Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 19.11.

19.11.2018 Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Tämä viikko tarjoaa Jupitermaisia oivalluksia oikein roppakaupalla, mutta ei kovin kauniissa paketissa. Planeettavoimat kysyvät tiukkaan sävyyn, oletko tyytyväinen omaan tekemiseesi? Onko se sitä, mitä todella haluat tehdä vai roikutko matkassa jostain muusta syystä.

Oinas

Vaikka tässä päivässä saattaa olla hiukan nihkeää energiaa, niin koeta omalta osaltasi löytää mielekkyys jokaiselle tekemällesi asialle. Jupiterin myönteinen asema merkkiisi antaa sinulle kyvyn löytää uusia mahdollisuuksia sieltä, missä muut ovat kohdanneet pelkkää epäonnea.

Härkä

Vaikka nyt tuntisitkin tarvetta saattaa asioita päätökseen, niin älä silti hakkaa päätäsi seinään, sillä tänään on monilla melko kehno päivä, etkä saa mitään apua ulkopuolelta. Tee toki kaikki, mikä on omissa käsissäsi, mutta tyydy sitten siihen. Etenemiselle koittaa parempi aika hiukan myöhemmin.

Kaksoset

Elleivät asiat tänään suju odottamallasi tavalla niin se on vain merkki siitä, että touhuat tulevaisuutesi kannalta väärien asioiden parissa. Nämä sinun kehitystäsi haittaavat askareet olisi syytä siirtää tuonnemmaksi tai kokonaan pois elämästäsi. Tärkeämmät tehtävät odottavat sinua heti oven takana.

Rapu

Älä jää ihmettelemään muiden hankaluuksia tai kehnoa oloa. Sinulla pitäisi olla ihan hyvä päivä keskittyä olennaiseen ja onnistua kaikessa mihin tunnet tarvetta ryhtyä. Muiden varaan ei kuitenkaan parane varata pienimpiäkään odotuksia tällaisena päivänä, vaan kaikki on hoidettava omatoimisesti.

Leijona

Elämä tarjoaa sinulle jotain kiehtovaa mahdollisuutta, johon on tartuttava hetkeäkään miettimättä. Jos kanttisi kestää, et tule katumaan tämän jakson aikana tekemääsi uhkarohkeaa päätöstä. Tulokset eivät näy ehkä muutamaan viikkoon, mutta sitten kun aika on kypsä, tiedät onnistuneesi yli odotusten.

Neitsyt

Tämä on aikaa jolloin elämä näyttää nurjan puolensa sellaisissa asioissa, jotka eivät syystä tai toisesta vastaa sinun todellisia tarpeitasi. Marsin oppositio ja Jupiterin neliö synnyttävät armottoman tyytymättömyyden ja epäonnen sellaisiin asioihin, joita raahaat tarpeettomasti mukanasi.

Vaaka

Tässä ajassa piilee yllättävän takaiskun vaara jossakin asiassa, johon olet satsannut energiaasi. Tällöin se on selvä merkki väärästä suunnasta, joka kuitenkin on oikaistavissa, mikäli tiedostat vaikeuksien tarkoituksen. Oikaisu ei ole helppo ja se vaatii hetkeksi kaiken keskittymisesi ja kaikki voimavarasi.

Skorpioni

Hoida kaikessa rauhassa omat hommasi ja jätä muiden ongelmat heidän omaksi huolekseen. Nyt ei kannata sekaantua toisten asioihin, sillä sinulla on heistä poiketen luova voima käytössäsi. Voima siis toimii vain henkilökohtaisiin tarkoituksiin kohdistettuna ja terve itsekkyys on vahva valtti elämän korttipelissä.

Jousimies

Jos huomaat, ettei se mitä olet tekemässä, vastaa lainkaan odotuksiasi niin ole valmis tiedostamaan, että vain sinä voit korjata tilanteen. Voit halutessasi lopettaa tarpeettoman roikkumisen sinulle vastenmielisissä asioissa juuri tämän jakson aikana. Päätöksesi eivät kaikkia miellytä, mutta miksi pitäisi?

Kauris

Sinulla ei pitäisi olla suurempaa hätää, vaikka joillakin muilla saattaa nyt tökkiä aika pahasti. Pysy mieluummin ulkona muiden ongelmista ja keskity sellaisiin asioihin, joista selviät omin voimin. Sinulle avautuu ehkä suuriakin mahdollisuuksia siellä, missä joku toinen laittaa pillit pussiin.

Vesimies

Ole tarkkana kun huomaat jonkun manailevan elämäänsä, sillä jollain tavalla toisen epäonni osoittautuu sinun onneksesi. Älä silti virnuile kenenkään vahingolle, vaan ota hienovaraisesti ohjat käsiisi ja ajele rauhassa omaan suuntaasi. Tällaisena aikana ei ole syytä herättää kateutta kenessäkään.

Kalat

Tyytymättömyys iskee kimppuusi sellaisten päivittäisten tehtävien yhteydessä, joista sinun olisi syytä alkaa pikaisesti hankkiutumaan eroon. Nämä turhauttavat elementit estävät sinua uppoutumasta sinulle tällä hetkellä tärkeimmän ja menestyksellisimmän projektin toteuttamiseen.

Lue myös:

Astro.fi

Annan viikkohoroskooppi 16.-22.11.

Suosittelemme