä, joissa moni saattaa haluta olla äänessä tai tuoda muulla tavoin itseään esiin. Ryhmätapaamiset voivat lähipäivinä liittyä muutenkin teemoihin, joissa puhutaan esilläolosta, valosta tai näyttävyydestä. Perhepiirin ja lähiseudun merkitys sen kun kasvaa.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Näinä päivinä näyttäisi olevan odotettavissa jonkin verran pohdintaa ammatillisista suuntauksista tai työhön liittyvästä ilmapiiristä. Ehkä saat jonkin työasian järjestykseen, mihin voit tarvita uuden keinon. Sanojen merkitykset voivat olla tavallista suurempia, ja saat itsekin helpommin sanottua sanottavasi!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Nyt voi olla taas tiedossa tuulahduksia muualta tai yhteyksiä ulkomaihin. Yleensä kaipaatkin niitä, sillä reviirisi kuuluu olla laaja. Sinulla on hyvä tilaisuus saada kuntoon asia, joka vaatii tiukkaa järjestystä tai kurinalaisen paperiseikan eteenpäinviemistä. Rakkaus on pikemminkin rauhallista tai nautinnollista!

Kauris (21.12.-19.1.)

Työnteon, kuntoilun tai erilaisten korjaustöiden suhteen on voinut olla enemmän tekemistä viime kuukausina, ja tämä vaihe jatkuu yhä pari kuukautta. Olet varmaan myös herkempi aistimaan mahdolliset vaivat. Kuitenkin nyt Venus laittaa sinut haluamaan kauneutta, lämpöä, tunnelmaa ja rakkautta.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Merkittäviä kohtaamisia voi olla parin päivän aikana, ja saatat viettää aikaasi näkyvän ja itsevarman henkilön kanssa. Jokin suurempaan yhteisöön tai ryhmään liittyvä seikka voi ratketa lopullisesti ja kannaltasi erinomaisesti. Rauhoittavat ja hengelliset energiat ovat läsnä, ja joogakin sopisi tähän saumaan!

Kalat (19.2.-19.3.)

Arkista kunnostamista tai korjausta voi olla tiedossa parin päivän ajan. Työhön voi tulla mukaan jotain, joka saa sinut loistamaan hetkeksi tai kuulemaan kehun esimerkiksi tekemisistäsi. Kuuluminen yhteisöön näyttäisi olennaiselta seikalta vielä viikkoja, ja voit saada siellä lisää sananvaltaa.

X