Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 17.6.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Maailma muuttuu tällä viikolla suuressa mittakaavassa siksi, että kosmos heittää vakavan haasteen kaikille mahdollisille tulosodotuksille niin pörsseissä kuin meidän tavallisten ihmisten elämässä. Hetkessä eläminen on nyt kultaakin arvokkaampaa valuuttaa.

Oinas

Jupiter kolmiossa merkkiisi antaa Sinulle yllättäviä mahdollisuuksia elämässäsi etenemiseen siksi, että näet asiat muita laajemmasta näkökulmasta ja osaat tehdä vaistomaisesti oikeita ratkaisuja.

Härkä

Jupiter haastaa sinut tekemään suuria päätöksiä tehdessään nyt 150 asteen kulmaa merkkiisi. Olet todella suurten mahdollisuuksien äärellä, mutta onnistuaksesi Sinulta vaaditaan rohkeutta heittäytyä leikkiin omaan intuitioosi luottaen ja alitajuisen pelkosi selättäen.

Kaksonen

Jupiterin oppositio kysyy tiukkaan sävyyn, nautitko todella kaikesta siitä, johon tällä hetkellä käytät energiaasi ja luovuuttasi. Vaistosi ovat äärimmäisen herkässä tilassa ja varoittavat vikasuuntaan menossa olevista asioista. Ahdistus kertoo, mitä asioita ja ihmisiä kannattaa nyt varoa.

Rapu

Nyt olisi sitten uskallettava tehdä niitä ratkaisevia siirtoja etenkin urakuvioissa ja työelämässä, sillä menestys odottaa eri suunnassa kuin ehkä koskaan aikaisemmin. Pitämällä tiukasti kiinni omasta näkemyksestäsi ja haastamalla rohkeasti muiden mielipiteet olet osumassa kultasuoneen.

Leijona

Voi mahoton mitkä mahdollisuudet sinulla onkaan laittaa menestyksen pyörät pyörimään Jupiterin tehdessä kolmiota merkkiisi. Aavistuksesi ohjaavat Sinua oikeaan suuntaan, vaikka ympärilläsi velloisivat millaiset kaaoksen aallot. Voit luottaa aivan täysillä omiin ratkaisuihisi riippumatta siitä, millaisella viiveellä tulokset ovat nähtävillä.

Neitsyt

Jupiterin neliö kehoittaa luottamaan alitajuntasi varoituksiin etenkin sellaisissa asioissa, joihin Sinua houkutellaan tulosten ja menestyksen nimissä. Sinulla on erittäin herkkä alitajunta vaistotaksesi, mikä toimii ja mikä ei. Jos se nyt varoittaa jostakin, niin tarkista ennen kuin heittäydyt täysillä matkaan.

Vaaka

Jupiterin sekstiili auttaa Sinua vaistoamaan, millaiset jutut ovat nyt niitä todella toimivia ja mitkä eivät. Jos olet itse innoissasi ja muut tekevät kaikkensa estääkseen Sinua, niin olet mitä todennäköisemmin menossa oikeaan suuntaan.

Skorpioni

Jupiter ja Neptunus ovat hyvässä kulmassa merkkiisi, vaikka ne muuten ovatkin varsin haastavassa kulmassa keskenään. Kaiken tähän aikaan liittyvän sekaannuksen keskellä on Sinulla erinomainen mahdollisuus löytää itsellesi aivan loistavia uusia mahdollisuuksia.

Jousimies

Jupiter ja Neptunus ovat nyt tarkassa neliössä keskenään ja Jupiter yhtymässä merkkiisi. Luota täysillä omaan innostukseesi, mutta pidä samalla jalat tiukasti maan pinnalla. Aavistat todella herkästi, mitkä asiat eivät tällä hetkellä ole oikealla tolalla. Luota aavistuksiisi, jos niitä tulee ja siihen asti painat menemään urku auki.

Kauris

Jupiterin ja Neptunuksen neliö on suotuisassa kulmassa merkkiisi ja löydät yllättäviä mahdollisuuksia sieltä, mistä jotkut muut palaavat tyhjin käsin. Älä anna muiden kokemusten estää itseäsi, sillä pystyt näkemään asiat laajemmassa mittakaavassa ja osaat tehdä oikeita ratkaisuja.

Vesimies

Jupiter sekstiilissä merkkiisi antaa hyvät eväät laajentaa elämäsi kuvioita niillä alueilla, joista olet eniten kiinnostunut. Kaikki iloinen ja nautinnollinen tekeminen tuo yllättäviä tuloksia mukanaan. Älä anna ympäristön epäilysten vaikuttaa omaan menoosi.

Kalat

Jupiter ja Neptunus ovat nyt tarkassa neliössä keskenään ja Jupiter neliössä merkkiisi. Tästä syystä aavistat todella herkästi, mitkä asiat eivät tällä hetkellä ole oikealla tolalla. Ole siis tarkkana aavistustesi kanssa ja tarkista sellaiset asiat, jotka koet vähänkään epäilyttävinä.

X