päivähoroskooppi härkä
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 19.9.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Yhteydenpidossa toisten kanssa voi olla poikkeuksellinen etappi tai hetki, joka jää mieleen pitkäksi aikaa. Sopimuksen solmiminenkin voi olla yhä ajankohtaista mutta ottaa vielä aikaa. Sinun on myös tehtävä paljon perustyötä tai avustettava toisia tehtävissä, ja tällainen arki luo parhaimmillaan pohjaa suhteelle.

Härkä (20.4.-20.5.)

Kohdallasi on todennäköisesti ilmennyt suurempi materian nälkä jo noin kuukauden verran, ja se on saanut sinut tähtäämään tulojesi parantamiseen tai tavaroiden ostelemiseen. Olet voinut toisaalta myös kiinnostua käsillä tekemisestä, mikä sopiikin merkkisi perusominaisuuksiin. Luovuus mittaa suhdettasi!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Sinulla on todennäköisesti hirvittävä vauhti meneillään monessa asiassa, olethan jo perusluonteeltasikin moneen aiheeseen suuntautunut. Kaikenlaista avautuu sen suhteen, miten voit tuoda itseäsi esiin, ja siihen voi liittyä hiusten tai vaatetuksen muutoksia. Perhesuhteet vaativat paljon, ehkä liikaa!

Rapu (21.6.-22.7.)

Olet monessa mielessä loistavassa vireessä ja koet vapautumisen tunnetasolla jossain asiassa, eikä se vaivaa sinua pitkään aikaan. Nautit yhä siitä, että toiset eivät saa tietää sinusta kaikkea, tai sitten kyse on siitä, että jotain on haastavaa tuoda esiin. Häpeätkö jotain? Suhde läheiseen tai naapuriin lämmittää!

Leijona (23.7.-22.8.)

Energian tankkaaminen voi olla juuri nyt tärkeää, jotta voit taas porhaltaa täysillä unelmiesi eteen. On myös mahdollista, että joudut vähäksi aikaa paitsioon jostain syystä. Jokin vaihe suhteessa tavaraan voi osua näihin päiviin, ja se voi tarkoittaa merkityksen hakemista. Suhde ja talous kytkeytyvät!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Jokin seikka yhteisössä voi saada tunteesi heräämään, ja on mahdollista, että kiinnityt siihen lujemmin sitein. Ehkä koet tietynlaisen suojelevan mission heräävän itsessäsi, ja se voi johtaa johonkin suurempaan myöhemmin. Nauti Venuksen voimasta merkissäsi myös kaunistautumalla!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Jokin seikka, jota on pidetty piilossa tai kulissien takana, voi tulla vääjäämättömästi esiin. Luonteellesi ominaisella diplomatialla onnistut kuitenkin hallitsemaan tilanteen ja jopa kääntämään sen eduksesi. Matkustamisen halusi on välillä voimakas, mutta haluat myös voimakkaan kokemuksen matkalla!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Voit saada enemmän potkua ja innostusta yhteisössäsi, sillä siellä saadaan aikaan tyydyttäviä tuloksia tai tunteet käyvät kuumina. Ehkä rakkauden tunteetkin sekoittuvat yhteisön jäseniin, ja voi olla vaikea tietää, ollaanko ystäviä vai jotain enemmän. On mahdollista, että koet salaisia tunteita jotakuta kohtaan!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Voi olla, että olet jo väsähtänyt viime aikojen kiireisiin tai äkkinäisiin vihanpitoihin! Useimmat vihastukset ja ihastukset ovat ohimenevää laatua, mutta puhdistavat ilmaa ja jättävät muistijälkiä tulevaisuutta ajatellen. Yritteliäisyys on parasta tällaisina aikoina, varsinkin jos sitä toteutetaan yhdessä.

Kauris (21.12.-19.1.)

Saat vielä planeetoista irti ylväyttä, kohottavaa kulttuuria tai vaikkapa vaikutusvaltaa työhön liittyvissä piireissä. Osaat myös hahmottaa asemasi ja mahdollisuutesi paremmin ja sinuun luotetaan herkemmin. Työhön ja uraan liittyy myös uudelleenarviointia ja vauhdikkaitakin käänteitä!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Olet todennäköisesti joutunut arvioimaan resurssejasi ja taloudellisen tilanteesi pitoa viime aikoina, mutta oletko tullut jonkinlaiseen tulokseen? Ehkä kyse on ollut omien kykyjesi sovittamisesta suurempaan kokonaisuuteen. Ulospäin suuntaavat planeetat vievät sinua yhä valloitusten pariin tai esille!

Kalat (19.2.-19.3.)

Olet saanut ehkä parhaat palat voimakkaasta Marsista kodin piirissä, tekemässä ja puuhastelemassa hiki hatussa vaikka remonttiasioiden parissa. Tämän tyyppinen energia vallitsee vielä ja se on otettava huomioon. Jos et toimi aktiivisesti, voi se purkautua riitana! Romantiikan pirskahduksia esiintyy!

X