Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 16.12.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Koko loppukuun ajan vaikuttava Jupiterin kolmio Uranukselle kertoo suurista mahdollisuuksista alkamassa olevan Kulta-ajan tekijöille. Menestys on hetkessä elämistä ja tästä hetkestä nauttimista. Siitä syntyy uskomattomia oivalluksia ja menestystarinoita.

Oinas

Jupiterin neliö merkkiisi herättää syvää tyytymättömyyttä ja tyhjyyden tunnetta kaikkia sellaisia asioita kohtaan, jotka todellisuudessa supistavat luovuuttasi ja rajoittavat mahdollisuuttasi menestyä. Hyväksy tämä tyytymättömyyden tunne arvokkaaksi oppaaksi pois elämääsi rajoittavista olosuhteista.

Härkä

Menestys kolkuttelee ovellesi melkein rautanyrkillä ja sinun täytyy olla todella luutunut vanhoihin kuvioihisi, ellet lähde seuraamaan innostuksesi viitoittamaa tietä. Uudet mahdollisuudet ovat hyvin tavallisesta poikkeavia ja sinun tulee uskaltaa uhmata muiden mielipiteitä kerta toisensa jälkeen.

Kaksonen

Sisäinen pakko ajaa sinua laajentamaan jotain osa-aluetta elämässäsi, eikä siinä kannata laittaa hanttiin. Pelko vain tuppaa ottamaan vallan tällaisessa tilanteessa, etkä saa suunnitelmaasi toteutettua ihan helposti. Nyt on pystyttävä ottamaan tietoinen riski sinua kiinnostavassa hankkeessa.

Rapu

Koeta löytää sinua tällä hetkellä kaivavan tyytymättömyyden aiheuttaja. Juuri nyt sinulla on yksi parhaista mahdollisuutta vaikuttaa elämääsi rajoittaviin olosuhteisiin ja muuttaa ne paljon paremmiksi. Et voi tehdä juuri mitään, mutta pelkkä tietoisuus auttaa sinua pääsemään irti raastavasta tilanteesta.

Leijona

Hermostunut energia kuuluu tähän aikaan ja nykyiseen elämääsi todella voimakkaasti. Ahdistava olotila ravistelee sinua irti jostakin sellaisesta, jolle sinulla ei enää ole mitään käyttöä. Samalla elämä tarjoaa jotakin todella suurta harppausta aivan uuteen suuntaan. Loikkaa ihmeessä, jos suinkin pystyt.

Neitsyt

Tahti kiihtyy tämän kuvion aikana huippulukemiin ja tilaisuuksia tarjotaan liukuhihnalla. Et millään ehdi ottaa kaikkia tarjouksia vastaan tai ainakaan lähteä niitä kaikkia toteuttamaan. Tee rohkea valinta ja kelpuuta itsellesi vain sellaiset vaihtoehdot, jotka saavat sinut tärisemään innosta. Muut eivät tuota mitään tulosta.

Vaaka

Varaudu siihen, että joku hyvänä pitämäsi projekti kaatuu ryminällä aivan varpaillesi. Silloin on joku tärkeä yksityiskohta jäänyt huomaamatta. Sinun on aivan turha suunnata tyytymättömyyttäsi kehenkään ulkopuoliseen, sillä ajan laatu paljastaa, että niität vain omaa kylvöäsi. Kestä siis seuraukset mukisematta.

Skorpioni

Jupiter ja Uranus laittavat elämäsi kokonaan uusiin uomiin lähikuukausien aikana, eikä sinun tarvitse kuin kulkea elämän osoittamaa latua. Meno on hurjaa, mutta pystyt säilyttämään otteesi asioista, kunhan uskallat itse päättää jokaisesta yksittäisestä valinnasta, joka nyt tulee eteen.

Jousimies

Uranuksen neliö ravistelee kovalla kädellä liian paikoilleen jumiutuneita osia elämässäsi. Et saa sielullesi mitään rauhaa, ellet pysty vetäytymään täysin omiin oloihisi juuri silloin kun siltä tuntuu. Tarvitset paljon tilaa toteuttaaksesi jonkun kaukaisen unelmasi, vihdoinkin.

Kauris

Olet erittäin merkittävässä ja suotuisassa vaiheessa rakentamaan omaa uraasi kokonaan uuteen suuntaan. Nopeat oivallukset ohjaavat sinua yllättäviin tilanteisiin, joissa on pakko reagoida nopeasti omaan innostukseen. Miettimisaikaa on sitä vähemmän, mitä innostavammasta jutusta on kysymys. Älä vaan hidastele.

Vesimies

Tietyt paikoilleen pysähtyneet asiat harmittavat aivan hillittömästi, sillä jossain sisimmässäsi tiedät tämän ajan tarjoavan sinulle tarpeellista muutosta. Ahdistava olotila kuuluu tähän aikaan opastavana energiana. Kuuntele sitä hyvin tarkkaan, sillä se ohjaa sinua pois jostain sinulle täysin tarpeettomasta.

Kalat

Merkkisi on hyvin otollisessa asemassa Jupiterin ja Uranuksen keskipisteessä. Sinulla on oivalluksen ja laajentumisen lahja käytössäsi samaan aikaan ja niillä voi saada ihmeitä aikaan lähikuukausien aikana. Nyt kannattaa tehdä rohkeita siirtoja ja ottaa sinulle kuuluva osa menestyksen makeasta kakusta.

X