Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 16.10.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Näinä päivinä on todennäköisesti merkittäviä vaiheita sopimusten kannalta, ja merkitys näyttäisi vain kasvavan lähipäivien sisällä. Ehkä tulossa on pakottava tarve johonkin uuteen järjestelyyn. Taloudelliset seikat tai resurssien pohdinta on myös tätä päivää. Rakkaudessa tärkeintä on keskustelu!

Härkä (20.4.-20.5.)

Toimintaan aktivoivaa energiaa on paljon, kuun ollessa pari päivää Marsin kanssa merkkiäsi vastapäätä. Reaktiot ovat monesti tunteenomaisia, joten riidaltakaan tai ärsytyksen tunteelta et voi aina välttyä. Myös nopearytminen yhteinen tekeminen, kuten vaikkapa siivous tai kokkailu, sujuu.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Työtehtäviin paneutuminen hihat käärien saattaa olla avain moneen nyt ja lähiviikkoina. Tekeminen voi vaatia poikkeuksellista uhrautumista, mikä on vaivan arvoista. Se ei kuitenkaan tuota välttämättä näkyviä tuloksia aivan heti. Poikkeuksellista hauskanpitoa ja mukavaa seuraa voi olla tarjolla, ehkä flirtin kera!

Rapu (21.6.-22.7.)

Kodin piirissä on varmaankin ollut pidempään järjesteltäviä asioita, joita on ollut pakko suorittaa ja joiden kanssa ovat välillä menneet hermot. Tätä on yhä ilmassa, ja haastava tehtävä lähestyy. Nyt voi olla myös sopimusten tai etätyön aikaa. Vaistosi saattaa ohjata sinua oikeaan suuntaan näinä päivinä!

Leijona (23.7.-22.8.)

Sinulla on mahdollisuus jatkaa merkityksellisten viestien tuottamista ja asioiden kääntämistä hyvin positiivisiksi ja kannustaviksi. Viesteissä tai kirjoittamisessa saattaa olla yhä enemmän halua vaikuttaa tai muuttaa asioita. Perhe-elämässä on ehkä juuri nyt tarpeita, jotka täytyy ottaa huomioon!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Sinulla näyttäisi olevan yhä kiinnostusta ympäröivään fyysiseen maailmaan ja saamaan oman osasi siitä. Tämä voi tarkoittaa sitä, että kiinnität huomiota siihen, kuinka toimiva materiaalinen ympäristösi on. Näet myös sen, mitä naapurusto ja lähiympäristö edustavat elämässäsi. Itsearvostus on nousussa!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Oletkohan ollut jo pari viikkoa keskeisessä roolissa ja joutunut ahertamaan tiedon ja paperipinojen kanssa? Älä hellitä, sillä tämä on tärkeä vaihe jonkin aloituksen kannalta, ja vaihe tiivistyy lähipäivinä. Ota kuitenkin aikaa itsellesi mieluiten luonnonläheisten aiheiden parissa, joihin voi kuulua kävelyä.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Kuuntelet yleensäkin hyvin sisäistä ääntäsi ja olet kiinteästi kytköksissä sisäiseen maailmaasi. Nämä asiat ovat nyt ja näiden viikkojen aikana hyvin esillä, joten voit kehittyä psykologisesti ja valmistautua yhä aktiivisempaan ajanjaksoon. Näinä päivinä vielä väsymys ja aktiivisuus vuorottelevat.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Jossain ryhmässäsi tai verkostossasi on todennäköisesti hyvä flow meneillään, ja voit jäsentää niissä asioita ja saada myös muut uskomaan ideoitasi. Tulevaisuuden suunnitelmat ovat erityisessä asemassa vielä viikon. Jokin vie sinut myös alitajunnan lähteen äärelle tai huomaamaan hädän.

Kauris (21.12.-19.1.)

Nämä viikot, edellisten kuukausien tapaan ovat merkittäviä oman tiesi kulkemisessa eteenpäin tai muiden eteenpäin työntämisessä. Toisin sanoen, nyt ei ole aika korjata hedelmiä, vaan tarttua kaikkeen, mitä voit suorittaa ja missä voit hioa taitojasi. Ryhmätoiminta saattaa kiinnostaa eniten vapaalla.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Olet ehkä saanut hien päälle useammin viime päivinä, ja sama tykitys jatkuu. Toteutat planeettakuvioita parhaalla tavalla, jos suoritat nyt ja lähiviikkoina fyysisesti vaativat työt ja vielä fyysiset harrastukset sen päälle. Älä siis luota vain leppoisuuteen, vaikka sitäkin on kulttuurin ohella tarjolla.

Kalat (19.2.-19.3.)

Raja piilossa pitämisen ja paljastamisen välillä on häilyvä, ja ehkä juorut ovat kuvassa mukana. Haluatko kaivella enemmän jotain tai paneutua mysteeriin? Vai onko suhdekuvioissa sellaista, joka pitää asiat poissa näkyviltä? Tuulettuminen raikkaassa ilmassa tai toisessa kaupungissa on tärkeää.

X