Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 18.7.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Tunnetilasi herää johonkin voimakkaasti ja alat ajaa oikeaksi katsomaasi asiaa tai yrität vaikuttaa tulisesti johonkin muuhun. Paljon asioita ja emootioita pyörii nyt perheen, kodin tai vapaa-ajan asunnon ympärillä, eikä kaikesta ole yhtenevää näkemystä. Rakkauteen voi tulla ryppy!

Härkä (20.4.-20.5.)

Kuun sijainti liittyy nyt alitajunnan sektoriisi parin päivän ajan, joten ei kannata odottaa, että kaikki sanotaan suoraan. Tai sitten asiat sanotaan suoraan, mutta niihin kätkeytyy jokin piiloviesti. Sinulla näyttäisi heräävän kiinnostus näkymättömiin tai arvoituksellisiin aiheisiin, kuten vaikkapa astrologiaan!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Jos avaat silmäsi laajasti auki maailmaan, voit nähdä jotain poikkeuksellisen hohdokasta tai sankarillista. Yhteisössä saattaa avautua uusia mahdollisuuksia, ja kansainvälisyys tuo siihen oman lisänsä. Kaikenlaista uutta ja innostavaa on muutenkin ilmassa, mutta suhteesi pitäytyy paikoillaan.

Rapu (21.6.-22.7.)

Kuu on dynaamisessa oinaan merkissä pari päivää, ja sinun kohdallasi se tuo tunteet pintaan! Joten jos meneillään on kytevä riita tai sinua on loukattu, on todennäköistä, että tuot sen esiin. Tai päinvastoin. Taivaalla oleva terävä Merkuriuksen ja Pluton aspekti ei päästä sinua vähällä älyllisesti!

Leijona (23.7.-22.8.)

Näyttäytyykö sinulle jonkinlainen uusi uljas maailma, uusine valloituksen kohteineen, vai oletko muuten vain sillä tuulella, että kykenet mihin vain? Toisaalta pidät monet asiat omana tietonasi, sillä piileviin seikkoihin liittyvä sektorisi on yhä aktivoitunut. Et siis pääse täyteen vauhtiin.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Jotain uutta voi ilmetä raha-asioissa, ja kyse on todennäköisesti siitä, että vapaudut taakasta tai uusi sijoitusmahdollisuus näyttäytyy houkuttelevana. Varovaisena luonteena et tietenkään ryntää suinpäin houkutuksen perään. Yhteisössä voi olla tilanne, jossa täytyy tehdä käänne toiseen suuntaan.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Yhteisissä hankkeissa voi olla aluillaan jotain ihmeellistä tai suurta, joko työssä tai vapaa-ajalla, tai sitten kohtaat henkilön, jonka avartava vaikutus on suuri. Työssä tai paperiasiassa voi olla kinkkinen vaihe, ja se vaatii poikkeuksellisen syvällistä selvittämistä. Suhteet ovat jälleen vakavalla pohjalla!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Suhteissasi kaukana asuviin ihmisiin tai muilla paikkakunnilla sijaitseviin tahoihin voi tapahtua muutos tai sitten niihin liittyy voimakkaasti vaikuttava tilanne tai sopimus. Arkisissa töissä voi tapahtua helpotusta esimerkiksi uusilla välineillä tai sitten enemmän apua tulee tarvittaessa. Suhde-elämä paranee!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Voit saada paljon kokemuksia vapaalla, ja on mahdollista, että löydät uuden vauhdikkaan harrastuksen! Leikkisyys, huumori tai pelaaminen ovat kovassa huudossa, ja ainakin ympäristö kannustaa sellaiseen. Toisaalta, vakavahenkisyyttäkin on, eikä vähiten siellä, missä pohditaan taloudellista turvaa.

Kauris (21.12.-19.1.)

Olisiko niin, että kaipaat juuri nyt kotielämään tavanomaista suurempaa loisteliaisuutta, näkyvyyttä tai värikkyyttä? Kotisi sisustuksessa ovat värit voineet jo saada lisää voimakkuutta viime viikkoina muutenkin tai sitten toiminnallisuus on siellä lisääntynyt. Ole varpaillasi mahdollisen vastakkainasettelun suhteen!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Eloisuutta näkyisi olevan runsaasti ympärilläsi niin ihmisten, tapahtumien, osallistumisen kuin liikkumisenkin osalta. Liikkuminen näyttäisi enimmäkseen tapahtuvan lähellä, lähipiirin välillä kaukomatkojen sijaan, vaikka ei sekään mahdotonta ole. Keskittymisesi on kuitenkin toisaalta yksityiskohtaista.

Kalat (19.2.-19.3.)

Aurinko, Merkurius ja Venus ravun merkissä tukevat merkkiäsi, joten pääset helpommin eteenpäin tavoitteissasi ja saat parempaa palautetta. Vapaa-ajan ja viihteen suhteen näyttäisi olevan paljon meneillään tai sitten harrastukset ja pelit saavat tunteesi heräämään ja vievät paljon aikaa. Rakkauselämä heräilee.

X