Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 13.6.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuu on jousimiehessä, mikä on tulimerkki niin kuin oma merkkisi, joten hankkeitasi tuetaan paremmin ja innostusta on kaiken kaikkiaan enemmän mukana. Merkurius vaihtaa pitkästä aikaa merkkiä, ja sen siirtyminen vilkkaaseen kaksosten merkkiin on myös loistava kannaltasi. Keskustelut tihentyvät.

Härkä (20.4.-20.5.)

Jokin useita kuukausia esillä ollut kärsivällisyyttä vaativa tai pitkäpiimäinen aihe näyttäisi vihdoin väistyvän muiden asioiden tieltä ja mahdollisesti olet saanut jotain monumentaalista valmiiksi! Ehkä palaat maanläheiseen aiheeseen, joka oli mielessäsi pari kuukautta sitten. Venus on onneksesi merkissäsi vielä.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Tämä päivä vaikuttaa uudella tavalla elävöittävältä jo siksikin, että kanssakäymisen määrä lisääntyy tai sen tahti nopeutuu. Merkurius tulee merkkiisi useaksi viikoksi, joten kykenet järjestämään ajatuksesi ja suunnitelmasi paremmin. Viime viikkoina esillä ollut aktiivinen verkostoituminen jatkuu.

Rapu (21.6.-22.7.)

Kohdallasi on todennäköisesti vaihe, jolloin suuret ympyrät kiinnostavat vähemmän ja siirryt jonkinlaiseen taustatekijän tai harmaan eminenssin moodiin. Reilun viikon päästä tämä moodi vahvistuu entisestään ja se lupaa hyvää kesälomailun kannalta. Mars puskee yhä kuitenkin aktiivisuuteen.

Leijona (23.7.-22.8.)

Töiden ohella näyttäisi olevan huumoria, leikkisyyttä tai kepeyttä, ja siksi päivässä on kaiken todennäköisyyden mukaan paljon nautittavaa. Työssä olevilla on myös inspiraatiota ja uusia suunnitelmia, ja lomalaisilla paljon hehkutettavaa. Lähiviikkoina olet vaihtelevissa kuvioissa mukana!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Tässä alkavassa viikossa on hieman erilainen vire kuin edellisessä, ja jokin työhön liittyvä seikka teettää enemmän töitä tai on useasti mielessäsi. Vai onko niin, että lähiviikkojen aikana on hoidettava paljon asioita nopeaan tahtiin ennen lomia? Mars oinaassa pitää sinut yhä strategisten pohdintojen äärellä.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Sinulle voi tulla ajankohtaiseksi matkan suunnittelu tai lähtö matkalle nyt tai parin viikon sisällä. Joka tapauksessa juuri nyt näyttäisi ilmassa olevan paljon ajatuksia liikkeellelähdöstä ja ehkä enemmän liikkumista ihan lähiseudullakin. Tällä viikolla voit kohottaa asemaasi jollain tavalla muiden silmissä.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Uusi raha-asia voi työntää päätään esiin tai sitten kyseessä on työhön liittyvä talousasia, joka koskettaa sinua vain ohuelti. Kuitenkin sumplit niitä tai joitain piileviä asenteita, joita huomaat tarkkanäköisenä ympäristössäsi. Muista, että vielä pitkään pohjavireenä on työ, josta et heti saa kiitosta tai mainetta.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Merkurius-planeetta saapuu vastapäiseen merkkiisi useaksi viikoksi, ja se voi elähdyttää huomattavasti viestintää, joten sometuksen ja puheluiden tahdin voi olettaa olevan vilkasta. Ilmassa on mahdollisesti myös enemmän vastakkaisia mielipiteitä, joten suu kannattaa pitää supussa sopivissa kohdissa!

Kauris (21.12.-19.1.)

Viikosta on tulossa erilainen edellisiin viikkoihin verrattuna, siinä mielessä etenkin, että yksityiskohtaista pakertamista on tiedossa enemmän. Näinä päivinä olet ehkä syventyneempi itseesi, omaan olotilaasi tai muiden auttamiseen. Kuten viime viikkoina, Venus pitää viehätysvoimaasi koholla!

Vesimies (20.1.-18.2.)

On todennäköistä, että saat paremman yhteyden merkkisi persoonallisuuspiirteisiin, joihin liittyy leikkisyyttä, pelaamista tai viihdettä. Olisi hyvä, että työssäkin olisi hauskaa, sillä muutoin voit ikävystyä. Lähiviikkoinakin vapaa-ajan merkitys on suuri ja näytät parasta itseäsi. Liikut entistä enemmän.

Kalat (19.2.-19.3.)

Kuu ja Merkurius osuvat haasteellisesti merkkiisi, mikä voi tarkoittaa sitäkin, että haluat selvästi näyttää osaamisesi tai arvosi muille. Ole tarkka, että asetat sanasi oikein ja että ylpeyden tunne ei vie mukanaan väärille raiteille. Tee konkreettisia, selkeitä töitä, niin kuntosikin paranee samaan syssyyn!

X