päivähoroskooppi neitsyt
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 2.1.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Kauriin merkissä olevat neljä planeettaa pyrkivät kohottamaan asemaasi tai profiiliasi jossain yhteydessä ja samalla saatat kokea voimakasta ylpeyttä. Nyt voi todellakin olla aika viimeistellä vuoden suunnitelmiasi ja tähdätä johonkin kirkkaasti! Suhteessa voi olla silti vääntömomenttia.

Härkä (20.4.-20.5.)

Ehkä tunnet psyykkisesti jonkinlaisen pysähtymisen tarpeen, johon voi olla syynä muun muassa se, että kotisi järjestystä olisi tsekattava. Pysähtyminen ja kiire voivat myös sekoittua toisiinsa, jos taloudessa tai perheen parissa on paljon järjestettävää. Hiljattain syttynyt tunne saattaa voimistua odottamattomalla tavalla!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kauriissa olevat planeetat ovat ehkä tuntuneet jotenkin tahmeilta kohdallasi viime viikkoina. Kauriin vahva maaelementin energia saattaa nimittäin tuntua joskus raskaalta omaan ilmaelementin merkkiisi nähden. Näillä on voinut olla sidos merkittäviin taloudellisiin pohdintoihin, joista jokin päättyy pian.

Rapu (21.6.-22.7.)

Merkuriuksen perääntyminen vastapäätä merkkiäsi jatkuu vielä 18.1. saakka. Tämä perääntyminen suhteessa maapalloon voi aiheuttaa erinäisiä sotkuja tietotekniikan tai aikataulujen kanssa, ja muillekin kuin sinulle. Näinä aikoina kannattaa välttää laitteiden hankintoja. Yhteisöllinen seikka odottaa järjestämistä!

Leijona (23.7.-22.8.)

Onneksi olet taas Jupiterin tulon myötä oinaan merkkiin saanut lähdettyä merkkisi ominaisuuksiin sopivalle valloittavalle linjalle! Olet taas innokkaampana liputtamassa tavoitteesi puolesta tai lähtemässä uusille valloitusretkille. Tällaisina aikoina myös suhde matkustamiseen on avoimempi ja optimistisempi!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Olet varmaankin viime viikkoina halunnut saada paljon elämältä, osasi elämän kakusta. Antoisaa aikaa on myös todennäköisesti ollut, ja vieläkin kylvet jonkin verran samantyyppisessä ilmapiirissä. Selkeät linjanvedot suhteissa ovat näiden päivien anti, ja huomaat oppineesi jotain olennaista! Ehkä rakkaus onkin jotain muuta.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Vuodenvaihteen ajat ovat merkinneet monille vaaoille voimakkaamman yhteyden luomista sukujuuriin tai johonkin paikkakuntaan. Perheyhteyden kokeminen on monille yllättävän vahvaa vielä näinä päivinä. Talousasioissa voi olla jonkinlaista harkintaa tai merkittävä menoerä on tulossa.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Sinulla on saattanut olla harvinaisen syviä keskusteluja näinä päivinä ja vieläkin on mahdollisuus syventää jotain yhteyttä. Vanhoista taakoista on helpompi päästä eroon keskustelun avulla. Nämä ajat soveltuvat hyvin myös tiedon tai valokuvien keräämiseen ja järjestämiseen. Juuri tänään käytännöllä on merkitystä!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Vauhtisi on ollut jotenkin kiivaampaa jo yli viikon ajan, ja seuraavat pari kuukautta näyttävät vievän sinua monenlaisiin seikkailuihin. Erityisesti kahdenkeskiset vauhdikkaat menot näyttävät olevan tapetilla, tai sitten seuraat läheisen innokkaita yrityksiä. Riittääkö tavaroiden tai askartelun kanssa vielä puuhaa?

Kauris (21.12.-19.1.)

Perääntyvä Merkurius on varmaankin saanut sinut paneutumaan itseesi ja ajatuksiisi syvällisemmin kuin pitkään aikaan. Ehkä kehityskelpoisiakin ajatuksia on syntynyt, mutta ihan heti niitä ei voi laittaa täytäntöön. Venus on merkissäsi vielä tänään, käytä siis hyödyksi sen tuoma anti ihmissuhteissa!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Olet ollut viime viikkoina todennäköisesti aika paljon omissa oloissasi, poissa keskeisistä kuvioista ja normaalirutiineista. Ehkä näin pitkää aikaa et ollut aiemmin ollutkaan poissa. Jotkut vesimiehet ovat pyrkineet kaikin keinoin piilopaikkaansa tai eksoottiseen paikkaan palmun alle. Olet muutoin valloittavalla mielellä!

Kalat (19.2.-19.3.)

Osallistumisen tarve on voinut viedä monen kalan jopa yli äyräiden viime viikkojen aikana. Onkohan sinusta tuntunut siltä, että nyt on elettävä ja koettava monen menneen vuoden edestä?  Tulevaisuuden visiot pyörivät myös mielessäsi, joten ota niistä kiinni ja tartu hyvään ideaan! Ystävyys kantaa!

X