päivähoroskooppi leijona
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 19.12.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Olisiko aika hieman tarkastella rahavarojasi, niiden riittävyyttä ja suhteuttaa ne tulevaisuuden tarpeisiin. Nyt on muutenkin aika, joka patistaa monien muidenkin merkkien edustajia tarkastelemaan elämäänsä ja sen puitteita. Pitkään jatkunut Marsin asema kaksosissa pitää oivalluskykyäsi yllä!

Härkä (20.4.-20.5.)

Toiset ovat nyt sellaisessa roolissa, että joudut hiukan sovittelemaan omia näkemyksiäsi heihin nähden. Toisaalta keskustelut voivat olla antoisia ja auttaa oikeasti asioiden eteenpäin viemisessä. Jokin talouteen tai omistuksiin liittyvä seikka voi näyttäytyä oudossa valossa hetken ajan. Saat nauttia kohottavista kokemuksista!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Koska energian planeetta Mars on ollut merkissäsi poikkeuksellisessa silmukkaliikkeessä jo useamman kuukauden, olet voinut tehdä enemmän asioita kuin pitkiin aikoihin, saanut kuntoiltua ennätyksellisesti tai aloitettua uusia hankkeita. Tämä jatkuu vielä pitkälle vuodenvaihteen yli. Juuri nyt huomaa arjessa kohennettava seikka!

Rapu (21.6.-22.7.)

Tämän vuoden lopun juhla-aika merkitsee sinulle paljon yhteydenpitoa tai tukeutumista toisten tahtoon tai määrätietoisuuteen. Pitkäaikainen planeettavaikutus viittaa myös siihen, että yhä on käsiteltäviä aiheita pinnan alla tai jotain, minkä ei haluta tulla päivänvaloon. Ymmärryksesi alitajunnasta kasvaa myös!

Leijona (23.7.-22.8.)

Kotiasioiden järjestelyt loppuvuoden juhlia ajatellen ovat ehkä kulminaatiopisteessä parin päivän ajan. Vaikuttaa siltä, että nyt olisi vuorossa kodin laittaminen juhlakuntoon tai sitten kodin järjestykseen on tehtävä joitain muutoksia. Pienimuotoisia työtehtäviä on yhä tiedossa enimmäkseen.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Tunneplaneetat kuu ja Venus ovat mukavassa asemassa merkkiisi nähden, joten vältyt helposti ristiriidoilta tai ne raukeavat heti alkuunsa. Ilmaisullinen asenne saa näistä planeetoista pontta ja siksi voisit hyvin osallistua johonkin ilmaisulliseen aktiviteettiin. Miten olisi joululaulujen laulaminen? Panosta rakkauteen!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Energiat ovat nyt tasaisemmat ja se voi merkitä sitä, että haluat pysyä enemmän paikoillasi, tuntea kehollasi, aistia materiaaleja tai värejä tai nauttia maallisista antimista. Planeetat voivat vetää näinä aikoina myös menneisyyden pariin ja voit viettää liikkumattomia hetkiä nostalgian tai historian aarteiden parissa.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Kuu on merkissäsi ja toinenkin tunneplaneetta Venus on mukavassa asemassa merkkiisi. Lähtökohdat ovat siis hyvät sujuvalle yhteydenpidolle ja lämpimille suhteille, siellä missä liikutkin. Pitkäaikainen Mars on yhä sektorilla, jossa asioita pidetään salassa tai jossa psyykettä tutkitaan seikkaperäisesti.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Sukellatko hetkeksi syrjään jossain asiassa vai oletko yksinkertaisesti levon tarpeessa? Jos sinulla on ollut kotielämän suhteen hanke noin vuoden verran, on se tulossa todennäköisesti loppuvaiheeseen tai päätepisteeseen näinä päivinä. Aineellisella sektorilla on yhä painoarvoa, ja se voi merkitä myös shoppailua.

Kauris (21.12.-19.1.)

Onko nyt se aika, jolloin käydään tiputtamassa joululahjoja vähän kauemmas, ehkä ystäville tai tutuille? Kolkutteleeko jo muutosvaihe, kun Jupiter vaihtaa merkkiä parin päivän päästä noin vuoden jälkeen? Asumiseen liittyvät kysymykset alkavat silloin tulla uuteen valoon. Kirjoita ylös tuntemuksiasi!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Odotuksissasi voi olla nyt monenlaista ja kunnianhimo saattaa olla tavallista voimakkaampaa näinä päivinä. Tunteissa voi olla vähän ristiriitaa ja ehkä ärsyynnyt helposti, jos asiat eivät mene toiveittesi mukaan. Lähipiirin asioissa saattaa olla selvitettävää tai itse pidät asioita salassa läheiseltä.

Kalat (19.2.-19.3.)

Nyt voi yhteys sujua erittäin hyvin kauemmaksikin ja voihan olla, että liikut toisella paikkakunnalla.  Monenvälistä viestintää saattaa olla tiedossa, ja siihen voivat houkuttaa verkostot ja sosiaalinen media. Voit kohdata sen oikean ryhmässä, markkinoilla tai muussa perinteikkäässä suuressa paikassa!

X