päivähoroskooppi oinas
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 12.9.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Planeettojen innokkuutta ja avoimuutta lisäävä vaikutus on huomattava kuun kolmannelle viikolle saakka, ja juuri nyt siihen tulee lisäpontta. Voit saada itsellesi tärkeässä asiassa askeleen eteenpäin tai sitten ryntäät suin päin johonkin uuteen. Joidenkin suhteiden kannalta vaaditaan yhä itsetutkiskelua!

Härkä (20.4.-20.5.)

Voit päästä kiinni salaisuuteen, joka on ollut joidenkin tiedossa, tai sitten kyse on juoruilusta, johon menet itsekin mukaan. Saat kuitenkin todennäköisesti paljon konkreettista aikaan ja vahvistusta pitkän tähtäimen suunnitelmiisi, ja se on sinulle erityisen tärkeää. Nauti Venuksen pehmeistä värähtelyistä!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Esiintymisesi on ollut poikkeuksellisen vakuuttavaa viime viikkoina, ja sinulla on yhä tilaisuus parantaa asemaasi työyhteisössä nimenomaan sitä kautta. Osaat asettaa pelimerkkisi oikein monessakin kohtaa, ja saat tarvitsemaasi stimulaatiota ja vaihtelua. Kotiasiat mietityttävät kuitenkin yhä!

Rapu (21.6.-22.7.)

Vielä pitkälle lokakuulle kestävä planeettavaikutus pitää osaa elämästäsi ikään kuin kulissien takana tai siten, ettet halua paljastaa kaikkea muille. On myös mahdollista, että planeettavaikutus liittyy pidempään tarpeeseen saada lepoa tai vaikka harrastaa meditaatiota. Kodistasi löydät joka tapauksessa virikkeitä!

Leijona (23.7.-22.8.)

Olet aika lailla valmiudessa reagoimaan ja neuvottelemaan eri tahojen kanssa. Mielesi näyttäisi toimivan näinä aikoina hyvin terävästi ja samalla niin, että näet asian monet näkökulmat. Asiat ulottuvat nyt mahdollisesti kauas, jopa ulkomaille, tai ainakin suurista visioista on kyse. Valloitat tunteiden kautta!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Ehkä haluat nyt paneutua enemmän sielusi syvyyksiin ja löytää sieltä runsauden sarven. On yhtä hyvin mahdollista, että löydät mielenkiintoa taloudesta tai sijoittamisesta ja laitat jotain alulle tässä aihepiirissä. Sinulla on nyt pidempiaikainen pakottava tarve saada asiat menemään nopeammin eteenpäin, jopa rakkaudessa!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Kaikenlaiset ulostulot ovat olleet ajan hermolla jo pidemmän aikaa, etkä enää halua pitää vain itselläsi tiettyjä asioita tai salaisuuksia. Yhteistyökin on voinut saada uskomattomia puitteita, joita on jopa vaikea uskoa todeksi. Näissä aiheissa on hyvä takoa ja lisätä samalla tietotaitoasi, mukaan lukien filosofia tai juridiikka.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Merkurius ja Mars ovat jo useita viikkoja painottaneet merkkisi suhteen elämänalueita, joihin liittyy salaisuuksia, kyseenalaisia seikkoja tai henkisiä asioita, joten jokin näistä vaihtoehdoista pitäisi nyt vieläkin olla seuranasi sielusi sopukoissa. Ehkä olet miettinyt elämää suurempia kysymyksiä myös arjessa.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Toisten vaikutus sinuun on yhä poikkeuksellisen voimakas, ja se jatkuu vielä pitkälle lokakuulle. Siksi kannattaa ottaa muiden mielipiteet erittäin hyvin huomioon eikä lähteä sooloilemaan asioissa. Parhaimmillaan olet mukana innostavassa toiminnan pyörteessä. Suhteessa vinoilu johtaa helposti draamaan!

Kauris (21.12.-19.1.)

Juuri nyt kuu ja Jupiter korostavat sektoriasi, joka liittyy kotiin, perheeseen ja lähialueisiin, joten näiden hyväksi kannattaisi tehdä paljon. Yritä vaikuttaa paikalliseen epäkohtaan lähiympäristössäsi, jos se on askarruttanut pitkään! Vaikka viihdytystäkin löytyy, on työ vaativaa ja yksityiskohtaista!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Älylliset aktiviteetit ovat erittäin hyvien planeettavaikutusten alla, ja voit päästä loistavaan keskusteluyhteyteen tahon kanssa, josta on sinulle joko paljon iloa, hyötyä tai molempia. Ideoita sinkoilee puolin ja toisin, ja joitakin niistä halutaan päästä heti toteuttamaan. Venus voi viitata kolmiodraamaan!

Kalat (19.2.-19.3.)

Energiatasosi viimeaikainen jojoilu ja tunnetilojen äärimmäinen kokeminen eivät näköjään ole vielä tiensä päässä ja joudut kokemaan niitä jatkossakin. Hopeareunus pilven reunalla on se, että haasteelliset planeetat saavat tarttumaan härkää sarvista ja kehittymään huimalla nopeudella! Tartu siis!

X